Belépés
Davis Kupa - Davis Kupa - Balázs nyert, világcsoportban maradtak a magyarok
... meccslabdáját kihasználva - közben Marcsenko bréklehetőségnél hajszálnyival kiütötte a labdát - diadalmaskodott.
A DK-osztályozón győztes magyarok így maradnak az elitet felvonultató világcsoportban, és februárban ismét selejtezőt vívhatnak a madridi döntőbe jutásért. A vesztes ukránok egy osztállyal lejjebb, az Euro-afrikai zóna I-es csoportjában kezdik meg a 2020-as évet....
2019-09-16 12:22:37
Davis Kupa - Fucsovicsék nyerték a párost, 2-1-re vezetnek a magyarok
... sört, aztán a szingliken kétszer ennyire drukkoljatok!"
A 2-1-re álló csata negyedik meccsét Fucsovics vívja Sztahovszkijjal 13.50 órakor.
A DK-osztályozó győztese marad a világcsoportban, és februárban ismét selejtezőt vívhat a madridi döntőbe jutásért, míg a vesztes egy osztállyal lejjebb, az Euro-afrikai zóna I-es csoportjában kezdi meg a 2020-as évet.
Eredmény, ...
2019-09-15 13:49:25
Davis Kupa - Fucsovics győzelmével egyenlítettek a magyarok
... játszani, holnap a páros mérkőzésen is elkel majd a bíztatás".
Vasárnap 11 órakor a páros mérkőzéssel folytatódik az 1-1-re álló párharc.
A DK-osztályozó győztese marad a világcsoportban, és februárban ismét selejtezőt vívhat a madridi döntőbe jutásért, míg a vesztes egy osztállyal lejjebb, az Euro-afrikai zóna I-es csoportjában kezdi meg a 2020-as évet.
Eredmény, D...
2019-09-14 15:41:14
Davis Kupa - Balázs Attila kikapott, vezetnek az ukránok
... megnyerte a találkozót, amely 1 óra 36 percig tartott.
A második egyest a magyarok éljátékosa, Fucsovics Márton vívja Ilja Marcsenkóval.
A DK-osztályozó győztese marad a világcsoportban, és februárban ismét selejtezőt vívhat a madridi döntőbe jutásért, míg a vesztes egy osztállyal lejjebb, az Euro-afrikai zóna I-es csoportjában kezdi meg a 2020-as évet.
Davis Kupa-o...
2019-09-14 13:21:19
Davis Kupa - Balázs Attila és Szerhij Sztahovszkij kezd a budapesti osztályozón
...
A pénteki sorsoláson eldőlt, hogy a második egyest a magyarok éljátékosa, Fucsovics Márton vívja Ilja Marcsenkóval. A vasárnapi párosban Fucsovics és Balázs száll szembe Sztahovszkijjal és Gyenyisz Molcsanovval, majd két páros következik, a szombatihoz képest fordított felállásban.
A világranglistán 65. Fucsovics az MTI kérdésére elmondta, mind a négy eddigi meccsükön ki...
2019-09-13 13:21:26
Davis Kupa - Fucsovics és Balázs játssza az egyest és a párost is
... és vasárnap 11 órától a Sport11 sportközpontban rendezik meg salakon. Az első napon két egyéni, a másodikon egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.
A párharc győztese marad a világcsoportban, és februárban ismét selejtezőt vívhat a madridi döntőbe jutásért, míg a vesztes egy osztállyal lejjebb, az Euro-afrikai zóna I-es csoportjában kezdi meg a 2020-as évet.
Idén, a Davis...
2019-09-11 13:41:36
Davis Kupa - Kohlschreiber legyőzte Szintait, 5-0-ra nyertek a németek
... elődöntős horvát, francia, spanyol és az amerikai válogatott, valamint a szabadkártyás argentin és brit csapat.
A magyar válogatott szeptemberben osztályozót játszik majd a világcsoportban maradásért.

Eredmény:

DK-selejtező, Frankfurt:Németország-Magyarország 5-0 - végeredmény------------------------- -----------------Philipp Kohlschreiber-Szintai Dávid...
2019-02-02 21:49:58
Davis Kupa - Hisz a csodákban az MTSZ sportigazgatója
...
"Hiszek a csodákban, a sportban is vannak csodák" - mondta hétfőn Juhász az M1 aktuális csatornán felidézve, hogy a válogatott "sok csodán keresztül" harcolta a tavalyi világcsoportban szereplést. A sportigazgató ugyanakkor kiemelte: a világranglista-helyezéseket tekintve a magyar csapat esélye a sikerre "jóval kevesebb", mint a házigazda németeké.
A hónapok óta lábsérül...
2019-01-28 19:32:04
Davis Kupa - Telt ház lesz a frankfurti selejtezőn
... vacsorával koronázzuk meg az összetartás után" - mondta Köves Gábor kapitány. A szakember kifejtette, a fiatal játékosokban "tombol a bizonyítási vágy", nagyon örülnek, hogy újra a világcsoportban játszhat a válogatott, és kifejezetten motiválja őket, hogy a friss világbajnok Alexander Zverevvel is összemérhetik a tudásukat. A frankfurti selejtező győztese részt vehet novemberben ...
2018-12-18 15:11:40
Davis Kupa - Valkusz és Piros játssza az egyeseket a csehek ellen
... mérkőzésen.
Köves úgy látja, sikerült jól felkészülniük a mérkőzésre, amelynek szerinte a magyar csapat számára van nagyobb tétje. "Ha nyernénk, jövőre kiemeltként léphetnénk pályára a Világcsoportban, s a másiktizenkét csapat közül kapnánk ellenfelet" - hangsúlyozta.
A Davis Kupa lebonyolításának átalakítása miatt még kérdéses, hogy a magyar válogatott vereség esetén i...
2018-09-12 13:23:24
1 2 
Címkék: Davis Kupa, Balázs Attila, Szerhij Sztahovszkij, Fucsovics Márton, Ilja Marcsenkóval, Davis Kupa-o, Gyenyisz Molcsanovval, Kohlschreiber-Szintai Dávid, Köves Gábor, Alexander Zverevvel, budapesti osztályozón, frankfurti selejtezőn, csehek ellen, elitet felvonultató, madridi döntőbe, vesztes ukránok, osztállyal lejjebb, 2020-as évet, szingliken kétszer, 2-1-re álló, páros mérkőzésen, páros mérkőzéssel, 1-1-re álló, második egyest, magyarok éljátékosa, pénteki sorsoláson, vasárnapi párosban, szombatihoz képest, négy eddigi, első napon, párharc győztese, amerikai válogatott, szabadkártyás argentin, magyar válogatott, világcsoportban maradásért, tavalyi világcsoportban, sportigazgató ugyanakkor, magyar csapat, házigazda németeké, összetartás után, szakember kifejtette, fiatal játékosokban, bizonyítási vágy, világcsoportban játszhat, friss világbajnok, frankfurti selejtező, másiktizenkét csapat, bréklehetőségnél, lebonyolításának, világcsoportban, sportigazgatója, világranglistán, sztahovszkijjal,
© 2013 TVN.HU Kft.