Belépés
Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert
... lévő épület stílusa nagymértékben meghatározza a kert karakterét. Stílus alatt értem az épület formáját, színét, a külső felületen használt anyagokat, mert ezek együttese olyan határozott vizuális impressziót ad a szemlélőnek, hogy ha ez nem harmonizál a tervezett kert látványvilágával, akkor az eredmény disszonáns, zavarba ejtő és kaotikus lesz.

A kert nem függetleníth...
2021-05-02 21:30:32
Ismét Hey, June! fesztivál a Müpában
... érkeznek. A hangzás soul és funky elemeken alapul, a dalok eklektikus színezete mai modern hatást kelt. A társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témákat érintő dalszövegek mellett egyedi vizuális elemek és vendégzenészek egészítik ki az estét. Június 18-án az áprilisban megjelent The Resurrection of Mörk mellett néhány ritkán játszott, újrahangszerelt dal is elhangzik.
Hossz...
2019-06-15 23:32:17
A modern ügyfél-tájékoztatásról tart kétnapos nemzetközi konferenciát az OBH
... ügyfélszolgálati munkát várnak el. Az OBH és a MOME együttműködése segíteni tud a bíróságok megújításában - vélekedett.
Kitért arra, hogy segítséget nyújtanak a hivatalnak egyebek mellett a vizuális kommunikációban és a fizikai környezet javításában.
Az esemény sajtóanyagában azt írták, hogy az OBH elnökének kiemelt stratégiai céljai között szerepel a bírósághoz való hoz...
2018-10-11 12:22:01
Érdekesség
... és ezeket a világ minden táján ugyanúgy fejezzük ki, mert biológiailag ez van belénk kódolva. A szoftverekkel ez olyan módon függ össze, hogy a szenzorok által érzékelt arckifejezések, vizuális jelek, hanghordozás alapján kategorizálnak, de mivel az emóciók félreérthetők lehetnek, nehéz őket mérni.

Gyászoló fiú akarta megváltoztatni a világot
A hat alapérzelmet Pau...
2018-10-02 21:34:43
Fűszerezze az egészségét fahéjjal!
... fahéj stabilizálja a vércukorszintet és hatással van az agy kognitív központjára, pontosabban stimulálni tudja az agyat. A fahéj fokozza az agy aktivitását, fejleszti a memóriát, illetve a vizuális és motoros képességeket.

A fahéj erős antioxidáns hatással rendelkezik. Ha ezt a fűszert kardamommal vagy kurkumával kombináljuk, akkor szinergikus hatást fejt ki. Vagyis ha ...
2018-06-03 14:00:05
Meglepő dolog derült ki az agy és a csokoládé kapcsolatáról
... étrend.

Egyértelmű, hogy rövid távon a falavonoidok pozitív hatással vannak az agyunkra.

A kísérletek során jelentősen javult az alanyok munkamemóriája és vizuális információfeldolgozása a csokoládéevéssel. Sőt, a nők esetében egy álmatlan éjszaka után a kakaófogyasztás a teljesítményt is javította.

Ugyanakkor a kutatók rávilágítottak arra, ...
2018-02-17 15:23:24
A fahéjról
... fahéj stabilizálja a vércukorszintet és hatással van az agy kognitív központjára, pontosabban stimulálni tudja az agyat. A fahéj fokozza az agy aktivitását, fejleszti a memóriát, illetve a vizuális és motoros képességeket.

A fahéj erős antioxidáns hatással rendelkezik. Ha ezt a fűszert kardamommal vagy kurkumával kombináljuk, akkor szinergikus hatást fejt ki. Vagyis ha ...
2018-02-09 21:14:06
Boldogságot teremtő videósorozatot készítettek! Íme 50 óra
... hogy boldogságot csempésszen a nagyvárosokban élő emberek mindennapjaiba a természet csodáinak látványával.

A legfontosabb cél a az volt, hogy tökéletes egységben legyenek a vizuális képsorok a mögöttes természetes hangokkal. Mindegyik film valóságos meditatív utazást tesz lehetővé, így lehetőséget kínálva arra, hogy a természet napjaink szerves része lehessen.
...
2017-11-25 22:54:31
Várostörténeti konferencia Budapesten
... tervezett előadás célul tűzi ki a Felvonulási-majd Ötvenhatosok terének
nevezett terület elmúlt 60 évének (1951-2011) áttekintését elsődleges forrásanyagok
és a rendelkezésre álló vizuális és audiovizuális források felhasználásával. Az előadás
célja, hogy a városi köztér funkcióváltásait, társadalmi jelentőségét és az eltérő
szórakozási és szórako...
2017-11-13 04:31:18
Nagyon szépen köszönöm a kedves látogatást!
... választva a zene :Linkre kattintasz be írod ezt-- You Tube mp3 konvertálás. Az rögtön elment a gépen levő mappában.
Utána jöhet a képek beillesztése .ezzel megvagy akkor állítod be a vizuális hatást vagy animációt!!! Ki fogja írni zene hozzáadás - már készen is lesz a videód! Van még egy program amivel át kell konvertálni csak ezzel a programmal tudod feltenni a You tub -ra. ...
2017-10-19 08:58:47
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Ismét Hey, Felvonulási-majd Ötvenhatosok, egészségét fahéjjal, csokoládé kapcsolatáról, kedves látogatást, kert karakterét, épület formáját, külső felületen, tervezett kert, eredmény disszonáns, hangzás soul, dalok eklektikus, áprilisban megjelent, bíróságok megújításában, hivatalnak egyebek, vizuális kommunikációban, fizikai környezet, esemény sajtóanyagában, bírósághoz való, világ minden, szenzorok által, emóciók félreérthetők, fahéj fokozza, fahéj erős, fűszert kardamommal, falavonoidok pozitív, kísérletek során, alanyok munkamemóriája, álmatlan éjszaka, kutatók rávilágítottak, természet csodáinak, vizuális képsorok, mögöttes természetes, természet napjaink, rendelkezésre álló, rögtön elment, gépen levő, képek beillesztése, vizuális hatást, program amivel, programmal tudod, csokoládéevéssel, látványvilágával, felhasználásával, funkcióváltásait, ügyfélszolgálati, tájékoztatásról, kakaófogyasztás, kommunikációban, vércukorszintet, újrahangszerelt, várostörténeti, rávilágítottak, videósorozatot,
© 2013 TVN.HU Kft.