Belépés
SZFE oktatója lesz
... tett semmit, sőt a szexuális zaklatás áldozatát zárt ajtós, négyszemközti tárgyalásra küldte a zaklatójához.

Az ügyvezető aztán egy év után távozott, és ugyan az Emmi később vizsgálatot indított az ügyben, de arra jutottak, hogy nem történt zaklatás.

Igaz, az áldozatokat nem hallgatták meg a vizsgálat alatt.

Hogy Kiss-B. Atillát is meghívták oktatn...
2021-01-16 22:05:56
Elnöki mámorban...
... képviselőház azért kezdeményezte az eljárást, mert bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Trump hatalmával visszaélve nyomást gyakorolhatott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökre, hogy az vizsgálatot indítson Joe Biden és fia ellen. Az impeachment végül azzal végződött egy évvel ezelőtt, hogy a republikánus többségű szenátus felmentette az elnököt.)

Közben úgy tűnik, az ame...
2021-01-10 13:35:49
Naivitás
... gondoltam, van valamiféle orvosi ellátás. Nem csak a látszata annak.
Aztán elő a nettel, s fél órán belü...
2020-12-21 18:23:08
Új szövetségesek után kutat a Fidesz Európában
... szövegjavaslatát. Eredetileg ugyanis csak azt szankcionálták volna, ha a hatóságok vagy az ellenőrök közvetlenül az uniós pénzek eltulajdonítására csapnak le. Olyankor az unió nem indíthatott volna vizsgálatot, ha nincs ilyen közvetlen bizonyíték, még akkor sem, ha a magyar ügyészség például rend-szeresen megtagadja a nyomozást a gyanús ügyekben.

Hogy Orbán pontosan mir...
2020-12-16 17:30:04
Rákölő élelmiszerek
... ásványi anyag és fehérjék egyensúlyától.

A szőlőmag felgyorsítja ezt a felismerési folyamatot a rákos sejtekben, ezzel pedig az apoptózist. Fontos megjegyezni, hogy ez utóbbi vizsgálatot laborban és nem embereken végezték el, így a következtetéseket nem feltétlenül lehet közvetlenül lefordítani úgy, minthogy a szőlőmag kivonat gyógyítja a rákot.

Ha az eredmén...
2020-12-02 23:25:25
Decemberben jelenik meg Ferenc pápa új könyve
... különösen két ápolónőre emlékszem. Az egyik a főnővér volt, egy domonkos apáca, aki Athénban tanított, mielőtt Buenos Airesbe küldték. Utólag tudtam meg, hogy miután az orvos az első vizsgálatot követően elment, ő utasította a többi nővért, hogy dupla adagot adjanak be nekem a gyógyszerekből, mint amit az orvos előírt - penicillinből és sztreptomicinből -, mert a tapas...
2020-11-25 09:56:40
A lábdagadás 5 egyszerű otthoni gyógymódja
A lábdagadás kellemetlen állapot, és nem könnyű megtalálni a kiváltó okot. Nemcsak terhesség, de a meleg időjárás, a szív- és vesebetegség, illetve az ülő életmód miatt is kialakulhat. Amikor lábdagadást, ödémát észlelünk, a szervezetünkben folyadék-visszatartás következik be, és a felgyülemlett folyadék nem tud kiürülni a szervezetből, hanem a szövetek között marad.

A m...
2020-11-15 20:04:47
A D-vitamin helyes adagolásáról
... alapozták, amely viszont egy 1938-as adatra hivatkozott, amely szerint egy csecsemőnél a napi 1800-6300 NE napi adagra az egyenes csontok növekedése megállt. Felnőtteknél nem végeztek ilyen vizsgálatot, tehát tudományosan nincs megállapítva felnőtteknél ez a felső határ. Az Amerikai Orvosok Szövetsége 1987-ben azt állította, hogy hónapokon keresztül szedett napi 10 000 NE súlyos k...
2020-11-11 11:28:21
Méregtelenítő diéták
... és a kimerültséget. Ezek a tünetek amúgy lehetnek a stressz vagy a rossz étkezési szokások mellékhatásai is. Néhány terápiás szakember először vér-, vizelet-, széklet- és májfunkció vizsgálatot kér a betegtől, mielőtt megbeszélné vele a méregtelenítő diétát.

A következő emberek ne csináljanak méregtelenítő diétát:
Várandós vagy szoptatós anyák
Gyerekek...
2020-10-08 23:23:32
Hálapénzen vett gyógyulás? Ez nem igaz.
... hanem mert senkit nem enged el alapos kivizsgálás nélkül. Szív ember a szó kettős értelmében. De vajon az a gasztroenterológus, aki megállás nélkül felváltva végzi a gyomor és vastagbél vizsgálatot két külön terem között ingázva, mert annyi betege van nem győzi, nem a paraszolvencia hajtja, hanem a segíteni akarás. Megérdemelnék a magasabb bért, de nem minden áron és az ár elég bi...
2020-10-07 13:19:35
1 2 3 .............501 502 .......752 753 .......1001 1002 1003 
Címkék: Fidesz Európában, Hogy Kiss-B, Volodimir Zelenszkij, Hogy Orbán, Buenos Airesbe, Amerikai Orvosok Szövetsége, szexuális zaklatás, ügyvezető aztán, vizsgálat alatt, vizsgálatot indítson, impeachment végül, évvel ezelőtt, republikánus többségű, látszata annak, hatóságok vagy, ellenőrök közvetlenül, uniós pénzek, magyar ügyészség, gyanús ügyekben, szőlőmag felgyorsítja, felismerési folyamatot, rákos sejtekben, szőlőmag kivonat, főnővér volt, domonkos apáca, első vizsgálatot, többi nővért, orvos előírt, lábdagadás kellemetlen, kiváltó okot, meleg időjárás, felgyülemlett folyadék, szövetek között, 1938-as adatra, napi 1800-6300, egyenes csontok, felső határ, tünetek amúgy, stressz vagy, rossz étkezési, méregtelenítő diétát, következő emberek, paraszolvencia hajtja, segíteni akarás, magasabb bért, szövegjavaslatát, sztreptomicinből, szervezetünkben, gyakorolhatott, gyógyszerekből, paraszolvencia, szankcionálták, szövetségesek, felgyülemlett, méregtelenítő, kezdeményezte, kimerültséget, mellékhatásai, négyszemközti,
© 2013 TVN.HU Kft.