Belépés
Rafinált főzési tippek
... beletehető az ételbe, mert úgyis elolvad a főzésnél. (Varga Veronika)

Kész rakott tésztánk tetejét még forrón kenjük meg egy kis margarinnal, így nem lesz száraz, ropogós, hanem visszagyengül. (zsanna)

Ha a jénai edényt kivajazzuk, nem tapad az edény falához sem a tészta, sem a hús. (judyth)

Ha a hust elkészítés előtt leöntjük fűszeres olajjal 1-2 ...
2007-06-24 22:03:42
1 
Címkék: Varga Veronika, jénai edényt, edény falához, hust elkészítés, visszagyengül, margarinnal, beletehető, kivajazzuk, elkészítés, főzésnél, veronika, rafinált, leöntjük, tésztánk, fűszeres, falához, tetejét, elolvad, olajjal, ropogós, judyth, főzési, tészta, tippek, száraz, zsanna, ételbe, rakott, edényt, kenjük, forrón, tapad, hanem, úgyis, varga, előtt, jénai, edény,
© 2013 TVN.HU Kft.