Belépés
Nincs Cím
... mások fölötti diadal vágyának. Inkább próbáljunk használni nekik. Kedvesen, bátran és abban a tudatban üdvözöljünk mosolyogva másokat, hogy ha így teszünk, biztosan sikerrel járunk. Viselkedjünk egyenesen, és törekedjünk elfogulatlanságra. Bánjunk mindenkivel jó barát módjára. Ezt nem mint a dalai láma vagy olyan személy mondom, aki különleges hatalommal vagy képességekkel bír. Se...
2019-01-12 07:41:36
Szálast keress a Szentcsalád
... hozzád, ó, jóságos Anyánk, fogadj minket híveid sorába és örökös szolgádnak. Állj mellettünk minden cselekedetünkben és szerezz kegyelmet, hogy gondolattal, szóval és tettel mindig úgy viselkedjünk, hogy sohase bántsuk meg se Szívedet, se szentséges Fiad Szívét. Emlékezzél meg rólunk és el ne hagyj halálunk óráján. Ámen.

Ó, Szent József, a Szent Család Isten választotta...
2018-12-16 17:07:07
Szállást keres a Szent család...
... kegyes , jóságos Anyánk, fogadj minket híveid sorába, és örökös szolgádnak. Áll mellettünk minden cselekedetünkben és szerezz kegyelmet , hogy gondolattal, szóval, és tettel mindig úgy viselkedjünk, hogy sohase bántsuk meg se Szívedet, se szentséges Fiad Szívét. Emlékezzél meg rólunk és el ne hagyja halálunk óráján.
Ámen.

...
2018-12-13 18:46:07
Megbocsátás
... Isten látja a dolgokat, ahelyett hogy a saját aktuális érzelmi állapotomra hagyatkoznék. Ez a bibliai kulcs a harag és a neheztelés leküzdéséhez.
Isten azt mondja, hogy akkor is viselkedjünk szeretetteljesen, ha nem érzünk szeretetet embertársaink iránt. Azt is mondja, hogy legyünk kedvesek és könyörületesek akkor is, amikor szívesebben kritizálnánk és bántanánk a másikat. Ez...
2018-12-06 11:29:46
"Vajon én is ilyen szabad vagyok Isten előtt?”
... magát. Ez elgondolkodtat engem. Ő szabad, fegyelmezetlenül szabad, ami engem erre a gondolatra indít: vajon én is ilyen szabad vagyok Isten előtt? Amikor Jézus azt mondja nekünk, hogy viselkedjünk úgy, mint a gyermekek, ez azt jelenti, hogy legyünk szabadok. Mint ez a gyermek itt. Kérjük a kegyelmet, hogy ez a gyermek tudjon beszélni..."
.............
2018-11-29 12:33:43
Mosolyogtál már ma?
... legyünk csinosak és szexisek, hogy büszkén sétálhassatok velünk, mint valami
trófeával. De ha más is megnéz minket,magamutogatók vagyunk...
.
Legyünk dögös cicababák és viselkedjünk úrinő módjára, de azért takarítsuk ki utánatok a budit
és mossuk fel a koszt... ...
.
Hallgassuk meg a panaszaitokat, de a miénket vigyük valahová máshová. Tudjunk nélküle...
2018-11-25 09:09:52
Orbán: Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz
... behorpadt".
Kiemelte: "ha 2019-ben nyerni akarunk - márpedig akarunk -, akkor vissza kell találni a győzelem útjára. Ideje, hogy újra győztesként gondolkodjunk, cselekedjünk és győztesként viselkedjünk" - mondta.
A miniszterelnök úgy vélte, először helyre kell állítani az Európai Néppárt egységét, ezért "sohase szavazzunk bizalmat olyanoknak, akik arra építik a személyes...
2018-11-08 11:31:32
Mai evangélium 10.17
... szelídség, önmegtartóztatás. Ezek ellen nincs törvény. Akik Krisztus Jézushoz tartoznak, keresztre feszítették testüket szenvedélyeikkel és kívánságaikkal együtt. Ha a Lélek szerint élünk, viselkedjünk is a Léleknek megfelelően.
Ez az Isten igéje. Gal 5,18-25

Imádság
Kérünk, Urunk, Istenünk, taníts meg bennünket arra, hogy helyesen kérjük tőled azt, ami javun...
2018-10-17 17:08:21
Csábos
... legyünk csinosak és szexisek,
hogy büszkén sétálhassatok velünk, mint valami trófeával. De ha más is
megnéz minket, magamutogatók vagyunk. Legyünk dögös cicababák és
viselkedjünk úrinő módjára, de azért takarítsuk ki utánatok a budit és mossuk
fel a koszt. Hallgassuk meg a panaszaitokat, de a miénket vigyük valahová
máshová. Tudjunk nélkületek lélegezn...
2018-09-25 13:51:09
A keresztények imádkozzanak a bosszantó emberekért!
... Persze könnyebb kibeszélni az ellenségeinket vagy azokat, akik más párthoz tartoznak, de a keresztény logika árral szemben úszik, s a kereszt őrültségét követi. A végső cél az, hogy úgy viselkedjünk, mint a mi Atyánk gyermekei - hangsúlyozta szentbeszédében a pápa.
Csak az irgalmasok hasonlítanak Istenre. ,,Legyetek tehát irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas.̶...
2018-09-14 08:46:22
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Nincs Cím, Fiad Szívét, Szent József, Szent Család Isten, Amikor Jézus, Európai Néppárt, Akik Krisztus Jézushoz, nemzetek Európája, keresztények imádkozzanak, bosszantó emberekért, tudatban üdvözöljünk, dalai láma, saját aktuális, bibliai kulcs, neheztelés leküzdéséhez, gondolatra indít, gyermek tudjon, miénket vigyük, győzelem útjára, ellenségeinket vagy, keresztény logika, kereszt őrültségét, irgalmasok hasonlítanak, cselekedetünkben, szenvedélyeikkel, fegyelmezetlenül, szeretetteljesen, önmegtartóztatás, szentbeszédében, kívánságaikkal, ellenségeinket, elgondolkodtat, könyörületesek, miniszterelnök, embertársaink, képességekkel, gondolkodjunk, sétálhassatok, panaszaitokat, magamutogatók, keresztények, hagyatkoznék, imádkozzanak, viselkedjünk, leküzdéséhez, kritizálnánk, cselekedjünk, hangsúlyozta, hasonlítanak, mosolyogtál, mindenkivel, megbocsátás, győztesként, gondolattal, feszítették, szentcsalád, választotta, megfelelően, üdvözöljünk, törekedjünk, állapotomra, szívesebben, emberekért, mellettünk, irgalmasok,
© 2013 TVN.HU Kft.