Belépés
Harmónia......
... és lent közötti közvetítést szimbolizálja. Számos régi kultúrában a természetfeletti lények, istenek lakóhelye. Sok helyen világtengelynek is tekintették, mely köré rendeződik a világmindenség. Az örökzöld fa az öröklétet szimbolizálja, míg a lombhullató az alvó és felébredő, az élet körforgásában kiteljesedő embert mutatja.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek azt ...
2020-10-06 14:47:06
Világtestvériség a Krisztusban
... egyenrangúvá tette a férfiakat és a nőket. Elméletük szerint minden létezés a világegyetemben, sőt az ég seregénél, az űrben is az egyetlen Istentől ered, vagyis Krisztusé a teljes világmindenség az állatokkal, természettel, aki meg tagadja Krisztus létezését, az vagy skizopren, vagy ateista.
Szerintük Krisztusból erednek, ennek köszönhető a bűnvád megjelenése, vagyis az er...
2020-09-19 05:45:48
Engedetlenség
... akaratának. Az emberek azonban mondhatnak nemet Istennek.
Félelmetes dolog nemet mondani Istennek. És ostobaság is. Szenvednünk kell amiatt, ha merészelünk nem engedelmeskedni a világmindenség Teremtője akaratának. Az engedetlenségben az a legfélelmetesebb, hogy Isten egy olyan folyamattal bünteti meg, amelyet a Biblia megkeményedésnek nevez. Isten ezt a folyamatot az egyipto...
2020-09-09 21:51:09
Sztálin médiája - Kell, hogy várj...
... feszületeikor, hogy ezért a csendért tagadlak meg Titeket, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet. Folytatódott a 84 éve kezdődött falvak kitermelése, főleg Sátán népeként, hogy a világmindenség apokalipszisét egykori tetteikkel, szerepeikkel ismételjék, így tették őket értelmiséggé, költővé, íróvá, rendezőkké, színészekké.

Az operettesek már születésem előtt...
2020-09-06 02:37:03
A földöntúli hatalom hetes szivárvány-szövetsége
... keretén belül, mint pöcegödör népeit.

A rózsaszín jelentése a tiszta érzelem, a nők tiszta és csodálatos kisugárzásával, bájával, csilingelő hangjával, mely olyan, mint a világmindenség tökéletes dallama. A rózsaszín egyúttal az örök fiatalság.

A lila az örökkévalóság szimbóluma, az örök-asszonyiságé, akiknek a méhük szentély és maguk olyanok, mint az angyalo...
2020-08-22 16:02:23
A VÍRUSFERTŐZÉS PSZICHOSZOCIÁLIS HATÁSAI... Íme egy Morelli
... HATÁSAI...

Íme egy Morelli nevű olasz pszichológus írása a vírusfertőzés pszichoszociális hatásáról. Mindenképpen érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta.
,,Hiszem, hogy a világmindenségnek megvannak a módszerei arra, hogy visszaállítsa a dolgok és törvényeinek egyensúlyát, amikor azok összezavarodtak.
A jelen pillanat, amit megélünk, anomáliákkal és par...
2020-08-12 15:56:42
Magyar és amerikai kutatók igazolták Platón több ezer éves feltevését: a föld kockákból épül fel!
...
A közlemény szerint Platón, az egyik legnagyobb ókori görög filozófus kései munkáiban úgy vélte, a világmindenséget alkotó négy elem - a föld, a víz, a tűz és a levegő - mindegyike szabályos testekből épül fel, ezek közül a föld hexaéderekből, vagyis kockákból.
A három magyar és egy amerikai tudósból álló kutatócsoport igazolta, hogy ha véletlenszerűen választott síkokk...
2020-07-18 20:13:22
Esti szentmise Déva 06.24
... mikor imádkozunk, egyek vagyunk a gyermekét dajkáló betlehemi szűzzel, Máriával, az esti tábortűznél Jézus lábainál ülő apostolokkal, Lázár testvéreivel, Máriával és Mártával, de a világmindenség Istent imádó sok-sok szentjével is. Kicsik vagyunk, botladozunk, de a mennyei Atyánk szeretetében fürödhetünk! Gyere te is, tarts velünk!
Szeretettel, Csaba t.

Esti szentm...
2020-06-24 11:32:27
Jézus, alakítsd szívemet a Te Szíved szerint!
... Kongresszusra készülünk, és ez az egyik pillére a felkészülésnek. Úrnapja esetében egy eucharisztikus csodához kapcsolódó ünnepről beszélünk; Krisztus Király ünnepén pedig Krisztusról mint a világmindenség Királyáról énekeljük az 1938-as kongresszus himnuszában, hogy ,,Krisztus kenyér s bor színében Úr s király a föld felett". Innen jött az ötlet, hogy a két, Euchariszt...
2020-06-12 14:56:27
Halhatatlan vagyok...
... és halál a mi mindenható Istenünk kezében van. Sőt Krisztus egész ügye a kezében van. Hét évvel korábban, huszonnégy éves korában Martyn ezt írta:
,,Ha Isten nem lenne...
2020-06-05 19:01:55
1 2 3 .....................128 129 ..........193 194 ..........256 257 258 
Címkék: VÍRUSFERTŐZÉS PSZICHOSZOCIÁLIS HATÁSAI, Szerintük Krisztusból, Krisztus Király, földöntúli hatalom, föld kockákból, természetfeletti lények, öröklétet szimbolizálja, élet körforgásában, egyetlen Istentől, teljes világmindenség, vagy skizopren, bűnvád megjelenése, emberek azonban, világmindenség Teremtője, olyan folyamattal, csendért tagadlak, világmindenség apokalipszisét, rózsaszín jelentése, tiszta érzelem, világmindenség tökéletes, rózsaszín egyúttal, örök fiatalság, örökkévalóság szimbóluma, méhük szentély, vírusfertőzés pszichoszociális, világmindenségnek megvannak, módszerei arra, jelen pillanat, közlemény szerint, egyik legnagyobb, világmindenséget alkotó, föld hexaéderekből, három magyar, amerikai tudósból, gyermekét dajkáló, esti tábortűznél, világmindenség Istent, mennyei Atyánk, egyik pillére, eucharisztikus csodához, világmindenség Királyáról, 1938-as kongresszus, föld felett&#8221, megkeményedésnek, világmindenséget, természetfeletti, pszichoszociális, engedetlenségben,
© 2013 TVN.HU Kft.