Belépés
Lengyel elnökválasztás - Szakértő: nagyon erős felhatalmazást kapott Andrzej Duda
... százalékának összeszámlálása után közölte, hogy Andrzej Duda, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt jelöltje a voksok 51,21 százalékát szerezte meg a vasárnapi második fordulóban, míg a fő ellenzéki erő, a Polgári Platform (PO) által vezetett koalíció jelöltje, Rafal Trzaskowski varsói főpolgármester a szavazatok 48,79 százalékát gyűjtötte össze.
Rosonczy-Kovács Mihály ...
2020-07-13 22:12:45
Támogatja a cseh kormány az állampolgárok fegyveres önvédelemhez való jogát
... alkotmánynak. "A saját, illetve más ember életének fegyveres védelme a törvény által meghatározott feltételek mellett biztosított" - olvasható egyebek között a javaslatban, amelyet az ellenzéki Polgári Demokratikus Párt (ODS) szenátori csoportja kezdeményezett, és a felsőház is elfogadott.
Az alkotmánytörvény kibővítésének célja - fejtette ki korábban Martin Cervícek, az ODS...
2020-07-13 22:03:04
Az FSZB ismertette a vádat a hazaárulással gyanúsított volt orosz újságíróval
... többtucatnyian gyűltek össze, hogy kifejezzék Szafronov iránti szolidaritásukat. A rendőrök legkevesebb 15, tiltakozó feliratos pólót viselő és plakátot tartó újságírót előállítottak.
Ellenzéki politikusok és sajtóorgánumok állítása szerint Szafronovot korábbi újságírói tevékenysége miatt támadja a hatalom. Az ügy titkosításának feloldását követelő online petíción hétfőre töb...
2020-07-13 18:32:32
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... uniós mentőcsomagot".
A jogállamiság ugyanis azt jelenti, hogy nem lehet következmények nélkül lopni, nem lehet törvényeket hozni, hogy nyugodtan lehessen lopni - fogalmazott az ellenzéki politikus.
Gulyás Gergely válaszában kijelentette, Magyarországnak jól kell felhasználnia az uniós hitelfelvételből rendelkezésre álló forrásokat.
Emlékeztetett, Magyarország An...
2020-07-13 17:01:59
Koronavírus - Olaszországban tíz alá csökkent a halottak száma egy nap alatt
... ilyenkor mért több mint ezerhez képest.
Giuseppe Conte miniszterelnök pénteken megerősítette, hogy a kormány év végéig meghosszabbítja a járvány miatti vészhelyzetet. A szenátus ellenzéki elnöke szombaton parlamenti szavazást sürgetett a kérdésről akár már a keddi napon. Olasz hírügynökségek szerint a parlament kedden Roberto Speranza egészségügyi minisztert hallgatja meg, é...
2020-07-11 19:33:31
Koronavírus - Tánczos Barna szenátornál is kimutatták a fertőzést
... a kormány több tagja, a PNL állandó bizottsága és szenátusi frakciója, miután a fertőzött az előző napokban kapcsolatba került ezen testületek tagjaival.
Constantin ...
2020-07-11 10:31:23
Román ellenzéki képviselő: nem forgott veszélyben az állam épsége, amikor Iohannis Erdély kiárusításával vádolt
...
A szociáldemokrata képviselővel, akinek két hete járt le alelnöki mandátuma, a felügyelő testület élén végzett tevékenységéről közölt pénteken terjedelmes interjút a Mediafax hírügynökség.
A riporter felidézte: legutóbb a Székelyföldnek autonómiát előirányzó tervezet körüli "botrány" kapcsán lehetett a közéletben a SRI-ről és a szolgálat tevékenységét felügyelő parlament...
2020-07-11 07:04:21
Aggasztó hírek érkeztek
... betegek mozgásának ellenőrzését, a koronavírusos személyeknél kötelező, még mindenki másnak opcionális jelleggel. Egyelőre nem tudni, életbe lép-e ez a módszer, mert a megszavazása után az ellenzéki pártok azonnal alkotmánybírósági felülvizsgálatot követeltek, ugyanis a szabadságjogok korlátozásának tartják a törvényt.

Bulgáriában Szlovéniához hasonlóan a korlátozások m...
2020-07-10 17:53:58
Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
... mindenkit, különösen a politikusokat és a politikától befolyásolt újságírókat, hogy gondolataimat tartsák távol a magyar belpolitikától, írásaimnak ne próbáljon senki kormánypárti vagy ellenzéki olvasatot adni neki, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ!
Kaleta Gábor mindannyiunk szégyene, hiszen egész hazánkra, és minden magyar emberre szégyent hozott! Írásom arról szól(t), hogy -becsülete...
2020-07-10 14:52:22
Koronavírus - Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség
... legutóbbi, szerdai felmérés szerint 49 százalékra csökkent. A megkérdezettek 56 százaléka azonban úgy vélte, hogy jelenleg nincsen esély egy újabb kormánytöbbség kiépítésére.
Az ellenzéki, jobbközép Hajrá Olaszország (FI) képviselőházi frakcióvezetője, Mariastella Gelmini úgy reagált, hogy a kormány "tehetetlen lassúságának" köszönhető az olaszok elégedetlensége.
Giuse...
2020-07-09 20:32:30
1 2 3 ...................709 710 ..........1063 1064 ..........1417 1418 1419 
Címkék: Andrzej Duda, Tánczos Barna, Iohannis Erdély, Polgári Platform, Rafal Trzaskowski, Rosonczy-Kovács Mihály, Polgári Demokratikus Párt, Martin Cervícek, Gulyás Gergely, Magyarország An, Giuseppe Conte, Roberto Speranza, Bulgáriában Szlovéniához, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ, Kaleta Gábor, Hajrá Olaszország, Mariastella Gelmini, cseh kormány, állampolgárok fegyveres, hazaárulással gyanúsított, halottak száma, állam épsége, olasz belügyminiszter, társadalmi feszültség, vasárnapi második, törvény által, ellenzéki Polgári, alkotmánytörvény kibővítésének, rendőrök legkevesebb, jogállamiság ugyanis, ellenzéki politikus, uniós hitelfelvételből, járvány miatti, szenátus ellenzéki, kérdésről akár, keddi napon, parlament kedden, kormány több, előző napokban, szociáldemokrata képviselővel, felügyelő testület, riporter felidézte, szolgálat tevékenységét, koronavírusos személyeknél, megszavazása után, ellenzéki pártok, szabadságjogok korlátozásának, politikától befolyásolt, magyar belpolitikától, újabb kormánytöbbség,
© 2013 TVN.HU Kft.