Belépés
Matolcsy György a tőkepiac fejlesztését és szélesítését sürgette
...
A Magyar Nemzeti Bank közleménye szerint Matolcsy György egyebek mellett arról beszélt, hogy a tőkepiac lehetőséget teremt a vállalatoknak a fejlődésre, és ezt a lehetőséget a vállalati siker egyik legnagyobb tartalékának nevezte.
A Budapesti Értéktőzsde közép- és nagyvállalati vezetőknek tartott rendezvényén megismételte, hogy 2010 óta a külső mellett belső források is...
2019-09-19 18:21:40
Tuzson: a digitalizáiótól családok, a kkv-k és a magyar kultúra megerősítését várjuk
...
Tuzson Bence a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) rendezett Civitas Sapiens '19 - Okos Város szakmai konferencián tartott nyitóelőadásában közös társadalmi célnak nevezte, hogy Magyarország 2030-ra Európa legélhetőbb országa legyen.
Közölte: ennek megvalósulásához több területen is komoly előrelépésre van szükség, amelyek közül a családtámogatást, a kkv-k, továbbá "az...
2019-09-19 15:22:18
Önkormányzat 2019 - Karácsony: meg kell tiltani a helyi vezetőknek, hogy önkormányzati lakásokban éljenek
...
A politikus sajtótájékoztatóján közölte: Budapest I. kerülete szimbólumává vált az egész országban uralkodó politikának, amely szerint a választott vezetők nem szolgálni, hanem uralkodni szeretnének; az önkormányzati lakásokat politikusok lakják, miközben mások nélkülöznek.
Karácsony Gergely kezdeményezésére ezért ellenzéki képviselők törvényjavaslatot nyújtanak be a par...
2019-08-17 10:51:16
Domokos: a hatékonyságot az állami szférában is mérni kellene
...
Domokos László jelezte: az állami szférában célzott létszámgazdálkodást kellene megvalósítani, ennek pedig bértömeg-gazdálkodással kell párosulnia.
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára azt hangsúlyozta, az állam hatékony működését azon lehet lemérni legjobban, mennyire segíti, támogatja a gazdaság bővülését.
Domokos László ...
2019-07-31 18:52:05
EU-tisztújítás - Rogán: olyan vezetőre van szüksége az Európai Bizottságnak, aki tiszteli a közép-európai orszá
...
Rogán Antal azt mondta, a magyar kormányt a választók azzal bízták meg, hogy állítsa meg a bevándorlást, így az európai vezetők közül nem lehetett olyan személyeket jelölni, akik egyértelmű bevándorláspártiak.
Jelezte: Frans Timmermans, a szocialisták csúcsjelöltje és Manfred Weber, az Európai Néppárt jelöltje is egyértelműen bevándorláspárti politikusok, ráadásul Manfre...
2019-07-07 07:40:56
Brit külügyminiszter: Trumpnak meg kell engedni, hogy felszólaljon a brit parlamentben
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedden jelentette be, hogy Donald Trump június elején Londonba látogat. Az amerikai elnök állami látogatásra, vagyis hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként érkezik június 3-án háromnapos látogatásra a brit fővárosba, felesége, Melania Trump társaságában.
A meghívást Theresa M...
2019-04-25 20:29:54
A királynő vendégeként Londonba látogat az amerikai elnök
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedd délután bejelentette, hogy Trump látogatásának időzítése a nyugati szövetségesek normandiai partraszállásának 75. évfordulójához kötődik.
Az amerikai elnököt elkíséri felesége, Melania Trump.
A meghívást Theresa May brit miniszterelnök adta át az uralkodó nevében 2017. jan...
2019-04-23 15:01:56
Húsvéthétfő 04.22
... EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Vigyétek hírül testvéreimnek, hogy menjenek Galileába. Ott viszontláthatnak engem.
...............
Húsvétvasárnap reggel az asszonyok sietve távoztak el Jézus sírjától. Félelemmel, de még nagyobb örömmel eltelve futottak, hogy értesítsék a tanítványokat. Egysz...
2019-04-22 22:31:47
Cisco: a pénzszerzésre irányul a kibertámadások többsége
...
A jelentés szerint a zsarolóvírus támadásokat a rosszindulatú kriptovaluta-bányászat (cryptomining) váltotta fel. Bár a zsarolóvírusok az elmúlt években nagy ismertségre tettek szert, anyagi szempontból nem voltak feltétlenül hatékonyak: csak az áldozatok kis százaléka fizette ki a váltságdíjat, és ezek csak egyszeri bevételt jelentettek a kiberbűnözőknek.
Ezzel szemben ...
2019-03-16 07:04:20
Évértékelő beszéd - 2019ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉD - 2019
2019. február 10. 17:54
Orbán Viktor miniszterelnok.hu


Hazánk megvédésére és országépítő munkára hívok mindenkit


Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Házelnök és Főpolgármester Urak! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Örülök, hogy újra itt látom Önöket. Mi...
2019-02-11 12:45:51
1 2 3 ......................73 74 ...........109 110 ...........145 146 147 
Címkék: Matolcsy György, Európai Bizottságnak, Magyar Nemzeti Bank, Budapesti Értéktőzsde, Tuzson Bence, Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, Civitas Sapiens, Okos Város, Budapest, Karácsony Gergely, Domokos László, Banai Péter Benő, Rogán Antal, Frans Timmermans, Manfred Weber, Európai Néppárt, Donald Trump, Melania Trump, Theresa, Theresa May, EVANGÉLIUM Szent Máté, ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉD, Orbán Viktor, Tisztelt Köztársasági Elnök Úr, Tisztelt Miniszterelnök Úr, Főpolgármester Urak, Tisztelt Hölgyeim, tőkepiac fejlesztését, digitalizáiótól családok, magyar kultúra, helyi vezetőknek, állami szférában, közép-európai orszá, brit parlamentben, királynő vendégeként, amerikai elnök, pénzszerzésre irányul, kibertámadások többsége, tőkepiac lehetőséget, vállalati siker, külső mellett, egész országban, választott vezetők, önkormányzati lakásokat, állam hatékony, gazdaság bővülését, magyar kormányt, választók azzal, európai vezetők, szocialisták csúcsjelöltje, brit királyi, brit fővárosba, meghívást Theresa, nyugati szövetségesek,
© 2013 TVN.HU Kft.