Belépés
Évközi 29. vasárnap 10.18
... az imádást, a dicsőítést és a szeretetet.

Elmélkedés
Ami az Istené
A mai vasárnap evangéliuma az elmúlt két vasárnap példabeszédeihez kapcsolódik. Két héttel ezelőtt arról olvastunk, hogy a gonosz szőlőmunkások megölik Isten küldötteit, egy hete pedig a királyi menyegzőről szóló tanítás hangzott el, amely történetben a meghívottak visszautasították a meghívá...
2020-10-18 14:27:14
Amerika-szakértő: Biden vezet, de az elnökválasztásig változhat a helyzet
... befolyásolhatja a végeredményt is. Biden kampányfőnöke nem véletlenül érvel amellett - a koronavírus-járványra hivatkozva -, hogy ne tartsák meg a vitát - tette hozzá.
A műsorban szó esett arról is, hogy a járvány miatt a demokraták levélszavazást szeretnének a novemberi választáson. Ezt azonban - magyarázta Magyarics Tamás - a központi kormányzat nem rendelheti el, csak az e...
2020-08-04 08:10:59
Dömötör: a kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában
...
Dömötör Csaba kifejtette, a kabinet már részletes tájékoztatást adott arról, hogy a miniszterelnök 3 milliárd euró, azaz ezermilliárd forintos nagyságrendű plusz támogatást harcolt ki Magyarország számára.
Emellett sikerült megakadályozni, hogy egy politikai zsarolási lehetőséget biztosító eljárást vezessenek be az uniós forrásokkal kapcsolatban - tette hozzá.
A kor...
2020-07-31 10:21:57
Koronavírus - Orbán: minden változtatás kockázatot jelentene
... fogalmazott a kormányfő, úgy értékelve: a magyar védekezés bevált. Azt mondta, "ha tartjuk azt, ahogy eddig éltünk, és ahogy eddig együtt éltünk a vírussal, akkor nem lesz baj".
Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarországon ma minden rendelkezésre áll a védekezéshez, és "a szükséges eszközöket mi gyártjuk", mindenből annyit, amennyi kell, a helyzet így sokkal biztonságo...
2020-07-31 09:51:21
Szili Katalin: a trianoni békediktátumra mindig emlékezni kell
... összetartozás éve, és a száz évvel ezelőtti trianoni békediktátumra mindig emlékezni kell.
Kitért az idei koronavírus járványra is, úgy fogalmazott: "mi mindenkor megmaradunk".
Szólt arról is, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarság "együtt van", egy nemzethez tartozónak érzi magát, és valósággá vált, amit az alaptörvény megfogalmazott, hogy "felelőssége...
2020-07-20 19:32:44
Amerikai és svájci kutatók 37 aktív vulkanikus struktúrát azonosítottak a Vénuszon
...
"Ez az első alkalom, hogy képesek voltunk olyan sajátos szerkezetekre rámutatni, amelyek arról árulkodnak, hogy nem ősi vulkánról, hanem ma is aktív, valószínűleg alvó, de nem holt vulkánról van szó" - mondta Laurent Montési, a Marylandi Egyetem professzora, a zürichi Műszaki Egyetem Geofizikai Intézetével közös kutatás vezetője.
A kutatók már jó ideje tudják, hogy a Vén...
2020-07-20 19:22:38
EU-csúcs - Merkel: nem jósolható meg, hogy sikerül-e megállapodásra jutni
... válsággal néz szemben Európa, amit egységben lehet csak leküzdeni.
A helyreállítási csomaggal kapcsolatos politikai feltételekről elmondta, hogy a vezetők többsége között egyetértés van arról, hogy ezeket nem szabad feladni, mivel ezek az értékek az unió egységének központi elemei.
Mark Rutte holland miniszterelnök közölte, hogy még ha van is valamilyen lehetőség a meg...
2020-07-19 15:02:37
EU-csúcs - Szijjártó: a magyarok uniós forrásairól a magyaroknak kell dönteniük
... lehetőséget: zsarolásra, politikai befolyásolásra".
Azt mondta, a most Brüsszelben zajló vita jóval többről szól, mint hogy a helyreállítási alap belső struktúrája hogyan néz ki. A vita arról szól, kik és milyen módon dönthetnek arról, hogy az uniós forrásokat hogyan használhassák fel.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: az európai uniós források a mi pénzeink is, ezért ennek...
2020-07-19 10:21:25
Varga Mihály: támogatni kell a beruházásokat a gazdaságvédelem érdekében
...
A pénzügyminiszter arról is beszélt, hogy a nagyvállalati beruházási támogatási program keretét 40 milliárd forintra megemelték. "A kormány gazdaságvédelmi programja eddig 1,2 millió munkahelyet őrzött meg, 225 ezer munkahely részesült bértámogatásban" - jelentette ki a pénzügyminiszter.
A PreBeton Zrt. 5,3 milliárd forintos munkahelyteremtő beruházásához a kormány több...
2020-07-17 16:52:47
Orbán Viktor: a magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteniük
... érdekében.
"Ehhez mi is hozzátesszük a magunkét" - fogalmazott a miniszterelnök, jelezve: indul Brüsszelbe, ahol "komoly és férfias" tárgyalások várnak Magyarországra.
Mint mondta, vita van arról, hogy ki döntsön ezeknek a pénzeszközöknek a felhasználásáról.
"A magyar álláspont világos: a magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteni" - szögezte le Orbán Viktor, meg...
2020-07-16 19:33:21
1 2 3 .............338 339 .......507 508 .......675 676 677 
Címkék: Szili Katalin, Varga Mihály, Orbán Viktor, Magyarics Tamás, Dömötör Csaba, Laurent Montési, Marylandi Egyetem, Műszaki Egyetem Geofizikai Intézetével, Mark Rutte, Szijjártó Péter, PreBeton Zrt, elnökválasztásig változhat, baloldal parlamenti, trianoni békediktátumra, magyarok uniós, magyaroknak kell, gazdaságvédelem érdekében, magyarok pénzéről, gonosz szőlőmunkások, hete pedig, királyi menyegzőről, meghívottak visszautasították, járvány miatt, demokraták levélszavazást, novemberi választáson, központi kormányzat, politikai zsarolási, uniós forrásokkal, magyar védekezés, szükséges eszközöket, száz évvel, idei koronavírus, nemzethez tartozónak, alaptörvény megfogalmazott, első alkalom, zürichi Műszaki, helyreállítási csomaggal, vezetők többsége, unió egységének, most Brüsszelben, helyreállítási alap, vita arról, uniós forrásokat, európai uniós, pénzügyminiszter arról, nagyvállalati beruházási, kormány gazdaságvédelmi, kormány több, magyar álláspont, pénzügyminiszter, felhasználásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.