Belépés
Újabb amerikai demokrata politikus lépett vissza az elnökjelöltségért folyó küzdelemből
... pártja elnökjelöltségéért. Programjában az általa megosztottnak ítélt amerikai társadalom újraegyesítését és a politikát befolyásoló és szerinte azt korrumpáló pénz szerepének visszaszorítását ígérte. Pártja második országos vitájában, júliusban még részt vett, de ezt követően támogatottság híján egyikre sem hívták meg.

Vasárnap este egy másik demokrata párti politikus...
2019-12-02 17:44:00
Krónika 11. rész (pénzmosás, terrorizmus finanszírozása, napirend után)
...
Kormány: fejlődtek a terroristacsoportok finanszírozási módszerei
Gion Gábor a Pénzügyminisztérium államtitkára azt mondta, hogy az elmúlt években nyilvánosságra került pénzmosási esetek új tendenciákra, valamint a meglévő szabályok és gyakorlat hiányosságaira világítottak rá. A nyomozások azt is megállapították, hogy a terroristacsoportok finanszírozási módszerei is fej...
2019-11-22 19:07:13
Gulyás: második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni a következő év legelején
... létszámhiányról csak Budapesten és Pest megyében lehet beszélni, és itt is sokat tettek azért, hogy ez a helyzet orvosolható legyen - jegyezte meg.
Lázár János dohányzás visszaszorítását célzó javaslatát a kormány nem tárgyalta - jelezte egy másik kérdésre. Hozzátette: a kormány álláspontja, hogy a józan ész határain belül mindent meg kell tenni a dohányzás visszaszorítása é...
2019-11-21 14:51:32
Rétvári Bence: cél, hogy évről évre egészségesebb ételeket tálaljanak a közétkeztetésben
... biztosítottak, amellyel szociális alapon többek számára tették ingyenessé vagy kedvezményessé az iskolai étkeztetést.
Példaként említette a túlzott só-, cukor- és zsírtartalom visszaszorítását a közétkeztetésben, valamint azt, hogy a kényelmi termékek, például krumplipüré porok helyett ismét krumpliból készítik ezt az ételt. Az egészségesebb étkezést szolgálta az iskolagyümöl...
2019-11-18 12:32:14
EU-tisztújítás - Valean: a kerozinadó bevezetése is a lehetőségek között van
... csatlakozott EU-tagállamok infrastruktúrája komoly fejlesztésekre szorul. "Európai keleti részét támogatni kell" - fogalmazott.
Egyebek mellett a halálos közúti balesetek számának visszaszorítását is célként határozta meg, mondván, a következő évtized végére azt a jelenlegi felére kellene csökkenteni.
Az első román jelöltet, Rovana Plumbot összeférhetetlenségre hivatkozv...
2019-11-14 22:17:39
Mintegy 11 ezer tudós támogatja a klímavészhelyzetről szóló tudományos kutatást
... elnyelését.
Úgy vélik, hogy szükség van az étrend jelentős megváltoztatására, a növényi alapú étrendre való áttérésre, kevesebb állati termék fogyasztására. Az élelmiszerhulladék visszaszorítását is létfontosságúnak nevezik.
Sürgetik a szénüzemanyagokra alapuló gazdaságok átalakítását, és a GDP-növekedés, mint a gazdagságra való törekvés hajszolásától való elfordulást....
2019-11-05 18:39:14
Jótékony célra ajánlottak fel megmaradt élelmiszert az OMÉK kiállítói
... hogy Magyarországon évente 1,8 millió tonna élelmiszer végzi a szemétben, ami az összes megtermelt élelmiszer mintegy harmada.
A jótékonysági gyűjtéssel az élelmiszerpazarlás visszaszorítását támogató tudatos magatartást is népszerűsíteni szeretnék - áll a kommünikében.
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005-ös indulása óta több mint 62 ezer tonnányi élelmiszert osztott ...
2019-10-01 17:41:45
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje az önkormányzatiság léte is
... és a látványberuházások helyett az adófizetők pénzét egészségügyre, közlekedésre, valamint oktatásra kell költeni.
Radócz Zoltán, szolnoki polgármesterjelöltje a korrupció visszaszorítását jelölte meg fő céljaként, és azt mondta: az elmúlt öt évben szinte minden közbeszerzésről a Fidesz pártközpontjában döntöttek.
A pécsi polgármesterjelölt, Péterffy Attila arról beszélt...
2019-09-30 15:22:02
Az egészségbiztosítás, a rasszizmus és a fegyverviselés volt tíz amerikai elnökjelölt-aspiráns keddi vitájának
...
A vitát a CNN hírtelevízió rendezte meg, moderátorai is a televízió vezető munkatársai voltak. A több mint húsz elnökjelölt-aspiráns közül tízen vettek részt rajta, és elemzők már napokkal korábban úgy jellemezték a vitát, mint Bernie Sanders vermonti és Elizabeth Warren massachusettsi szenátor "összecsapása".
Az elemzők által a demokrata párti tábor "vezető progresszív...
2019-07-31 07:04:59
Vitályos: az EFOP-os fejlesztési források több mint kétharmadát már eljuttatták a kedvezményezettekhez
... éven aluli gyermekekkel és szüleikkel foglalkozó, országszerte több mint száz helyen létesülő Biztos Kezdet Gyerekházakkal kapcsolatos programokat, emellett a gyerekszegénység visszaszorítását szolgáló, valamint a szakmai, gyakorlati támogatással összefüggő projekteket.
A kormány célja a szakma szerint is jó gyakorlatnak ítélt programok támogatásának folytatása, ezért mindent...
2019-07-19 15:22:22
1 2 3 .........30 .....45 .....59 60 
Címkék: Rétvári Bence, Gion Gábor, Lázár János, Rovana Plumbot, Magyar Élelmiszerbank Egyesület, Radócz Zoltán, Péterffy Attila, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Biztos Kezdet Gyerekházakkal, elnökjelöltségért folyó, kormány elfogadni, kerozinadó bevezetése, lehetőségek között, választás tétje, önkormányzatiság léte, fegyverviselés volt, általa megosztottnak, politikát befolyásoló, másik demokrata, elmúlt években, meglévő szabályok, helyzet orvosolható, másik kérdésre, kormány álláspontja, dohányzás visszaszorítása, iskolai étkeztetést, kényelmi termékek, egészségesebb étkezést, halálos közúti, következő évtized, jelenlegi felére, első román, étrend jelentős, növényi alapú, szénüzemanyagokra alapuló, gazdagságra való, összes megtermelt, jótékonysági gyűjtéssel, adófizetők pénzét, korrupció visszaszorítását, televízió vezető, több mint, elemzők által, demokrata párti, gyerekszegénység visszaszorítását, kormány célja, szakma szerint, infrastruktúrája, visszaszorítását, létfontosságúnak, önkormányzatiság,
© 2013 TVN.HU Kft.