Belépés
EP-választás - EP-választás - Kövér: a voksolás értékrendválasztás is lesz
... eredményekben gyarapodva napjainkban is végzünk".
Az Országgyűlés elnöke utalva az üldözött keresztények megsegítésére indított kormányzati programra azt mondta, az ország részt vállal a világ gondjainak megoldásából annak érdekében, hogy mások a saját otthonaikban találhassák meg boldogulásukat és ne kelljen útra kelniük.
A 2010 óta eltelt kilenc évvel kapcsolatban ugya...
2019-05-24 18:39:38
Harmincéves a Rákóczi Szövetség - Potápi: ma is időszerű a magyar szabadság, az erős Európa és a kereszténység
... ilyen szorosak, akkor is határozottan kiállt honfitársaink mellett, civil szervezetként ott segített, ahol tudott, a programjain nevelkedett fel nemzedékek sora.
Azóta nagyot fordult a világ, és mára a nemzetpolitika kiemelt területévé vált a kormányzatnak - hangsúlyozta Potápi Árpád János.
Felidézte, hogy nagy utat jártak be az elmúlt harminc évben: 2010-14-ben megalkot...
2019-05-23 21:03:30
Jelentősen nőtt az utóbbi években a cseh-magyar kereskedelmi forgalom
... kereskedelemben, megjegyezve, hogy vannak még lehetőségek az együttműködésben, a többi között a mesterséges intelligencia és a nanotechnológia területén, ahol a két országban dolgozó kutatók a világ legjobbjai közé tartoznak.
Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kiemelte: a V4-országok szoros politikai együttműködése a gazdaságban is egyre ...
2019-05-23 20:52:18
Magallán Szent Kristóf áldozópap és társai, mexikói vértanúk
... bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban elhal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki gyűlöli életét ebben a világban, az megmenti azt az örök életre. Aki nekem szolgál, kövessen engem, és ahol én vagyok, ott lesz a szolgám is. Aki nekem szolgál, azt becsülni fogja az Atya."
Ezek az evangéli...
2019-05-20 23:36:16
Mai harmónia kártyám
... jelzi. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész vagy változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyömölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha nincs párod, akkor szervezz bu...
2019-05-20 06:08:42
Kevesen múlt a boldogság
... hófehér lett.

A lábam már reszket, az erőm elhagyott,
mint egy kicsi gyermek, tehetetlen vagyok,
és csendben sírok, ahol senki sem lát,
lehulló könnyemet ne lássa a világ.

Sok bánatot takar arcom barázdája,
keserű könnyeknek útja van leszántva.
Mélységeit a könny csak befelé mossa,
ami fáj, a szívem egyedül hordozza.
...
2019-05-18 13:48:20
Elkülönülve
...,,Ne szeressétek a világot, se azt, ami a világban van. Ha valaki szereti a világot, abban nincs meg az Atya szeretete." 1János 2,15

Ez a világ az Újszövetségben, mint istenellenes birodalom mutatkozik be. Uralkodója a Sátán, akinek alattvalói a hitetlenek. Ez az ország ,,a test kívánsága, a szemek kívánsága és az élettel való kérkedés" által gyakorolja vonzere...
2019-05-16 07:22:28
A béke szeretnék lenni
A béke szeretnék lenni

Mint vadvizekből kinőtt gólyahír,
szavam halk, elhaló, sápadt,
mint pislákoló csillag az égen,
olyan vagyok én, e szunnyadó világnak.

Mint bús harangszó néma ravatalnál
belekondul a papi imába,
széttört hangja kínzott szívekre hull,
olyan vagyok én, e sebzett világban.

De lennék bár égő üstökös...
2019-05-15 17:48:08
Sík Sándor: Az élő bokor - vallásos vers
... esenkedés
Egy kívánt kulcslyukon, - a kulcs belülről,
És benn a házban senki sincs.

Ó jaj, dehogy nincs! Zárt ajtók mögött
Páncélok mögött, fellegek mögött
Világok mögött, ezredek mögött
Virraszt egy alaktalan Óriás,
Egy siketnéma és vak Óriás,
Egy vigasztalan Óriás: a Törvény.
Nem látom őt; nincs ember-arculatja
És ...
2019-05-14 22:04:16
Teafaolaj: fertőtlenít és gyógyít
... préselt illóolaj, melynek jellegzetes, friss, kámforos illata és halvány sárgás színe van (de teljesen színtelen, átlátszó is lehet). Az őslakosok hosszú ideje használták a teafaolajat, a világ azonban csak a huszadik század második felében ismerte meg igazán ezt a rendkívül sokoldalú illóolajat.

A teafaolaj elfogyasztva (vagyis belsőleg alkalmazva) mérgező hatású, a bő...
2019-05-14 16:23:04
1 2 3 ...................1926 1927 .........2890 2891 ..........3852 3853 3854 
Címkék: Rákóczi Szövetség, Magallán Szent Kristóf, Potápi Árpád János, Miklóssy Ferenc, Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi, magyar szabadság, erős Európa, utóbbi években, cseh-magyar kereskedelmi, béke szeretnék, üldözött keresztények, ország részt, világ gondjainak, saját otthonaikban, programjain nevelkedett, nemzetpolitika kiemelt, elmúlt harminc, többi között, mesterséges intelligencia, nanotechnológia területén, világ legjobbjai, örök életre, világ legdrágább, narancs mint, szerelem jelképe, narancstermő országokban, erőm elhagyott, kicsi gyermek, könny csak, szívem egyedül, ország &#8222, test kívánsága, szemek kívánsága, élettel való, papi imába, kívánt kulcslyukon, kulcs belülről, házban senki, alaktalan Óriás, vigasztalan Óriás, őslakosok hosszú, világ azonban, huszadik század, rendkívül sokoldalú, teafaolaj elfogyasztva, együttműködésben, kiapadhatatlanok, kereskedelemben, nanotechnológia, együttműködése, nemzetpolitika, újszövetségben, boldogulásukat, kormányzatnak, kereszténység, intelligencia,
© 2013 TVN.HU Kft.