Belépés
Koronavírus - A román parlament a bankhiteleseket és vállalkozókat megsegítő törvényt fogadott el
...
A törvényt a kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) kivételével valamennyi párt támogatta, így 243 támogató szavazat, 81 ellenszavazat és három tartózkodás mellett fogadták el. A PNL vezetői a képviselőházban pénteken lezajlott szavazás után bejelentették, hogy az alkotmánybírósághoz fordulnak, mert szerintük a jogszabály az alaptörvénybe ütközik.
A törvény lehetővé tesz...
2020-04-03 20:43:21
Új vatikáni dokumentum természeti erőforrásunkról, a vízről
... minőségi ellátáshoz. A helyzet különösen riasztóvá vált az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány miatt.
Az Egyház mindig úttörőnek számított az egészségügyi szektorban. A világ egyes vezetői pedig egyre infrastruktúra az emberhez méltó, biztonságos és minőségi ellátáshoz. A helyzet különösen riasztóvá vált az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány miatt.
Az Egyház mindig ...
2020-04-03 19:06:52
Koronavírus - Horvátországban sokan megszegik a kijárási korlátozásokat, orosz segélyszállítmány Szerbiának
...
Kiemelte: a rendőrség 45 vendéglátóhelyet zárt be azóta, hogy az országban megtiltották az éttermek és kávézók nyitva tartását. Az otthoni karantén szabályainak megszegéséért 1053 ember ellen indult eljárás. Azokat, akik nem tartják be az otthoni karantén szabályait, 8000 kuna (370 ezer forint) pénzbírsággal sújtják. Amennyiben ezt ismételten elkövetik, az összeg 30 ezer (1,4...
2020-04-03 17:32:07
Koronavírus - Csecsenföld elrendelte közigazgatási határai lezárását, jelentősen nőtt az orosz fertőzöttek szám
... leáll a közlekedés és a gyalogosforgalom.
Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön április 30-ig meghosszabbította az egész országra érvényes fizetett kényszerszabadságot, és a régiók vezetőit felhatalmazta arra, hogy szükség esetén erélyes intézkedéseket vezessenek be a járvány terjedésének lelassítása érdekében.
Az orosz régiók többségében a héten kijárási korlátozások...
2020-04-03 11:11:44
Képzelt riport Szent Rafael arkangyallal
... ez igazából az üdvösségetek.
Kedves Rafael, ez nekem azt jelenti, hogy nincs meg nem hallgatott ima. Köszönöm!
Varga László megyéspüspök


,,Égi seregeknek vezetői,
hozzátok kiáltunk mi,
gyengeségben vagyunk.
Erősítsetek meg mibennünket.
Égi szárnyaitok anyagtalan dicsősége,
mindig oltalmazza törékeny életünket,
szüntele...
2020-04-02 19:40:54
Palkovics: az orvosi egyetemek minden támogatást megkapnak a veszélyhelyzet kezeléséhez
... Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem rektorai, kancellárjai és kórházparancsnokai vettek részt.
A négy felsőoktatási intézmény vezetői közös kérésként fogalmazták meg a finanszírozási és adminisztrációs terhek csökkentésének igényét, amelyben az innovációs és technológiai miniszter támogatást ígért nekik.
Magyarors...
2020-04-02 18:22:17
Koronavírus - Orbán Viktor a kutatócsoportok vezetőivel egyeztetett a hazai gyógyszergyártásról
... Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnöke, Keserű György, gyógyszerkutató-vegyész, valamint Lacza Zsombor ortopéd-traumatológus szakorvos, az MTA doktora vett részt.
A munkacsoportok vezetői ismertették kutatásaik eddigi eredményeit, valamint tájékoztatást adtak a közeljövőben várható lépésekről, eredményekről. Orbán Viktor elmondta: a járvány hosszú lesz, a java most követk...
2020-04-02 14:32:08
Koronavírus - Romániában az igazolt fertőzöttek 13 százaléka egészségügyi alkalmazott
... alá helyezett észak-kelet-romániai Suceaván alakult ki, ahol a fertőzésgóccá vált megyei kórház 200 dolgozója betegedett meg. A kritikus helyzetben a kórház nemrég megbízott ideiglenes vezetői is lemondtak, ezért csütörtökön Nelu Tataru egészségügyi miniszter is a helyszínre utazott, Klaus Iohannis államfő pedig távértekezletet hívott össze, hogy megoldást keressenek a válságra....
2020-04-02 13:22:28
5. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
... ,,ADHATÓ" volt! És, hogy ezt kik döntötték el?
Hát, természetesen a minden üzem, vállalat és intézmény élére telepített FÜGGETLENÍTETT KISZ- Párt- Szakszervezeti Bizottság vezetői. Amiért én egy ilyen függetlenített KISZ Titkárságon dolgoztam, MINDENBE BETEKINTÉSEM és MINDENRŐL TUDOMÁSOM volt és van a mai napig!
*
Seszták Ági meg le akarta a nemek hábor...
2020-04-02 12:01:41
Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad
... Madridhoz, amelyben 333 mérkőzésen lépett...
2020-04-02 12:01:34
1 2 3 ...........1135 1136 ......1702 1703 .....2269 2270 2271 
Címkék: Szent Rafael, Orbán Viktor, Real Madridban, Nemzeti Liberális Párt, Vlagyimir Putyin, Kedves Rafael, Varga László, Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Bogsch Erik, Richter Gedeon Nyrt, Keserű György, Lacza Zsombor, Nelu Tataru, Klaus Iohannis, FÜGGETLENÍTETT KISZ- Párt- Szakszervezeti Bizottság, KISZ Titkárságon, MINDENBE BETEKINTÉSEM, MINDENRŐL TUDOMÁSOM, Seszták Ági, román parlament, kijárási korlátozásokat, orosz fertőzöttek, orvosi egyetemek, veszélyhelyzet kezeléséhez, kutatócsoportok vezetőivel, igazolt fertőzöttek, kormányzó Nemzeti, képviselőházban pénteken, alaptörvénybe ütközik, törvény lehetővé, helyzet különösen, elmúlt hetekben, egészségügyi szektorban, világ egyes, emberhez méltó, országban megtiltották, otthoni karantén, egész országra, régiók vezetőit, járvány terjedésének, orosz régiók, héten kijárási, négy felsőoktatási, munkacsoportok vezetői, közeljövőben várható, járvány hosszú, java most, fertőzésgóccá vált, kritikus helyzetben,
© 2013 TVN.HU Kft.