Belépés
Víz világtalálkozó - Éltető erőforrás a víz címmel öt vidéki városban látható a Nemzeti Fotótár kiállítása
... jellegűek - lenyomata jó eséllyel megtalálható a fotótárban, tehát vizuális keresztmetszetet kapunk egy hosszú és izgalmas időszakról.
Az év kiemelt eseménye a Budapesti Víz Világtalálkozó (Budapest Water Summit), ahol a szakemberek a klímatudatosság jegyében a politikai, gazdasági, tudományos és egyéb szempontok szerint keresnek megoldást a vízválság megelőzésére.
Hozz...
2019-10-14 10:21:40
Víz világtalálkozó - OVF: tíz éven belül mindent modellezni lehet majd a vizekről
... öntözés fejlesztését.
Láng István azt mondta: bizott...
2019-10-10 22:02:32
Víz Világtalálkozó - Paradigmaváltásra van szükség
... nem lesz.
Szöllősi-Nagy András hangsúlyozta: egy hosszú folyamatról van szó, amit nem biztos, hogy vissza lehet fordítani, de legalább meg kellene állítani. A Budapesti Víz Világtalálkozón fel lehet hívni az emberek - elsősorban a politikusok - figyelmét arra, hogy az utolsó pillanatban vagyunk.
A Budapesti Víz Világtalálkozó október 15-én kezdődik, a háromnapos rendez...
2019-10-09 22:02:46
Szakértő: óvatosan kell kezelni a vízkészletet
...
A műsorban elhangzott, hogy az október 15-én Budapesten kezdődő Víz Világtalálkozó központi témája a globális vízválság megelőzése lesz.
Ferencz Orsolya, aki egyúttal az űrkutatásért felelős miniszteri biztos is, közölte, hogy Magyarország vízellátottsága jelenleg jónak tekinthető, de a jövőben a klímaváltozás miatt a magyar folyók vízgyűjtőterületein akár alacsonyabb is...
2019-10-08 20:01:45
Egy hét múlva kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019
...
A három napos rendezvényt a magyar kormány szervezi. Fővédnöke, Áder János köztársasági elnök nyitja meg a nemzetközi találkozót a Millenárison; felszólal a nyitóünnepségen Kambodzsa miniszterelnöke, India vízügyi minisztere, az Ázsiai Infrastrukturális és Beruházási Bank elnöke is. António Guterres ENSZ-főtitkár videóüzenetben köszönti az érdeklődőket.
A konferencia cé...
2019-10-08 16:21:32
Víz világtalálkozó - Bélyegkibocsátással köszönti a világtalálkozót a Magyar Posta
...
A harmadik alkalommal megrendezendő Budapesti Víz Világtalálkozó témája a sok víz, a kevés víz és a szennyezett víz által okozott problémák - mondta el Áder János köztársasági elnök a bélyegkibocsátás alkalmával hétfőn.
Hozzátette: a jövő heti három napos tanácskozáson - amelynek szlogenje megelőzni a vízválságot - politikusok, bankárok, üzletemberek, feltalálók és tudós...
2019-10-07 14:51:54
Magyar pásztorkutyák világtalálkozója Komáromban
...
A Monostori erődben tartott rendezvényen a kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos köszöntőjében kiemelte, hogy a magyar kormány kiemelt figyelmet fordít az őshonos állatfajtákra, amelyeket az országgyűlés már 2003-ban nemzeti kincsé nyilvánított.
"Ezek az állatok, köztük a kilenc magyar kutyafajta mindig is a nemzet szimbólumai voltak és elid...
2019-10-05 12:11:14
Víz-világtalálkozó - A globális vízválság megelőzése az októberi, budapesti konferencia kiemelt témája
... vízválság következményeivel, képviselőik valóban azért jönnek el az eseményre, hogy a vízügyi kihívások megelőzéséhez és kezeléséhez alkalmazható iránymutatással térjenek haza.
A világtalálkozó a korábbinál is nagyobb hangsúlyt helyez a megvalósításra, ezért is kap kiemelt szerepet az EXPO, ahol a hazai vízipar mutatkozik be - tette hozzá.
A Magyar Exportfejlesztési Ügyn...
2019-09-20 07:05:01
Magyarország is érezheti a vízválságot az államfői hivatal fenntarthatósági vezetője szerint
... alacsonyabb a kezeletlen szennyvíz aránya, de a szennyezést lehetőség szerint teljesen meg kell szüntetni - mondta....
2019-09-11 20:32:56
A Rosmerholmmal vesz részt a szentpétervári Színházi Olimpián a kolozsvári magyar színház
... (Oroszország), Isztambul (Törökország), Szöul (Dél-Korea), Peking (Kína), Wroclaw (Lengyelország) és Újdelhi (India) látta vendégül.
A nagyszabású fesztivál célja egy nemzetközi színházi világtalálkozó létrehozása és a világ minden tájáról érkező színházi alkotók közötti párbeszéd kialakítása.
A kolozsvári Rosmersholm 2018-ban a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT)...
2019-09-09 18:52:01
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Nemzeti Fotótár, Budapesti Víz Világtalálkozó, Magyar Posta, Színházi Olimpián, Budapest Water Summit, Láng István, Szöllősi-Nagy András, Budapesti Víz Világtalálkozón, Ferencz Orsolya, Áder János, Ázsiai Infrastrukturális, Beruházási Bank, António Guterres ENSZ-főtitkár, Magyar Exportfejlesztési Ügyn, Pécsi Országos Színházi Találkozón, globális vízválság, államfői hivatal, szentpétervári Színházi, kolozsvári magyar, klímatudatosság jegyében, vízválság megelőzésére, hosszú folyamatról, utolsó pillanatban, háromnapos rendez, műsorban elhangzott, október 15-én, űrkutatásért felelős, klímaváltozás miatt, magyar folyók, három napos, magyar kormány, nemzetközi találkozót, nyitóünnepségen Kambodzsa, harmadik alkalommal, bélyegkibocsátás alkalmával, jövő heti, kiemelkedő nemzeti, őshonos állatfajtákra, kilenc magyar, nemzet szimbólumai, vízügyi kihívások, hazai vízipar, kezeletlen szennyvíz, szennyezést lehetőség, nagyszabású fesztivál, nemzetközi színházi, világ minden, kolozsvári Rosmersholm,
© 2013 TVN.HU Kft.