Belépés
Ismét tüntettek Budapesten
... rendőrség honlapján arról számolt be, hogy az V. kerületi Alkotmány utcában egy férfit a rendőrök a szervezők kérésére kiemeltek a tömegből. A férfi a résztvevőkkel szemben agresszíven viselkedett és egy embert meg is rúgott. A rendőrök garázdaság miatt előállítják.
Emellett a rendőrök intézkedtek egy másik 53 éves férfivel szemben is, aki teleszkópos botot, "viperát" és gázs...
2018-12-16 20:46:08
Meghosszabbították a szexuális kényszerítéssel gyanúsított afgán férfi letartóztatását
...
Közleményük szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy júniusban két alkalommal szeméremsértő módon viselkedett a nyílt utcán két nővel szemben, szeptemberben pedig egy gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt.
A gyanúsított a bűncselekmény elkövetése után a felelősségre vonás elkerülése érdekében elmenekült az országból és Ausztrián k...
2018-12-12 16:52:10
Gulyás Lajos előadás Sárospatakon
... áldozata, akit jogerős bírósági ítélettel végeztek ki. Írásaiból és beszédeiből egy olyan autonóm személyiség képe rajzolódik ki, aki nyíltan kiállt a véleményéért, bátran és keményen viselkedett. Részt vett a második világháború alatti ellenállásban, majd a koalíciós időszakban a Független Kisgazdapártban politizált. Megjárta mind a nyilas-, mind a kommunista diktatúra börtöneit....
2018-12-02 07:35:53
Kamatdöntés - Londoni elemzők: nem a keddi, hanem a decemberi kamatdöntő ülésre figyel a piac
... tizenkét havi infláció októberben 3,8 százalékra gyorsult az előző havi 3,6 százalékról, ezt azonban elsősorban az olajárak emelkedése okozta, az éves szintű maginfláció "rendesebben viselkedett", 2,6 százalék volt a múlt hónapban.
A TD Securities vezető londoni elemzője szerint ennek alapján a monetáris tanács valószínűleg kitart azon véleménye mellett, hogy az inflációs vár...
2018-11-19 19:28:51
Eltűnt,majd megkerült munkakönyv
... szüleim, akiket annak idején az anyakönyvbe bejegyeztek... és punktum. Nehéz volt tudomásul venni, hogy az maradt az első számú személyi azonosítóm az okmányaimban, aki ellenségesen viselkedett velem gyerekkorom óta, és aki szándékosan tönkretette az életemet.

Azt azért még most sem értem, hogy kinek és milyen érdeke fűződhet ahhoz, hogy ez az én életemben most már örök...
2018-11-12 04:24:27
Gerillaszobrot kapott az állam iránti megbízhatóságot törvénybe foglaló izraeli kulturális miniszter
... szavain, hogy azonnali menesztését követelte Aviháj Mandelblittől, és hogy a jövőben ne képviselhesse nyilvános fórumokon a legfőbb ügyészséget, mert szerinte közhivatalnokhoz méltatlanul viselkedett. Saked a Hadasot tévének adott interjújában fejtette ki véleményét, mely szerint Zilber "átlépett minden határon", és jobban szolgálja céljait, ha a politikai életben folytatja munkál...
2018-11-08 12:21:41
Amerikai választások - Elemzők: új korszak következik az amerikai politikai életben
... a legtöbb körzetben, ahol a republikánusokat leváltották a demokraták, női jelöltek arattak győzelmet. "Vagyis annak az elnöknek, aki oly közönségesen lefitymálta a nőket, és úgy is viselkedett velük, most több női képviselővel kell majd egyezkednie, mint bármely elődjének" - fogalmazott véleménycikkében.
A The Washington Post elemzője A demokraták győztek a képviselőházban,...
2018-11-08 07:04:40
Tisza István halálának századik évfordulójára rendeztek emlékülést Budapesten
... adottságait.
Nem értették meg, de nagyságát mindenki elismerte - jelentette ki.
Protestáns ősnemes volt, aki a magyar hagyományokat és a keresztény értékeket követte. Bátran és lovagiasan viselkedett, szociális érzékenységről tett tanúbizonyságot, felelősséget vállalt a nemzetért - sorolta Kásler Miklós.
A néhai miniszterelnöknek meggyőződése volt, hogy a megismerés...
2018-10-29 15:32:30
Bécsi tenisztorna - Fucsovics: küldetés teljesítve, de ez még nem a végállomás
... őrülni a pályán. Az első szetthez nem sok hiányzott, és utána éreztem, hogy ha türelmes vagyok, akkor meg tud fordulni ez a meccs."
A 26 éves magyar játékos kifejtette, az olasz úgy viselkedett, ahogy előzőleg várták, és a győzelem egyik kulcsa az volt, hogy jól kezelte ellenfele dühkitöréseit.
"Biztosan benne volt az is, hogy így akarta tördelni a játékot azért, hogy ki...
2018-10-24 20:15:46
2. A JOBBIK és a nehéz-sorsúvá váltak
... fájt, hiszen, a honlapjukon - ahova küldözgettem az ötleteimet, az oktatási programjaimat - ott virított az arcképe! Mit gondolhatott rólam, ha ilyen - mindkettőnkhöz MÉLTATLAN - módon viselkedett velem?
Ennek a látogatásnak az lett a vége, hogy egy 230.600,- Ft-os, azaz Kettőszázharmincezer-hatszáz(!) forintos angol nyelv-tanfolyamot kínált föl nekem.
http://s9.images....
2018-10-01 13:38:03
1 2 3 ....................132 133 ..........198 199 ..........263 264 265 
Címkék: Gulyás Lajos, Tisza István, Független Kisgazdapártban, Aviháj Mandelblittől, Washington Post, Kásler Miklós, szexuális kényszerítéssel, decemberi kamatdöntő, állam iránti, amerikai politikai, nehéz-sorsúvá váltak, szervezők kérésére, résztvevőkkel szemben, rendőrök garázdaság, rendőrök intézkedtek, férfi megalapozottan, nyílt utcán, gyorsétterem mosdójában, bűncselekmény elkövetése, felelősségre vonás, olyan autonóm, második világháború, koalíciós időszakban, kommunista diktatúra, előző havi, olajárak emelkedése, éves szintű, múlt hónapban, monetáris tanács, anyakönyvbe bejegyeztek, első számú, legfőbb ügyészséget, politikai életben, legtöbb körzetben, republikánusokat leváltották, demokraták győztek, magyar hagyományokat, keresztény értékeket, néhai miniszterelnöknek, első szetthez, győzelem egyik, játékot azért, oktatási programjaimat, véleménycikkében, közhivatalnokhoz, republikánusokat, megbízhatóságot, kisgazdapártban, letartóztatását, képviselőházban, tanúbizonyságot, kényszerítéssel,
© 2013 TVN.HU Kft.