Belépés
Váncza István 5. lett a ómai birkózó Európa-bajnokságon.
... látványos akciókat hozó küzdelemben kikapott a bronzmérkőzésen, így az ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 67 kilogrammos kategóriájában, a római birkózó Európa-bajnokságon.
A világversenyen most debütáló Váncza jól birkózott az Eb-n, kedden az azeri Islambek Dadovot és a lengyel Roman Pacurkowskit is legyőzte, majd a negyeddöntőben nem bírt az orosz Nazir Abdulajevvvel. U...
2020-02-13 10:40:54
Férfi kézilabda Eb - Gasztronómiai és kulturális programokat is kínálnak a szervezők
... múlva.

"Az első, sportvezetőként elért nagy sikerem az volt, hogy a spanyolok és a franciák előtt elnyertük a következő Eb rendezési jogát. Nekem nem adatott meg hazai világversenyen pályára lépni, így amikor bejelentették a döntést, közel ugyanolyan érzés volt, mint Bajnokok Ligáját nyerni a Barcelonával" - emlékezett vissza a korábbi világklasszis jobbátlövő a glasgow...
2020-01-29 12:02:00
Gyors korcsolya 01.25
... diadalmaskodott. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok holland versenyző hatodszor állhatott a dobogó legmagasabb fokára kontinensviadalon, a sprinttávon viszont először nyert aranyérmet világversenyen. Mögötte az előző két Eb 500-as győztese, a 2018-ban aranyérmes olasz Martina Valcepina és a tavalyi első lengyel Natalia Maliszewska lett a második és a harmadik.
Szombaton még...
2020-01-25 19:47:05
Női kézilabda Eb - Nem igényel infrastrukturális beruházást a 2024-es torna
... válogatott, amelynek jó néhány tagja most lépett először pályára világeseményen. Ehhez képest az olimpiai bajnok nem tudta legyőzni az együttest, az oroszokat pedig még soha nem verték meg világversenyen a magyarok - ideértve a Szovjetuniót is -, de most ez is sikerült.
"A végére elfogyott vagy a fizikai, vagy a mentális erő, de ez javítható. Mindenki bízhat benne, hogy ez a ...
2020-01-25 18:42:59
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaolin arany-, Liu Shaoang ezüstérmes 500 méteren
... diadalmaskodott. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok holland versenyző hatodszor állhatott a dobogó legmagasabb fokára kontinensviadalon, a sprinttávon viszont először nyert aranyérmet világversenyen. Mögötte az előző két Eb 500-as győztese, a 2018-ban aranyérmes olasz Martina Valcepina és a tavalyi első lengyel Natalia Maliszewska lett a második és a harmadik.
Szombaton még...
2020-01-25 17:52:44
Férfi kézilabda Eb - Nagy László: továbbra is a saját játékunkra kell figyelnünk
... részéről. A boldogság, a jó hangulat az arcukra volt írva, de mindenki tisztességesen végezte a dolgát, és a norvégok elleni mérkőzés után sem volt senki lelombozódva.
"Egy világversenyen nem szabad azon rágódni, ami volt. A pozitív dolgokból kell továbbra is erőt meríteni, a negatívokat redukálni és elfelejteni" - szögezte le Nagy László.
Hornyák Péter úgy fogalmazott, ...
2020-01-18 16:11:46
Férfi kézilabda Eb - Nyilvános helyen fogyasztott alkoholt négy svéd játékos
... szurkolóktól is" - nyilatkozta Robert Vedberg, a Svéd Kézilabda Szövetség főtitkára.
Hozzátette, a játékosoknak példaképeknek kell lenniük, pláne egy - részben - hazai rendezésű világversenyen. A kvartettnek büntetéstől nem kell tartania, de a szövetség közölte, hogy szigorítja a válogatott házirendjét.
"Vállaljuk a felelősséget azért, amit tettünk. Tévesen ítéltük meg a...
2020-01-17 17:25:56
Magyar sportigazgató a Nemzetközi Öttusa Szövetségnél
...
A megbízásról az UIPM kínai főtitkára, Shiny Fang tájékoztatta a magyar szövetséget (MÖSZ).
A MÖSZ honlapja emlékeztet rá, hogy Varga Tamás számos világversenyen vett eddig részt öttusában, de más sportágban is mint versenyigazgató, marketingvezető, szállás menedzser, szervező bizottsági tag, de úgy is mint nemzetközi bíró, logisztikai menedzser vagy sajtó koordinátor. 1...
2020-01-13 12:41:23
Férfi kézilabda Eb - Önkritikusan értékeltek a búcsúzó franciák
... így a Bosznia-Hercegovina elleni keddi mérkőzés megnyerésével sem juthatnak tovább.
A francia válogatott 2008 óta egy év - 2013 - kivételével mindig érmet nyert az aktuális világversenyen.
A Paris Saint-Germain irányítója úgy fogalmazott, hatalmas csapásként élték meg a kudarcot, de a pályán megmutatkozik a valóság, tehát minden bizonnyal nem érdemeltek jobbat.
Luc ...
2020-01-13 12:31:43
Férfi kézilabda Eb - Másodszor is kikaptak a franciák
... irányítója, Sander Sagosen volt. A Paris Saint-Germain játékosa tíz góllal járult hozzá a sikerhez. A franciák 2008 óta egy év - 2013 - kivételével mindig érmet nyertek az aktuális világversenyen.
A göteborgi F csoportban a szlovénok meglepetésre 21-19-re legyőzték az előző Európa-bajnokságon ezüstérmes svédeket. A mérkőzés pikantériáját Ljubomir Vranjes személye szolgáltatta...
2020-01-12 20:22:06
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Váncza István, Nagy László, Nemzetközi Öttusa Szövetségnél, Islambek Dadovot, Roman Pacurkowskit, Nazir Abdulajevvvel, Bajnokok Ligáját, Martina Valcepina, Natalia Maliszewska, Hornyák Péter, Robert Vedberg, Svéd Kézilabda Szövetség, Shiny Fang, Varga Tamás, Paris Saint-Germain, Sander Sagosen, Ljubomir Vranjes, ómai birkózó, 2024-es torna, saját játékunkra, búcsúzó franciák, ötödik helyen, római birkózó, világversenyen most, azeri Islambek, lengyel Roman, orosz Nazir, franciák előtt, korábbi világklasszis, dobogó legmagasabb, sprinttávon viszont, 2018-ban aranyérmes, tavalyi első, olimpiai bajnok, oroszokat pedig, végére elfogyott, arcukra volt, norvégok elleni, pozitív dolgokból, negatívokat redukálni, játékosoknak példaképeknek, kvartettnek büntetéstől, szövetség közölte, válogatott házirendjét, felelősséget azért, magyar szövetséget, francia válogatott, aktuális világversenyen, pályán megmutatkozik, franciák 2008, szlovénok meglepetésre, mérkőzés pikantériáját, bronzmérkőzésen, diadalmaskodott,
© 2013 TVN.HU Kft.