Belépés
Brit védelmi miniszter: ománi vizeken foglalták el az irániak a brit tartályhajót
... kapcsolatba lépni vele.
A tájékoztatás szerint a Stena Impero maradéktalanul eleget tett minden hajózási és egyéb nemzetközi előírásnak.
Erik Hanell, a Stena Bulk elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a hajón 23 fős személyzet tartózkodik. A legénység tagjai között indiai, orosz, lett és fülöp-szigeteki állampolgárok vannak.
Hanell közölte, hogy személyi sérülés...
2019-07-20 16:31:53
Világgazdaság - Hosszú távú együttműködésre készülnek a Tigáz tulajdonosai
... Opus képviselője közölte, hogy továbbra is vizsgálják az üzleti lehetőséget az energetikában, mivel abban jelentős növekedési lehetőséget látnak.
Lehőcz Balázs, a Tigáz Zrt. vezérigazgatója, a MET eszköz- és infrastruktúra-üzletágának vezetője arra számít, hogy az együttműködés hosszú távú stabilitást eredményez és megosztja a kockázatokat. Tapasztalataik szerint - mint fogal...
2019-07-19 15:12:11
A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására
... eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki. A tájékoztatás szerint a két cég integrációja akár egy évig is eltarthat.
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a közleményben ismertette: a céljuk, hogy a két cég egyesüléséből mihamarabb profitáljanak az ügyfelek, ezzel a Vodafone nemcsak a mobil, hanem a vezetékes szolgáltatások piacán is jelen l...
2019-07-18 11:31:59
Conclude: jelentősen drágulhat az arany
...
A cég közleménye idézi Juhász Gergelyt, a Conclude vezérigazgatóját, aki elmondta: az idén nyáron elmaradhat a szokásos uborkaszezon az arany piacán. Hagyományosan a június végétől augusztus közepéig tartó időszakban a legalacsonyabb a sárga nemesfém éven belüli árfolyama, ám ebben az évben ez másképp alakulhat - mutatott rá.
Juhász Gergely jelezte: a geopolitikai helyz...
2019-07-17 07:06:20
Benyújtotta lemondását Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója
...
A francia Lagarde-ot július elején jelölték az Európai Központi Bank élére - amelynek megválasztása esetén ő lesz az első női elnöke - , és azóta már nem vesz részt az IMF napi munkájában.
A Nemzetközi Valutaalap munkáját július 2-től ügyvezető igazgatóként David Lipton irányítja. Sajtójelentések szerint azonban már zajlik a jelöltek keresése az IMF élére.
A washi...
2019-07-16 21:22:51
A PayPal több mint 30 európai piacon indítja el új pénzátutalási szolgáltatását
... mozgatása lassú volt, de a digitális technológia - különösen a mobiltechnológia - fejlődése az átutalás idejének jelentős csökkentését eredményezi.
Dan Schulman, a PayPal elnök-vezérigazgatója a közleményben úgy fogalmazott: a Xoom lehetővé teszi, hogy mobiltelefon segítségével akár egy londoni vagy berlini buszról is küldhessenek pénzt az ügyfelek, amelyet a címzett néhány p...
2019-07-16 17:22:28
Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából
... fővárosi elővárosi vasúti forgalom fejlesztése mellett a vidéki nagyvárosok agglomerációjában is javítani kívánja a vasút versenyképességét.
Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója "birodalmi lépegetőnek" nevezte az elkészült KISS emeletes motorvonatot. Az emeletes motorvonatok forgalomba állításával a Budapest-Cegléd-Szolnok, illetve a Budapest-Vác-Szob vonalon jele...
2019-07-16 13:42:02
Trump rendeletet írt alá arról, hogy a kormányzati hivataloknak amerikai árukat kell vásárolniuk
... aláírásakor újságíróknak.
Az aláírási ceremónián az Egyesült Államok 50 tagállamának mindegyike képviseltette magát.
A jelenlévő acélipari kereskedelmi cégek egyikének elnök-vezérigazgatója, Thomas Gibson "újabb jó lépésnek" minősítve az elnöki döntést, megjegyezte: "a belföldi termékek előnyben részesítése a szövetségi kormány által finanszírozott infrastrukturális be...
2019-07-16 07:06:54
OTT-One: közel 2 milliárd forint értékű megbízás és nyilvános kibocsátás
... fejlesztések több mint fele még idén megvalósul.
A megrendelés összértéke több száz millió forinttal meghaladja a 2018-as teljes árbevételt - mondta Májer Bálint, az OTT-One vezérigazgatója a közleményben. A jövőben azon dolgoznak, hogy minél több hasonló volumenű szerződést kössenek, akár külföldön is - tette hozzá.
A közlemény szerint a közel egy hónapja bejelentett n...
2019-07-15 14:31:39
Új vezérigazgató a Mavir élén
... Trade menedzsment pozícióit követően, 2014-től a FŐGÁZ Zrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, majd - ezzel egyidejűleg - az ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. vezérigazgatója volt. A 2018 óta a MMBF Földgáztározó Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját töltötte be.
A közlemény szerint a kinevezett vezérigazgató törekszik arra, hogy a Mavir - a klasszikus átvi...
2019-07-15 13:01:55
1 2 3 ....................484 485 ..........727 728 ..........968 969 970 
Címkék: Christine Lagarde, Nemzetközi Valutaalap, Dunakeszi Járműjavító, Stena Impero, Erik Hanell, Stena Bulk, Lehőcz Balázs, Tigáz Zrt, Amanda Nelson, Vodafone Magyarország, Juhász Gergelyt, Juhász Gergely, Európai Központi Bank, David Lipton, Homolya Róbert, Egyesült Államok, Thomas Gibson, Májer Bálint, FŐGÁZ Zrt, ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt, MMBF Földgáztározó Zrt, brit tartályhajót, első KISS, kormányzati hivataloknak, tájékoztatás szerint, legénység tagjai, üzleti lehetőséget, együttműködés hosszú, közleményben ismertette, vezetékes szolgáltatások, idén nyáron, szokásos uborkaszezon, arany piacán, június végétől, sárga nemesfém, geopolitikai helyz, francia Lagarde-ot, jelöltek keresése, digitális technológia, átutalás idejének, londoni vagy, címzett néhány, vidéki nagyvárosok, vasút versenyképességét, elkészült KISS, emeletes motorvonatok, aláírási ceremónián, jelenlévő acélipari, elnöki döntést, belföldi termékek, szövetségi kormány, megrendelés összértéke, 2018-as teljes,
© 2013 TVN.HU Kft.