Belépés
SE: forradalmasította az infarktusellátást a Semmelweis Budapest Award idei díjazottja
... meg - hangsúlyozták.
A tájékoztatás szerint a katéteres koszorúér-tágítás során a heveny szívinfarktus miatt kórházba szállított beteg koszorúereit egy vékony csővel (szívkatéter) közvetlenül tudják vizsgálni és szükség esetén terápiás beavatkozásra is sor kerülhet. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a panaszt okozó szűkületet, illetve elzáródást újra megnyissák és kitágítsák,...
2018-12-08 15:47:03
Íme egy részlet a Luganoi Tanulmnyból
... szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."


,,Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat ...
2018-12-08 00:38:05
Klímaegyezmény - WHO: a párizsi megállapodás végrehajtása évente egymillió életet menthet
... WHO-főigazgató, Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint egyértelműen bizonyítható, hogy a klímaváltozás a levegő és a vizek tisztaságát, továbbá az élelmiszerellátást is veszélyezteti, ezáltal közvetlen hatással van az egészség romlására is. Az éghajlatváltozás fő okozójaként Ghebreyesus a fosszilis tüzelőanyagok égetését jelölte meg.
Az ENSZ égisze alatt működő WHO által készítet...
2018-12-05 13:01:50
NATO-főtitkár: Oroszország megsérti az INF szerződés rendelkezéseit
... tartja azokat - közölte..
"Nem kérdéses, hogy az Egyesült Államok teljes mértékben megfelel a szerződésnek. Nincsenek új amerikai rakéták Európában, de új orosz rakéták vannak Európa közvetlen szomszédságában. A helyzet, amelyben az Egyesült Államok betartja a szerződést és Oroszország nem, egyszerűen nem tartható fenn" - fogalmazott Stoltenberg.
A nyilatkozat szövege sz...
2018-12-04 21:41:51
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... belső konfliktusaik fokozódnak, és felerősödik az önbizalomhiányuk. Jelentős szorongást kelt bennük, ha pályájukon válaszút elé kerülnek, vagy ha olyan döntéseket kell meghozniuk, amelyek közvetlenül érintik a családjukat vagy az állásuk stabilitását. A fontos döntések persze senkinek sem könnyűek, de az átlagos Hatosok hatalmas érzelmi bonyodalmakat teremtenek maguknak belőlük, m...
2018-12-03 21:47:24
Először modellezték a mikroműanyagok természetben való mozgását
... rövidebb mikroszálak mozgása sokkal összetettebb, és jóval gyorsabban mozognak a vízben, mint a feloldódott anyagok.
Engdahl jelenleg azon dolgozik, hogy laboratóriumban végzett közvetlen megfigyelésekkel igazolja és finomítsa eredményeit, amelyeket egy szennyvízkezelőben végzett mérésekkel is ki akar egészíteni.
Mint hangsúlyozta, mindez segít pontosabban felmérni a mik...
2018-12-01 12:21:30
Illegális bevándorlás - Szijjártó: Magyarország elutasítja a migráció ösztönzését
... társadalmi visszailleszkedésüket is - fűzte hozzá.
Vitorino kijelentette, hogy ő maga is volt európai bizottsági tag, és ismeri a témára vonatkozó szabályozást. Mint mondta, nem hozná közvetlen kapcsolatba a terrorizmust a migrációval. A terrortámadások jelentős részét nem migránsok követik el - fogalmazott.
Az ENSZ-csomagra térve azt mondta, abban több olyan elem is van...
2018-11-28 12:31:46
Horoszkóp
... hipochonder.
A Mérleg csillagjegy

szeptember 23 - október 22

Uralkodója : Vénusz, Elem : Levegő

Kép

Kedves, mosolygós, közvetlen, barátságos, figyelmes, alkalmazkodó. Egyensúlyra, harmóniára törekvő.

Jó ízlésű, vonzó, elegáns megjelenésű, rendszerint szimpátiát ébreszt. Békeszerető, zavarja a vi...
2018-11-27 08:03:36
A nyolcvan évvel ezelőtti Magyarországról nyílik márciusban kiállítás
... Európában betöltött szerepe változóban volt. "A békés területi revíziókkal (első bécsi döntés, kárpátaljai bevonulás) letörni látszódtak Trianon bilincsei, ugyanakkor a Harmadik Birodalom közvetlen szomszédsága és egyre növekvő európai befolyása veszélyeztette a magyar önállóságot és a világ újra a háború felé sodródott" - emlékeztetett Fekete Péter.
Az a korszak volt a szính...
2018-11-26 23:37:40
Tizenhat európai állam- és kormányfő adott ki közös nyilatkozatot a klímaváltozás elleni küzdelem erősítésére
... bizonyítottak, és a világ minden pontján érezhetőek: a hőhullámok, az árvizek, az aszályok, a sárlavinák előfordulásának, a gleccserolvadás és a tengerszint-emelkedés drámai növekedése. A közvetlen következményeket mutatják például a vízhiány, a terméskiesések, az azt követő éhínség és a kényszerű migráció. A klímaváltozás hatásai már idény nyáron Európában is érezhetőek voltak: a...
2018-11-23 18:32:31
1 2 3 ................397 398 ........596 597 .........794 795 796 
Címkék: Semmelweis Budapest Award, Luganoi Tanulmnyból, Hatos Archetípus Szintjei, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Egyesült Államok, Harmadik Birodalom, Fekete Péter, párizsi megállapodás, mikroműanyagok természetben, migráció ösztönzését, nyolcvan évvel, klímaváltozás elleni, tájékoztatás szerint, katéteres koszorúér-tágítás, heveny szívinfarktus, vékony csővel, módszer lehetővé, panaszt okozó, vizek tisztaságát, egészség romlására, fosszilis tüzelőanyagok, nyilatkozat szövege, családjukat vagy, állásuk stabilitását, fontos döntések, átlagos Hatosok, feloldódott anyagok, témára vonatkozó, terrortámadások jelentős, békés területi, magyar önállóságot, világ újra, háború felé, világ minden, sárlavinák előfordulásának, közvetlen következményeket, kényszerű migráció, klímaváltozás hatásai, következményeket, önbizalomhiányuk, megfigyelésekkel, éghajlatváltozás, gleccserolvadás, szomszédságában, terrortámadások, magyarországról, laboratóriumban, előfordulásának, klímaegyezmény, mikroműanyagok, rendelkezéseit,
© 2013 TVN.HU Kft.