Belépés
Mintha kihaltak volna az évszakok,

Mintha kihaltak volna az évszakok,
megdermedt zöldben fürödnek a fák.
Egyszerre nyár, ősz és tél vagyok.
Megkövült idő. Haláltalan világ.
Nem merek élni. Lélegezni sem.
Azt hiszem néha, nem is ver szívem,
csak mímeli, hogy van, s mert fél, dobo...
2023-12-02 21:03:32
Az úszásról
... stresszhormonok szintjét, mindemellett viszont megemeli az energiaszintet. Sokan számoltak be arról, hogy stresszes állapotban keresik fel az uszodát, de miután távoznak onnan, mintha csak kicserélték volna őket, hiszen úszás hatására boldogsághormonok, azaz endorfinhormonok szabadulnak fel a szervezetben és ez okozza a pozitív változásokat.

A rendszeres úszás nem csupá...
2023-12-02 18:35:19
Pozitivitást fokozó növények
... számára ismerős lehet, számos gyógyhatással bír, amit többek között a benne található antioxidánsoknak köszönhetünk.

A zsályát már évszázadok óta alkalmazzák az emberek. Ha szerették volna elűzni a gonosz szellemeket a házból, akkor zsályaleveleket égettek, ezzel mintegy kifüstölték a negatív érzelmeket és energiákat a házból. A zsálya sokféle gyógyító tulajdonsággal re...
2023-12-01 21:29:12
5 dolog, amit a legtöbb ember megbán az élete során
... korban azonban sokkal több időnk van gondolkodni, az élet nagy dolgain elmélkedni és egyfajta számvetést készíteni az életünkről. Ilyenkor jön a mérleg, mit tettünk jól, mit csinálhattunk volna másként. A legtöbb ember sok dolgot megbán és ha visszatekerhetné az idő kerekét, teljesen másként döntene sok mindenben. Nem mellesleg a ki nem mondott érzések és szavak, a meg nem tett do...
2023-12-01 21:23:31
Mama szeretlek
... hagyott.
Jó lenne most látni szelíd arcodat,
ahogy mosolyba fonja a pillanatokat,
azokat, melyek ott ragyognak bennünk,
mikor ég és föld között összeért a lelkünk.
Jó volna egy percre átölelni téged,
s újra érezni áldott melegséged,
majd gyengéden megfogni remegő kezed,
s csak ennyit mondani- Mama, szeretlek.

Kun Magdolna...
2023-12-01 05:42:30
Egészségügyi visszaélések, pedikűr
... együtt, hogy kötekedett belém, miért akartam elvenni az asztalról az orvosi papírt, miből gondoltam, hogy az enyém. Mindent olyan visszataszítóan mondta, hogy legszívesebben feljelentést tettem volna ellene.

Nem tudok már orvoshoz járni, nem szerettem soha. Én azt hittem, az orvos magasabbrendűbb, mint az ember és nyugodtan rá lehet bízni az életét.

Mindig ...
2023-12-01 00:26:45
A szél elállt vagy megfagyott,

A szél elállt vagy megfagyott, de mégsem volt teljes a csend, mert mintha lágy selymek úsztak volna a havon. Halk suhogást érzett inkább az ember, mint hallott, amint a hideg húzta össze a világot. Ezt a dermedt suhogást egy-egy puha surranás törte meg, ha valamelyik ágról vagy nádbugáról leesett egy-egy dar...
2023-11-30 23:41:00
Szívemben mindig lesz egy hely ...
... emlékednek
Elfelejtem azt, hogy rossz vége lett
És csak az maradsz,
Ki engem boldoggá tett.

Elmentél tőlem kedves,
S én hagytam, hogy menj csak el
Hiába lett volna minden,
Ki menni akar, engedni kell.

Mosolygott hozzá az arcom,
De mögé ,már senki sem néz,
Játszani a közönyös embert,
Most látom csak mily nehéz....
2023-11-30 23:30:52
Győztes vagy áldozat?
... előre a megszentelődés útján.
Ez igaz volt Isten gyermekeire Malakiás idejében is, amikor mechanikusan betartották a külső vallási ceremóniákat anélkül, hogy a szívükben igaz hit lett volna. Amikor a keserűség gyökeret ver, akkor a hit formálissá, üres cselekedetté, névleges keresztyénséggé válik.

Jób felesége

Ez az igeszakasz továbbá arra tanít bennünke...
2023-11-28 23:09:50
Iszonyatos és támadnak mindenkit
...

A város újságja nem volt egyenes, amelyik Nagy Feró népével 1989 óta hosszabbít, győriek és heverisek kimentésével, mint kommunisták. Nem értettem a megszégyenítés logikájukat, nem lett volna egyszerűbb levelet írni, hogy ne menjek oda többet? De hát ebből él, mint a többi újság, a botrányokból, meg a nemi gyalázásból, ami a jele is népével.

Jelenleg az Ike...
2023-11-28 20:49:36
1 2 3 ........12120 ....18180 ....24239 24240 
Címkék: Nagy Feró, legtöbb ember, élete során, szél elállt, pozitív változásokat, rendszeres úszás, benne található, gonosz szellemeket, negatív érzelmeket, zsálya sokféle, élet nagy, percre átölelni, orvosi papírt, orvos magasabbrendűbb, hideg húzta, dermedt suhogást, közönyös embert, megszentelődés útján, külső vallási, szívükben igaz, keserűség gyökeret, igeszakasz továbbá, város újságja, megszégyenítés logikájukat, többi újság, nemi gyalázásból, endorfinhormonok, visszatekerhetné, antioxidánsoknak, visszataszítóan, stresszhormonok, magasabbrendűbb, zsályaleveleket, keresztyénséggé, legszívesebben, megszentelődés, energiaszintet, tulajdonsággal, megszégyenítés, gyógyhatással, csinálhattunk, lelkemszirmai, ceremóniákat, mindemellett, cselekedetté, mechanikusan, változásokat, visszaélések, feljelentést, köszönhetünk, kimentésével, pillanatokat, szervezetben, egészségügyi, pozitivitást, botrányokból, betartották, logikájukat, alkalmazzák, gyermekeire, szellemeket, kicserélték, gyalázásból, szabadulnak, kifüstölték, gondolkodni,
© 2013 TVN.HU Kft.