Belépés
Illegális bevándorlás - Szita Károly: 2018 sorsdöntő év lesz
... Bizottság és az Európai Parlament (EP) is kiállt - jegyezte meg.
Felidézte, hogy Soros György üzletember bejelentette: több százezer dollárt oszt szét, hogy megerősítse a vidéki hálózatát Magyarországon, népszerűsítse a saját politikáját.
"Terve" veszélyes, mert beteljesülésével megszűnne a mindennapok biztonsága - jelentette ki.
Leszögezte, hogy ebben a szituációb...
2018-01-12 16:45:26
Zalaegerszegen építi legmodernebb informatikai hálózatát a T-Systems
...
A fejlesztésekről tartott pénteki, zalaegerszegi sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) felidézte, hogy a Zalaegerszegen 42 milliárd forintból épülő járműipari tesztpálya és a leendő R76-os okosút fejlesztését kiszolgálva, Zalaegerszeg lesz Magyarországon az 5G informatikai hálózat tesztvárosa. A megvalósítás első lépéseként - Budapest után első vidéki vá...
2017-12-15 13:15:11
Hollik: Soros György nyíltan beszállt a választási küzdelembe
... szét ezekben a hetekben a kampányirodák megnyitására.
Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel Soros György célja, hogy növelje birodalmát, a befolyását Magyarországon. Ezért megerősíti a hálózatát, még több helyen, még több embert, még több pénzt vett be - mondta Hollik István.
Emellett Magyarország ellen kampányt is indít, csak azért, mert nem akarunk bevándorló országgá vál...
2017-12-01 17:34:14
Az Antenna Hungária tovább bővíti IoT hálózatát
...
Az eddig több mint tízmillió forintos, folyamatos fejlesztés keretében a főváros, a megyeszékhelyek és több vidéki nagyváros teljes lefedése valósul meg, a beruházás első lépcsője a Balaton térségében 2017 tavaszán zajlott. Az AH vezeték nélküli LoRaWAN (Long range Radio) technológiára épülő hálózata a bővítés után már országos jelenlétet fog biztosítani.
Közölték: a te...
2017-11-20 07:04:15
MKP-alelnök: a szlovákiai megyei választáson minél több magyarnak szavaznia kell
... megőrzését a kistérségi megállapodások jelenthetik.
Az MKP szeretné elérni, hogy az iskolák alacsony diáklétszámból származó többletköltségét finanszírozzák, bővítsék az iskolabuszok hálózatát, megteremtődjön az oktatást szakmailag támogató intézmény, valamint rendszeresítsék az iskolahálózat optimalizációját szolgáló kutatásokat.
Kiss Beáta tájékoztatása szerint Szlovák...
2017-10-13 14:52:35
Krónika 7. rész (költségvetés)
... f...
2017-05-17 17:14:08
Hoppál Péter: komoly fellendülés a magyar kultúrában
... falvak komoly forrásbővülést élvezhetnek és megújult csaknem 500 kistelepülési fiókkönyvtár is - számolt be az eddigi eredményekről.
Elmondása szerint a közösségi művelődés szakmai hálózatát is megerősítették: megyei módszertani központok jöttek létre és sikeres a kulturális közfoglalkoztatási program is.
A nagy budapesti művészeti fesztiválokat évi 1,95 milliárd forint...
2017-04-11 17:54:43
Elfogadták a magyarországi natúrparkok fejlesztési koncepcióját
... hatáskörű partner - FM, Herman Ottó Intézet, Magyar Natúrpark Szövetség, Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, és a magyarországi natúrparkok részvételével - létrehozzák a natúrparkok koordinációs hálózatát, amely a dokumentumban rögzítettek megvalósítását segítheti.
A natúrparkok tervszerű és széleskörű fejlesztéséért még 2013-ban kötöttek megállapodást az aláírók az akkori vidékf...
2016-04-21 13:22:35
Médiatanács - Közel 300 millió forint támogatás a helyi tévéknek, rádióknak
... televízióval.
A közlés szerint 2015. március 6-ig a médiatanács meghosszabbítja a Tilos Rádió médiaszolgáltatójával kötött hatósági szerződést és 2015. március 5-ig az FM 4 rádió hálózatát üzemeltető vállalkozással kötött hatósági szerződést megszakítás nélkül a használt frekvenciára szóló új pályáztatási eljárás lezárásáig.
Mindkét döntéstípus esetében a médiatanács a r...
2014-12-03 09:42:13
bank automaták
... köszönhetően 289,1 ezer bankszámlát szüntettek meg.

Általánosságban elmondható, hogy már a megyeszékhelyeket 10-el kevesebb ATM van mint eddig, illetve a Citibank például a vidéki ATM hálózatát szinte teljesen felszámolta és tavaly egy bankfiók bezárási hullámot is elindított.

Sokan igyekeznek visszatérni a készpénzhasználathoz és ahol lehetőségük van rá, ott...
2014-10-21 15:19:24
1 2 3 4 5 
Címkék: Szita Károly, Soros György, Antenna Hungária, Hoppál Péter, Európai Parlament, Balaicz Zoltán, Hollik István, Emellett Magyarország, Kiss Beáta, Herman Ottó Intézet, Magyar Natúrpark Szövetség, Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, Tilos Rádió, választási küzdelembe, szlovákiai megyei, magyar kultúrában, magyarországi natúrparkok, helyi tévéknek, vidéki hálózatát, saját politikáját, mindennapok biztonsága, fejlesztésekről tartott, leendő R76-os, megvalósítás első, kampányirodák megnyitására, lépéssel Soros, befolyását Magyarországon, eddig több, beruházás első, bővítés után, kistérségi megállapodások, iskolák alacsony, iskolabuszok hálózatát, oktatást szakmailag, iskolahálózat optimalizációját, eddigi eredményekről, közösségi művelődés, nagy budapesti, natúrparkok koordinációs, dokumentumban rögzítettek, natúrparkok tervszerű, akkori vidékf, közlés szerint, médiatanács meghosszabbítja, használt frekvenciára, megyeszékhelyeket 10-el, bankfiók bezárási, beteljesülésével, optimalizációját,
© 2013 TVN.HU Kft.