Belépés
Női kézilabda Eb - Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott
... két szélső, Lukács Viktória és Schatzl Nadine góljaival tartották magukat, majd a hajrában Kovács Anna és Kovacsics Anikó találataival egyenlítettek (17-17).
A második félidő elején vezetett először a magyar együttes, majd Kiss Éva sorozatban három ziccert védett, Ambros Martín pedig időt kért. A győri kapus a folytatásban is bravúrokat mutatott be, csapattársai pedig hat per...
2018-12-12 20:02:20
Női kézilabda Eb - Ismét győzött a címvédő Norvégia
... mérkőzésnek, a norvégoknak viszont mindenképpen nyerniük kellett, hogy életben tartsák továbbjutási esélyeiket. Egy 5-0-s sorozatnak köszönhetően a spanyol csapat a 10. percben már 7-4-re vezetett, de öt perc alatt fordított a címvédő, amely a szünetben egygólos előnyben volt, a második félidő elején pedig két 4-1-es szériával eldöntötte a meccset.
A mezőny legjobbjának a Baj...
2018-12-12 17:42:20
Klímaegyezmény - ENSZ-szakértők "klímaútlevél" bevezetését szorgalmazzák
... vízszintjének emelkedése miatt el is tűnhet. Ez új jelenség a világ történetében - ítélte meg Messner - hozzáfűzve: emiatt is harcolni kell a globális felmelegedés ellen.
Az általa vezetett intézet kutatásaira hivatkozva Messner elmondta: amennyiben a világ nem tesz hatékony klímavédelmi lépéseket, 2050-ig a Szaharától délre eső régió, Latin-Amerika és Ázsia lakosai közül 143...
2018-12-12 15:12:12
Rövidpályás úszó-vb - Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangón
... ellenfeleitől, ahogyan fogalmazott, könnyed úszással szerezte meg összesítésben a második időt és az azzal járó ötös pályát.
A döntőben jóval erősebben kezdett, féltávnál minimális előnnyel vezetett, de óriási csatát vívott a jól forduló Kelsi Dahliával. Az amerikai az utolsó fordulót is tökéletesen vette, s úgy tűnt, nem lehet megfogni, de a Hosszú az utolsó tíz méteren hata...
2018-12-12 12:51:21
Az uniós bíróság helybenhagyta a korábbi egyiptomi elnökkel szemben hozott korlátozó intézkedések meghosszabbít
... fogadott el, amely az állami pénzeszközök hűtlen kezeléséért felelősként azonosított, és a hozzájuk kapcsolódó emberekkel, szervezetekkel és szervekkel szemben korlátozó intézkedéseket vezetett be.
A határozatot, amely a korábbi egyiptomi elnököt, Hoszni Mubarakot is jegyzékbe vette amiatt, hogy az állami pénzeszközök hűtlen kezelésével összefüggésben az egyiptomi hatóságok b...
2018-12-12 12:22:16
Salvini az EU Izraellel szembeni politikáját ostorozta Jeruzsálemben
... Netanjahuval.
Kedden megbeszélést folytatott Gilád Erdán belbiztonsági miniszterrel is, akivel az EU és az ENSZ Izrael-ellenes határozatait vitatta meg. Első útja Izraelben a libanoni határra vezetett, ahol megtekintette a Hezbollah egyik alagútját, amelyre a minap bukkantak rá izraeli katonák.
Izraeli útja előtt Matteo Salvini találkozót kért Reuven Rivlin államelnökt...
2018-12-12 12:01:42
Krónika 7. rész (bizottsági jelentések vitái)
... elősegítése.
Ismertetése szerint a változtatás lehetőséget ad arra, hogy a végleges telekalakítási engedéllyel rendelkező, de az ingatlan-nyilvántartásban e minőségében még át nem vezetett telekre is kiadható legyen az építési engedély. A bejegyzésnek legkésőbb a használatbavételi engedély kiadásáig meg kell történnie.
Az előterjesztő Kósa Lajos (Fidesz) arra hívta fel a...
2018-12-11 14:23:53
Hasogdzsi-ügy - Török külügyminiszter: Ankara tárgyalásokat folytat az ENSZ-szel egy esetleges nemzetközi vizsg
... sivatagi királyság fővárosába.
Erdogan azt állítja, hogy a bűncselekmény előre kitervelt és politikai indíttatású volt. Ezzel ellentétben a szaúdi vádirat szerint spontán dulakodás vezetett Hasogdzsi halálához.
A törökországi sajtó kormányhoz közeli része és a török hatóságok magukat megnevezni nem kívánó tagjai arra gyanakodnak, hogy az ügyben Mohamed bin Szalmán szaúdi...
2018-12-11 13:08:27
Női kézilabda Eb - Montenegró legyőzte Szerbiát
... első öt lövéséből kettőt kivédett, de a 11. percben súlyosnak tűnő térdsérülés miatt le kellett cserélni. Ennek ellenére egy 5-0-s sorozattal fordított csapata, és 25 percen keresztül vezetett.
A második félidőben előbb egyenlített, majd egy 4-1-es sorozattal fordított Montenegró, amely izgalmas hajrában végül győzni tudott.
A magyar élvonalban játszó szerb légiósok közü...
2018-12-10 23:02:31
Kovács Imre bekerült a Rail Cargo Group igazgatóságába
... befejezésére.
Kovács Imre 2003 óta tölti be a magyar vasúti árufuvarozási vállalat kulcspozícióit. Megszervezte a MÁV árufuvarozási üzletágát, amelyet a MÁV Cargo megalapításáig vezetett, 2009 óta a MÁV Cargo, a 2010-ben végrehajtott névváltást követően pedig a Rail Cargo Hungaria első számú vezetője. A vezérigazgatói funkciót és az elnöki tisztséget 2011 óta tölti be.
...
2018-12-10 16:11:51
1 2 3 ............1292 1293 .......1939 1940 ......2584 2585 2586 
Címkék: Legyőzte Romániát, Hosszú Katinka, Kovács Imre, Rail Cargo Group, Lukács Viktória, Schatzl Nadine, Kovács Anna, Kovacsics Anikó, Kiss Éva, Ambros Martín, Kelsi Dahliával, Hoszni Mubarakot, Gilád Erdán, ENSZ Izrael-ellenes, Matteo Salvini, Reuven Rivlin, Kósa Lajos, Rail Cargo Hungaria, magyar válogatott, címvédő Norvégia, uniós bíróság, korábbi egyiptomi, esetleges nemzetközi, hajrában Kovács, második félidő, magyar együttes, győri kapus, norvégoknak viszont, 5-0-s sorozatnak, spanyol csapat, szünetben egygólos, mezőny legjobbjának, világ történetében, globális felmelegedés, általa vezetett, második időt, azzal járó, döntőben jóval, utolsó fordulót, állami pénzeszközök, hozzájuk kapcsolódó, egyiptomi hatóságok, libanoni határra, minap bukkantak, változtatás lehetőséget, végleges telekalakítási, építési engedély, bejegyzésnek legkésőbb, használatbavételi engedély, előterjesztő Kósa, bűncselekmény előre, szaúdi vádirat, törökországi sajtó, török hatóságok, ügyben Mohamed, 5-0-s sorozattal, második félidőben,
© 2013 TVN.HU Kft.