Belépés
Brit külügyminiszter: Trumpnak meg kell engedni, hogy felszólaljon a brit parlamentben
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedden jelentette be, hogy Donald Trump június elején Londonba látogat. Az amerikai elnök állami látogatásra, vagyis hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként érkezik június 3-án háromnapos látogatásra a brit fővárosba, felesége, Melania Trump társaságában.
A meghívást Theresa M...
2019-04-25 20:29:54
A királynő vendégeként Londonba látogat az amerikai elnök
...
A Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala - kedd délután bejelentette, hogy Trump látogatásának időzítése a nyugati szövetségesek normandiai partraszállásának 75. évfordulójához kötődik.
Az amerikai elnököt elkíséri felesége, Melania Trump.
A meghívást Theresa May brit miniszterelnök adta át az uralkodó nevében 2017. jan...
2019-04-23 15:01:56
Húsvéthétfő 04.22
... EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Vigyétek hírül testvéreimnek, hogy menjenek Galileába. Ott viszontláthatnak engem.
...............
Húsvétvasárnap reggel az asszonyok sietve távoztak el Jézus sírjától. Félelemmel, de még nagyobb örömmel eltelve futottak, hogy értesítsék a tanítványokat. Egysz...
2019-04-22 22:31:47
Cisco: a pénzszerzésre irányul a kibertámadások többsége
...
A jelentés szerint a zsarolóvírus támadásokat a rosszindulatú kriptovaluta-bányászat (cryptomining) váltotta fel. Bár a zsarolóvírusok az elmúlt években nagy ismertségre tettek szert, anyagi szempontból nem voltak feltétlenül hatékonyak: csak az áldozatok kis százaléka fizette ki a váltságdíjat, és ezek csak egyszeri bevételt jelentettek a kiberbűnözőknek.
Ezzel szemben ...
2019-03-16 07:04:20
Évértékelő beszéd - 2019ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉD - 2019
2019. február 10. 17:54
Orbán Viktor miniszterelnok.hu


Hazánk megvédésére és országépítő munkára hívok mindenkit


Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Házelnök és Főpolgármester Urak! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Örülök, hogy újra itt látom Önöket. Mi...
2019-02-11 12:45:51
Évértékelő - MSZP: Úgy tűnik Orbán retteg
...
Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelő beszédében többek között bejelentett egy hétpontos családvédelmi akciótervet. Emellett arról is beszélt, hogy az ellenzéki koalíció politikusai inkább komédiásoknak tűnnek, mint politikai vezetőknek, az Országgyűlésben fizikai erőszakot alkalmaztak, randalíroztak.
Az MSZP erre reagálva közleményében azt írta: a komédiás maga Or...
2019-02-10 20:01:50
Szlovák kormányfő: bizonyítékok nélkül nem szabadna elhamarkodott lépéseket tenni a Huawei ellen
...
Peter Pellegrini - akinek szerdai kijelentését a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség idézte - azzal összefüggésben beszélt erről Pozsonyban a szlovák kormány ülése után, hogy az Amerikai Egyesült Államok szerint a kínai hírszerzés kémkedésre tudja felhasználni a Huawei hálózati berendezéseit.
Peter Pellegrini elmondása szerint a szlovák biztonsági szolgálatok nem re...
2019-01-30 21:03:08
Rudolf Steiner
Szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban

7.

[Az angyalok testisége a vízben, az arkangyaloké a levegőben, az archéké a tűzben van. A lemúriai emberiség vándorlásait a Vénusz fiai vezetik. Atlantiszon a Merkúr-szellemek működtek. Manu megőrzi a hét atlantiszi orákulum vezetőinek étertestét, és átadja a risiknek. Az angyalok élettel hatják át az A...
2019-01-29 12:08:49
Enneagram - Nyolcas Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Nyolcas - Főnök/Vezető/Harcos

Bűnök:

* Mentális: Bosszú
* Asztrális: Bujaság (Mértéktelenség)

Lényegi Minőségek - Erények:

* Igazság
* Ártatlanság

A Nyolcas archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:
Átlagos:
Egészségtelen:
...
2019-01-29 12:04:55
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka /Részlet/
...* Enlil megérkezése

A történet azon részlete, mely szerint a sziriuszbéliek az emberi faj atyjai, nem igazán hozható összefüggésbe a sumér feljegyzésekkel, legalábbis ami Zacharia Sitchin által leírt történetet illeti, egészen addig, míg meg nem vizsgálunk egy bizonyos eseménysorozatot, amelyet Sitchin látszik, nem látott tisztán. Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, é...
2019-01-29 11:17:28
1 2 3 ......................73 ...........109 110 ...........145 146 
Címkék: Rudolf Steiner, Nyolcas Archetípus Szintjei, Drunvalo Melchizedek, Élet Virágának, Donald Trump, Melania Trump, Theresa, Theresa May, EVANGÉLIUM Szent Máté, ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉD, Orbán Viktor, Tisztelt Köztársasági Elnök Úr, Tisztelt Miniszterelnök Úr, Főpolgármester Urak, Tisztelt Hölgyeim, Peter Pellegrini, Amerikai Egyesült Államok, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, Zacharia Sitchin, brit parlamentben, királynő vendégeként, amerikai elnök, pénzszerzésre irányul, kibertámadások többsége, brit királyi, brit fővárosba, meghívást Theresa, nyugati szövetségesek, amerikai elnököt, uralkodó nevében, asszonyok sietve, jelentés szerint, zsarolóvírus támadásokat, elmúlt években, hétpontos családvédelmi, ellenzéki koalíció, komédiás maga, szlovák kormány, kínai hírszerzés, szlovák biztonsági, fizikai világban, angyalok testisége, lemúriai emberiség, angyalok élettel, történet azon, sumér feljegyzésekkel, bizonyos eseménysorozatot, eseménysorozatot, viszontláthatnak, személyiségrajza,
© 2013 TVN.HU Kft.