Belépés
Ferenc pápa üzenete
... tartalmazza, mint a 30 eurós pénztárca
- a magány egy 70 négyzetméteres házban ugyanaz, mint egy 300 négyzetméteres házban
Remélem, egy nap rájössz, hogy a belső boldogságod nem a világ anyagi dolgaiból származik.
Nem számít, hogy első osztályon vagy fapados járaton utazol;
A jegy értéke ugyanaz , ha a repülő lezuhan...
Remélem, tudod, az az igazi bol...
2021-09-15 06:25:03
Aranyosi Ervin: Üzen az Ősz
... teremni hagyni álmokat.

Szebbet teremthetsz szeretettel,
lélekből kapva az erőt.
Szebb világot alkot az ember,
békéset, s tisztán élhetőt.

Nem hajt tatár, anyagi érdek,
szíved csak szépre éhezik.
Érzéseid vonzzák a szépet,
amely úgyis megérkezik.

Engedj el végre minden görcsöt,
s hagyd, hogy a csónakod vigyen....
2021-09-04 12:59:22
Mik vogymuk: isá, por ës homou…
... erők, elemek jelei, azokat megtestesítő szimbólumok. Ezekből összesen 25 darab van. Messze az ember megjelenése előtt léteztek Az istenségek, erők, elemek mind rezgések, ahogy maga az egész anyagi világ is. A rúnák az istenségek, erők, elemek tulajdonságainak megidézésére szolgálnak.

Napjainkban úgy nevezik, hogy az ógermán rúnák, hiszen az északi népeknél fedezték fel ...
2021-08-30 20:30:31
Józsué átka
... amely tévtanításokat tartalmaz. Úgy mutatja be Júdást mint egy hőst, aki azáltal hogy elárulta Jézust segített neki megszabadulni a testétől, ami eredendően gonosz úgy mint ahogy az egész anyagi világ - a gnosztikusok szerint. Szerintük csak a lélek jó.

Micsoda ostobaság! Mit mondott Jézus Júdásról? Ezt mondta:

Mt 26,24: ,,Az Emberfia elmegy, amint meg v...
2021-08-20 07:38:48
Nemzeti Hitvallás
... magyar kultúrát, a magyarországi nemzetiségek nyelvét és kultúráját, a Kárpát-medence természet adta és ember alkotta értékeit ápoljuk és megóvjuk. Felelősséget viselünk utódainkért, ezért anyagi, szellemi és természeti erőforrásaink gondos használatával védelmezzük az utánunk jövő nemzedékek életfeltételeit.

Hisszük, hogy nemzeti kultúránk gazdag hozzájárulás az európa...
2021-08-13 19:30:30
Pályaválasztás
... közömbös közeget és érzésvilágot, mivel nem okozhatsz csalódást másoknak, mivel tartozol annyival szüleidnek, hogy dolgozz és pénzt szerezz, mivel gondolnod kell a jövődre, szükséged van az anyagiakra, s mivel nem mehetsz haza, ha már egyszer eljöttél onnan. Vagy dönthetsz úgy is, hogy teljesen új lapot nyitsz, hogy belátod, rossz döntést hoztál, tanulsz belőle, és szimultán még k...
2021-07-27 20:34:24
Az élet bizonytalan
... alkonyon utoljára
vissza nem térő útra kelünk.

Emlékeztek a bolond gazdagra akiről Jézus beszél a Lukács 12-dik részében? Önmagával volt elfoglalva, az ő földi jólétével, anyagi helyzetével. Eltervezte, hogy lebontatja a csűrjeit és nagyobbakat építtet a helyükben. Jézus ezt mondta (20 vers):

,,Isten azonban azt mondta neki: Bolond, még ez éjjel elk...
2021-06-03 09:38:48
Mai harmónia kártyám
... termékenység archetípusa. A földet az ég termékenyíti meg eső vagy villám formájában. Az ég ellenpólusaként a mélység- illetve alvilág szimbóluma. A szellemi, égi világ ellentéteként az anyagi létet szimbolizálja. Magában hordozza a megújulás lehetőségét. A magyar néphagyományban is az élet és halál jelképe. A tudatosság kifejezője.

Szerelmi üzenete: egy új kapcsolat le...
2021-05-25 07:42:00
Napfonat csakra
... csakra, a napfonat és a köldök között helyezkedik el. nem véletlenül rendelték a harmadik csakrához, a tűz elemet, a fény és a hő forrását. Feladata az, hogy egyensúlyba hozza az alsó csakrák anyagi jellegű vágyait a felső csakrák szellemi természetű vágyaival. Így hozza létre a szellemi és az anyagi világ közötti egyensúlyt.

A harmadik csakra az egyéni akarat, a kariz...
2021-05-23 16:52:42
Harmonia.......
... termékenység archetípusa. A földet az ég termékenyíti meg eső vagy villám formájában. Az ég ellenpólusaként a mélység- illetve alvilág szimbóluma. A szellemi, égi világ ellentéteként az anyagi létet szimbolizálja. Magában hordozza a megújulás lehetőségét. A magyar néphagyományban is az élet és halál jelképe. A tudatosság kifejezője.

Szerelmi üzenete: egy új kapcsolat le...
2021-05-23 14:06:45
1 2 3 ...............373 374 ........560 561 ........746 747 748 
Címkék: Aranyosi Ervin, Nemzeti Hitvallás, Jézus Júdásról, élet bizonytalan, belső boldogságod, világ anyagi, jegy értéke, csónakod vigyen, ember megjelenése, egész anyagi, ógermán rúnák, északi népeknél, gnosztikusok szerint, magyarországi nemzetiségek, utánunk jövő, bolond gazdagra, mélység- illetve, anyagi létet, megújulás lehetőségét, magyar néphagyományban, tudatosság kifejezője, köldök között, harmadik csakrához, alsó csakrák, felső csakrák, anyagi világ, harmadik csakra, egyéni akarat, tulajdonságainak, ellenpólusaként, néphagyományban, életfeltételeit, pályaválasztás, tévtanításokat, négyzetméteres, erőforrásaink, használatával, ellentéteként, magyarországi, megszabadulni, szimbolizálja, megtestesítő, termékenység, érzésvilágot, hozzájárulás, termékenyíti, felelősséget, nemzetiségek, megidézésére, gnosztikusok, archetípusa, lehetőségét, helyzetével, egyensúlyba, boldogságod, nagyobbakat, szeretettel, bizonytalan, helyezkedik, teremthetsz, védelmezzük, szimbólumok, tartalmazza, napjainkban, utódainkért, megjelenése,
© 2013 TVN.HU Kft.