Belépés
Das WeltAuto: csökkent a használtautó-import a harmadik negyedévben
... hatályos, a külföldről érkező kocsikra vonatkozó kötelező eredetiségvizsgálat hatása az első fél év után már megmutatkozik abban, hogy az illegális tevékenységet folytató kereskedések visszaszorultak. Egyre több hazai vásárló ismeri fel ugyanakkor,hogy érdemes a szabályosan kereskedők felé fordulni - jegyezte meg.
Jelezte: a használtautó importot jelentősen befolyásolja a mag...
2018-10-09 07:10:47
Iszlám Állam - Belgium a misszió lejártával hazarendelte harci repülőgépeit Irakból és Szíriából
... bázison.
Beszédében a tárcavezető a belga pilóták "fantasztikus teljesítményét" méltatta, mondván, hogy a dzsihadisták katonai vereséget szenvedtek Irakban, és rendkívüli módon visszaszorultak Szíriában.
A hadsereg arról számolt be, hogy a belga gépek a koalíciós műveleteknek nagyjából 5 százalékát hajtották végre, körülbelül hatszáz bevetésen vettek részt. Egyes szakért...
2017-12-28 15:02:18
Nemzetbiztonsági bizottság: visszaszorultak a szélsőséges szervezetek
... szigorúan felügyeli, s minden magyar állampolgárt megvédenek minden - akár balról, akár jobbról érkező - szélsőséges támadástól.
A szélsőséges szervezetek az elmúlt hat-hét évben visszaszorultak, nemzetbiztonsági kockázatot, veszélyt nem jelentenek, Magyarországon a biztonságot garantálja az állam - szögezte le a kormánypárti politikus.
Szél Bernadett, a testület LMP-s t...
2017-11-21 15:22:35
Krónika 7. rész (vitanap)
... devizahitelek, mint Magyarországon. Megemlítette Lengyelország példáját, ahol kemény ajánlásokat fogalmaztak meg a bankok számára a devizahitelekkel kapcsolatban, ezért azok 2003 után visszaszorultak. Közölte: olyan jelentős segítséget a kormánytól sehol sem kaptak, mint Magyarországon.
Jobbik: a kormánynak vissza kellene szereznie a károsultak pénzét
Z. Kárpát Dániel (J...
2017-11-06 17:53:49
Borbély Zsolt Attila nemzetpolitikai írásait összegyűjtő könyvet mutatnak be Aradon
... valóság. Az erdélyi magyarság kilencven százaléka által támogatott Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Bukarest érdekeinek megfelelő politikát képvisel, az autonómia hívei visszaszorultak" - vélekedett a szerző.
Megjegyezte, ennek ellenére nem borúlátó, mert vannak jelei annak, hogy az erdélyi magyarság fogyása megáll, és az a szint, amelyen a népesség stabilizálódik,...
2016-10-28 07:05:10
Krónika 8. rész (anyakönyvi eljárások, elektronikus ügyintézés)
... Hozzátette: ha már van ez a kezdeményezés, jó lenne, ha találnának forrást a 25 évvel ezelőtt létezett honismereti mozgalmak felélesztésére is, ezek ugyanis az elmúlt tíz évben visszaszorultak.

Elektronikus ügyintézés

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára az elektronikus ügyintézés előtt álló akadályok, korlátok megszüntetésével indo...
2016-09-27 16:12:38
Az autóipart és a szépségápolást képviselik a legkedveltebb márkák Franciaországban
... Bretagne szlogennel egy világvállalat több évtizedes regionális, breton kötődését is hangsúlyozza.
A sokáig népszerűnek számító francia áruházláncok az előző félévhez képest visszaszorultak, az Intermarché a hatodik, a Leclerc a hetedik, az Auchan a nyolcadik helyre, amit az elemzők a tej- és hústermelők és a nagy hálózatok közti árvitával magyaráznak. A felmérés ráadásul az...
2016-09-26 16:06:16
Sziget - Gerendai: látogatócsúcs, közel 500 ezren lehettek a fesztiválon
... idén jól vizsgázott a személyi azonosításra épülő, a korábbinál szigorúbb biztonsági rendszer, hiszen a megnövelt személyi kapacitás miatt nem lett lassabb a bejutás, és jelentősen visszaszorultak a korábbi években előforduló hamis jegyek is.
"A jegyekhez kapcsolódó személyi azonosítás miatt érezhetően nőtt a biztonságérzet a Szigeten, a lopások és egyéb bűncselekmények egyar...
2016-08-16 21:03:31
KDNP: eredményes volt a csaló termékbemutatók elleni fellépés
...
Harrach Péter úgy fogalmazott: meghallották a becsapott emberek panaszát, "léptek, méghozzá hármat." Rámutatott: az elfogadott törvénymódosítások eredményeként ezek az akciók visszaszorultak, s bár a bűnözők találékonysága a régi, keresnek új utakat, de ezek hatékonysága kisebb, mint régen.
A kereszténydemokrata politikus szerint más területeken is érzékenyen kell figye...
2016-06-08 11:12:06
A gyűlöletbeszéd és a terrorizmus elleni küzdelemről egyeztetett a magyar és az izraeli igazságügyi miniszter
... online gyűlöletkeltéssel kezdődött, vagyis a szavakkal - mondta. Hozzátette: amikor felvették a harcot az online gyűlöletbeszéddel, azt tapasztalták, hogy a terrorcselekmények is visszaszorultak.
"Ha nincs, aki felbuzdítson, ha nincsenek szavak, akkor azokat nem követik tettek" - fogalmazott.
Az izraeli igazságügyi miniszter megjegyezte, Izraelben az ügyészség heti ren...
2016-06-06 17:29:03
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Iszlám Állam, Borbély Zsolt Attila, Szél Bernadett, Megemlítette Lengyelország, Kárpát Dániel, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Pogácsás Tibor, Harrach Péter, harmadik negyedévben, misszió lejártával, szélsőséges szervezetek, szépségápolást képviselik, legkedveltebb márkák, csaló termékbemutatók, terrorizmus elleni, izraeli igazságügyi, külföldről érkező, illegális tevékenységet, szabályosan kereskedők, használtautó importot, belga pilóták, dzsihadisták katonai, hadsereg arról, belga gépek, koalíciós műveleteknek, elmúlt hat-hét, biztonságot garantálja, kormánypárti politikus, testület LMP-s, bankok számára, devizahitelekkel kapcsolatban, kormánytól sehol, kormánynak vissza, károsultak pénzét, erdélyi magyarság, autonómia hívei, népesség stabilizálódik, elektronikus ügyintézés, világvállalat több, sokáig népszerűnek, előző félévhez, nyolcadik helyre, nagy hálózatok, felmérés ráadásul, személyi azonosításra, korábbinál szigorúbb, megnövelt személyi, korábbi években, jegyekhez kapcsolódó,
© 2013 TVN.HU Kft.