Belépés
Leleplezték Török Bódog emléktábláját Zuglóban
...
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) honlapjának beszámolója szerint a 2012-ben, 88 éves korában elhunyt edző emléktábláját egykori lakhelyénél, a Stefánia úton helyezték el. Az avatáson részt vettek az özvegyén kívül egykori játékosai, tisztelői, illetve kollégái is.
Az MKSZ nevében beszédet mondott Iglódi Endre, az emlék-albizottság elnöke, majd Ignácz Ilona, az 1965-be...
2019-11-15 15:11:43
Elismeréseket adott át Karácsony Gergely a főváros napja alkalmából
... Wieszt Ferenc rendőr alezredesek, Diós Dávid, a FÖRI osztályvezetője és Pető György, a FÖRI korábbi vezetője.
Papp László Budapest-sportdíjat kapott Barka Emese Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes birkózónő, Kapitány István, a Pestszentimrei Birkózó Sportegyesület alapítója, Kovács Béla, a Magyar Kajak-Kenu Versenybíró Testület elnöke, Sas Sándor, a Ferencvárosi Torna Cl...
2019-11-15 14:22:05
Párizs 2024 - Kedvezőtlen döntések a magyar vitorlázóknak
... indulhat, főleg a nagyobb súlyú - 85 kilogramm feletti - vitorlázóknak kínál versenyzési lehetőséget. Berecz mellett jó eséllyel pályázhatott volna a párizsi részvételre a korosztályos világbajnoki ötödik Németh Domokos - jelzi a magyar szövetség honlapja.
Magyar szempontból szintén rossz hír, hogy a férfi és női 470-esek helyett Párizsban vegyes legénységgel indulhat ez a ké...
2019-11-04 13:41:14
Cselgáncs-vk - Szabó Frigyes hetedik Abu-Dzabiban
... magyar aztán a vigaszágon ipponnal alulmaradt a belga Dirk van Tichelttel szemben, így hetedik lett. A súlycsoport másik magyar indulója, a háromszoros Európa-bajnok és háromszoros világbajnoki bronzérmes, 38 esztendős Ungvári Miklós helyezetlenül zárt, akárcsak a 81 kilogrammosok között testvére, Ungvári Attila, valamint női 70 kilogrammban Gercsák Szabina.
A csütörtöki nyit...
2019-10-25 22:06:41
Cselgáncs-vk - Karakas Hedvig hetedik Abu-Dzabiban
...
A nemzetközi szövetség eredményközlője szerint a csütörtöki nyitónapon a BHSE világbajnoki bronzérmese egy román és egy holland ellenfél legyőzése után a negyeddöntőben kikapott az azeri Larisa Floriantól. A vigaszágon aztán a 29 éves Karakas a kétszeres Eb-második német Theresa Stoll-lal csapott össze, és ipponnal alulmaradt.
A nap másik magyarja, Pupp Réka (52 kg) hely...
2019-10-24 13:21:33
Két magyar birkózósiker Oroszországban
... vasárnapi híradása szerint az Európa-bajnoki második és harmadik helyezett Ligeti Dániel (125 kg) négy orosz riválist legyőzve nyerte meg a jakutszki Dmitrij Korkin-emlékversenyt.
A világbajnoki harmadik és háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes Veréb István (86 kg) egy amerikai és három orosz birkózó ellen nyert a harminc ország sportolóit felvonultató kemerovói viadalon....
2019-10-20 18:23:06
Baji akár már a fedettpályás szezonra visszatérne
... mennyire sikerül majd visszaerősödnöm. Ha jó a formám, akkor már januárban, februárban szeretnék nemzetközi versenyen szerepelni" - nyilatkozta klubja, a BHSE honlapján a 2017-ben világbajnoki bronzérmes atléta.
A 30 éves Baji hozzátette, ha úgy érzi, nem áll készen, akkor kivár, és a szabadtéri idény kerül majd fókuszba. Ugyanakkor szerinte ha ilyen ütemben halad a felépülés...
2019-10-16 18:24:34
Márton Anita az idei legjobb magyar eredményt érte el diszkoszvetésben
...
A Magyar Atlétikai Szövetség hétfői tájékoztatása szerint a súlylökésbenolimpiai bronzérmes és világbajnoki ezüstérmes versenyző 58,69 méteres eredménnyel zárt.
A 30 éves Márton dobása több mint egy méterrel jobb az eddigi ranglistavezető teljesítménynél, amelyet ugyanő ért el április 13-án Szentesen (57,34)....
2019-10-14 19:52:11
Torna-vb - Fülöp-szigeteki aranyérem a férfi talajdöntőben
... Dalalojan egy hiba miatt nem tudott az élre állni, ahogyan rendkívül akrobatikus bemutatója ellenére a kínai Hsziao Zso-teng sem.
Carlos Edriel Yulo tavaly első alkalommal nyert világbajnoki érmet a Fülöp-szigeteknek, és a dohai bronzot Stuttgartban aranyra váltotta, mivel egy tizeddel megelőzte Dolgopyatot. Az övé volt a legnehezebb és a legpontosabb gyakorlat is.
Lólen...
2019-10-12 19:34:31
Torna-vb - Kettős orosz siker férfi egyéni összetettben
... végén, hanem a selejtezőt a 27. helyen zárt Mikulak, köszönhetően ragyogó korlátgyakorlatának.
Ugrásban Dalalojantól levontak egy tizedet - ezzel eldőlt, hogy nem tudja megvédeni világbajnoki címét -, Nagornij viszont remekelt, megint átvette a vezetést, a negyedik forduló fénypontja mégis Vernyajev 15,475 pontos produkciója volt korláton.
Mikulak az ötödik rotáció elejé...
2019-10-11 19:11:57
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Leleplezték Török Bódog, Karácsony Gergely, Szabó Frigyes, Karakas Hedvig, Márton Anita, Magyar Kézilabda Szövetség, Iglódi Endre, Ignácz Ilona, Wieszt Ferenc, Diós Dávid, Pető György, Papp László Budapest-sportdíjat, Barka Emese Európa-bajnok, Kapitány István, Pestszentimrei Birkózó Sportegyesület, Kovács Béla, Magyar Kajak-Kenu Versenybíró Testület, Ferencvárosi Torna Cl, Németh Domokos, Ungvári Miklós, Ungvári Attila, Gercsák Szabina, Larisa Floriantól, Theresa Stoll-lal, Pupp Réka, Ligeti Dániel, Dmitrij Korkin-emlékversenyt, Veréb István, Magyar Atlétikai Szövetség, Hsziao Zso-teng, Carlos Edriel Yulo, Ugrásban Dalalojantól, főváros napja, magyar vitorlázóknak, fedettpályás szezonra, idei legjobb, férfi talajdöntőben, avatáson részt, özvegyén kívül, emlék-albizottság elnöke, nagyobb súlyú, párizsi részvételre, korosztályos világbajnoki, magyar szövetség, vigaszágon ipponnal, belga Dirk, súlycsoport másik, háromszoros Európa-bajnok, csütörtöki nyit, nemzetközi szövetség, csütörtöki nyitónapon,
© 2013 TVN.HU Kft.