Belépés
Új hitelprogramot kínál a vállalkozásoknak az MFB
... forrás, illetve nagyvállalatok is igénybe vehetik a program feltételeinek teljesítése esetén.
A programban 100 milliárd forint áll az igénylők rendelkezésére, de kedvező piaci visszajelzések esetén az MFB kész bővíteni a keretösszeget.
A konstrukció közvetlenül az MFB-nél igényelhető, a hitelkérelmeket 2022. december 30-ig nyújthatják be az ügyfelek.
A hitelprogram ...
2019-01-21 14:12:19
Kormánybiztos: a vándortáborokban előtérbe helyezik a környezettudatos nevelést
... a bringás egyhetes nyári vándortáborokba.
A kormánybiztos felhívta a figyelmet: várhatóan sokkal gyorsabban betelnek meghirdetett időpontok, mint tavaly, mert nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak a résztvevőktől.
Elmer Tamás, az Országos Erdészeti Egyesület munkatársa, az Erdei vándor program projektfelelőse a műsorban elmondta: az egyesületnél megkeresték az érintett ...
2019-01-18 21:52:19
ÁEEK: év végéig még kötelező kiadni gyógyszerkiváltáshoz szükséges felírási igazolást
... papír alapú felírási igazolást egészen 2019. december 31-ig külön kérés nélkül is ki kell állítaniuk és át kell adniuk a betegnek. A hosszabbítást az indokolja, hogy a gyógyszerészi visszajelzések alapján sok beteg nem saját maga váltja ki a felírt készítményeket, hanem valakit megbíz ezzel, ehhez pedig jelenleg a papír alapú felírási igazolás szükséges. A hagyományos receptírás é...
2019-01-11 13:21:31
Itt a hálaadás ideje - Laudetur kiadó
... Lélekemelőt, hanem annál sokkal többet adhattam Önnek: pl. Nagyböjti Napló, Szent István Camino.
Hálát adok Istennek, hogy nagyszerű, tartalmas kiadványokat készíthettünk, amelyek - a visszajelzések alapján - sokak lelki gazdagodására váltak.
Hálát adok Istennek mindazokért az emberekért (Önért is - olvasókért, plébánosokért, iskolaigazgatókért), akik vásároltak könyvein...
2018-12-31 09:17:17
Novák: januártól havi 40 ezer forint lesz a kétgyermekesek családi adókedvezménye
... napokban lezárult, a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció eredményétől - fogalmazott az államtitkár, kiemelve: több mint 1,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet. E visszajelzések alapján születnek meg - akár már a jövő év első negyedében - a családok támogatásáról szóló további döntések - fűzte hozzá.
Novák Katalin kiemelte: folytatódik a családbarát kormányzás...
2018-12-27 20:50:02
Liget Budapest - Jövőre folytatódnak a beruházások
... látogatottsága már átlépte a 100 ezer főt. Megnyílt a történetének legnagyobb megújulásán átesett Szépművészeti Múzeum is" - sorolta a példákat.
Beszámolt arról, hogy pozitív visszajelzéseket kapnak mind a kutyás szervezetektől, a tanároktól vagy a látássérülteket képviselő szervezetektől. "Az eddig elvégzett parkrehabilitációnak köszönhetően több ezer négyzetméterrel növelt...
2018-12-27 20:40:34
Novák: 12 év családbarát és 8 év családellenes kormányzás volt az elmúlt húsz évben
... jelentene a családtámogatás kétharmados törvényi védelme, ezért kérnek erre felhatalmazást a nemzeti konzultáción. Bízik abban - tette hozzá -, hogy a konzultáció eredményeként olyan visszajelzéseket kapnak, amelyek alapján újabb családtámogatási döntések születhetnek 2019-ben.
Személyes élményeit felidézve elmondta: 2002-2008 között született három gyermeke, abban az időszak...
2018-12-18 14:01:40
Újraindul a súlyemelő-szakedzők képzése
... akarunk kapcsolni más sportágakat is. Például a cross-fit, amelynek a súlyemelés az alapja, igen sok súlyemelőedzőt igényel" - mondta.
Dobos Imre az érdeklődést tapasztalva a visszajelzések alapján biztos benne, hogy egy osztály könnyen meg fog telni az újrainduláskor.
A szerződés aláírása előtt Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora kitért rá, hogy jó tizenhárom é...
2018-12-18 13:51:51
NAK: meghosszabbították az illegális kutak bírságmentes engedélyeztetésének határidejét
... 2016-ban indítványozott törvénymódosítás amellett, hogy eltörölte a szankciókat, lehetővé teszi, hogy a legálissá vált kutak tulajdonosai európai uniós pályázatokon is indulhassanak. A visszajelzések alapján számos gazdálkodó élt a lehetőséggel. Az uniós források biztonságos lehívása érdekében a NAK kezdeményezte a moratórium meghosszabbítását. Ez alapján mentesül a vízgazdálkodás...
2018-12-13 16:42:03
4. Hirtelen halált halt: Szüle Zsolt
... megnyitásakor elszállt a postafiókjuk és lefagyott a számítógépük.
2. Ennek ellenére, tovább folytattam a fórumozást az általam kiválasztott Vendégkönyvben és ott is kaptam a negatív visszajelzéseket, míg végül kimellőztek. A tényeken alapuló igazságra ott sem voltak kíváncsiak.
3. Például azt sem értettem, hogy amikor a vezetékes telefonon - valakik által nemkív...
2018-11-27 17:20:16
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: Liget Budapest, Szüle Zsolt, Elmer Tamás, Országos Erdészeti Egyesület, Nagyböjti Napló, Szent István Camino, Novák Katalin, Szépművészeti Múzeum, Dobos Imre, Mocsai Lajos, Testnevelési Egyetem, vándortáborokban előtérbe, környezettudatos nevelést, hálaadás ideje, kétgyermekesek családi, elmúlt húsz, illegális kutak, program feltételeinek, igénylők rendelkezésére, konstrukció közvetlenül, hitelkérelmeket 2022, bringás egyhetes, kormánybiztos felhívta, műsorban elmondta, egyesületnél megkeresték, gyógyszerészi visszajelzések, felírt készítményeket, papír alapú, hagyományos receptírás, visszajelzések alapján, családok védelméről, konzultációs ívet, családok támogatásáról, családbarát kormányzás, történetének legnagyobb, kutyás szervezetektől, tanároktól vagy, látássérülteket képviselő, eddig elvégzett, családtámogatás kétharmados, nemzeti konzultáción, konzultáció eredményeként, érdeklődést tapasztalva, osztály könnyen, szerződés aláírása, legálissá vált, uniós források, moratórium meghosszabbítását,
© 2013 TVN.HU Kft.