Belépés
Viccek
... mondott magának az ügyeletes tiszt, amikor késve ment be a laktanyába?
- Azt, hogy "Alezredes elvtárs jelentem, a zászlóalj felsorakozott..."Az orosz és az amerikai elnök elmennek egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa 20 év múlva. A jós azt mondja:
- Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehér ház tetején.
A...
2019-12-09 18:05:09
Egy magyar egyetemista csodagyerek képes gyógyítani a magas
... publikációm nyilvánosságra került, azonnal elkezdtek érkezni a megvásárlását célzó ajánlatok. Először a franciák jelentkeztek, 120 ezer eurót ajánlottak fel. A legutóbbi megkeresés egy amerikai gyógyszeripari holdingtól érkezett, ők már 35 millió dollárt ajánlottak. Telefonszámot kellett változtatnom és leiratkoznom a közösségi oldalakról. Hiszen nap mint nap az én ötletemet akarj...
2019-12-07 20:48:43
Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna az Egyesült Államoknak
...
Az amerikai sajtóban és a politikai közéletben nagy figyelmet keltett Clinton szerda esti interjúja, amelyet az ismert amerikai rádiósnak, Howard Sternnek adott. Az érdeklődés részben annak szólt, hogy a politikus először beszélt nyilvánosan a három évvel ezelőtti vereségéről, részben pedig azért keltett nagy érdeklődést, mert elemzők egyre gyakrabban vetik fel, hogy Clinton ...
2019-12-05 22:42:49
Lavrov: Berlinnek élnie kellene a rendvédelmi szolgálatok közötti különleges csatornákkal
... megsebesültek.
Egy névtelenül nyilatkozó illetékes azt mondta, hogy az Oroszországban terroristaként nyilvántartott Hangosvili viselt dolgairól a ge...
2019-12-05 20:12:44
BÉT - Ismét csúcsot döntött az OTP
... mínuszban, míg a francia enyhe pluszban zárhatja a napot. Megjegyezte, a franciáknál - ahol jelentősebb mínuszok voltak a hét első felében - a luxuscégek teljesítettek nagyon jól.
Az amerikai piacokon iránykeresés jellemző, enyhe mínuszokkal. Hozzátette, délután voltak mélyebben is, a BÉT zárásakor azonban újra a nullához kezdtek közelíteni a nagyobb indexek.
A BÉT a le...
2019-12-05 18:02:24
Impeachment - Az amerikai képviselőház elnöke bejelentette a vádirat összeállítását Trump ellen
... Trump a saját politikai céljai érdekében és a nemzet biztonságát, valamint a 2020-as választások tisztaságát kockáztatva visszaélt a hatalmával, amikor visszatartotta az Ukrajnának ígért amerikai katonai segélyt " cserébe azért, hogy politikai vetélytársa ellen (Ukrajnában) vizsgálatot indítsanak".
A demokraták vizsgálatainak középpontjában az a feltételezés, majd a képviselő...
2019-12-05 16:54:28
Zsugorodnak a madarak a klímaváltozás miatt
...
A kutatók 52 észak-amerikai vándormadárfaj csaknem 71 ezer preparált egyedét tanulmányozták. Az elmúlt negyven év során összegyűjtött madarak mindegyike a chicagói épületekkel való ütközés miatt pusztult el - írja a BBC hírportálja.
A szakemberek szerint az Ecology Letters című folyóiratban publikált tanulmány eredményei fontosak annak megértéséhez, hogy miként alkalmazk...
2019-12-05 15:52:23
Női kézilabda-vb - Újabb svéd és norvég siker
... Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC beállója, Kari Brattset, és irányítója, Stine Oftedal egyaránt háromszor volt eredményes.
A svédek Argentínát verték hét találattal, a Debrecen dél-amerikai balátlövője, Elke Karsten négy gólt lőtt.
Eredmények, csoportkör, 4. forduló:
A csoport:
----------Norvégia-Angola 30-24 (13-12)
korábban:Hollandia-Szerbia 36-23 (20-12...
2019-12-05 14:22:56
Kijevbe látogatott Rudy Giuliani, az amerikai elnök személyes ügyvédje
... is. Mindketten részt vettek a Burisma ukrán gázvállalatnál a korrupció gyanújával korábban folytatott vizsgálatokban. A Burisma vállalat igazgatótanácsának volt tagja Hunter Biden, az amerikai elnök politikai vetélytársának, Joe Biden demokrata párti elnökjelölt-aspiránsnak, volt alelnöknek a fia.
Viktor Sokin 2015. február 10-től 2016. április 3-ig töltötte be Ukrajna főügy...
2019-12-05 13:42:32
A Joker, Az ír és a Házassági történet is az év filmjei között szerepel az AFI listáján
...
Az Amerikai Filmintézet szerdán hirdette ki az idei nyerteseket. A szervezet filmes és televíziós kategóriában választotta ki az idén bemutatott produkciókból tízes toplistáit. A listákon szereplő filmek és televíziós műsorok között azonban szokásához híven nem állított fel rangsort.
A The Hollywood Reporterben ismertetett díjazottak a filmes mezőnyben: az 1917, a The Fa...
2019-12-05 09:21:41
1 2 3 ...........2271 ......3406 3407 .....4541 4542 
Címkék: Hillary Clinton, Egyesült Államoknak, Rudy Giuliani, Howard Sternnek, Ecology Letters, Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Kari Brattset, Stine Oftedal, Elke Karsten, Hunter Biden, Viktor Sokin, Amerikai Filmintézet, Hollywood Reporterben, magyar egyetemista, rendvédelmi szolgálatok, amerikai képviselőház, vádirat összeállítását, klímaváltozás miatt, amerikai elnök, ügyeletes tiszt, zászlóalj felsorakozott, vörös zászló, megvásárlását célzó, franciák jelentkeztek, legutóbbi megkeresés, amerikai gyógyszeripari, közösségi oldalakról, amerikai sajtóban, politikai közéletben, ismert amerikai, érdeklődés részben, politikus először, három évvel, névtelenül nyilatkozó, francia enyhe, luxuscégek teljesítettek, amerikai piacokon, nullához kezdtek, nagyobb indexek, saját politikai, nemzet biztonságát, 2020-as választások, demokraták vizsgálatainak, elmúlt negyven, chicagói épületekkel, szakemberek szerint, svédek Argentínát, korrupció gyanújával, idei nyerteseket, szervezet filmes, idén bemutatott,
© 2013 TVN.HU Kft.