Belépés
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... megcsináljanak valamit, önállóan döntsenek vagy vezessenek másokat, ha ez lenne a feladatuk. Mindig ugyanoda lyukadnak ki, képtelenek határozni, bizonytalanok magukban és abban, hogy voltaképpen mit is akarnak tenni, egyre csak tétováznak és halogatnak. Ha muszáj cselekedniük, akkor rendkívül óvatosak, a döntéseket félve hozzák meg, minden oldalról a törvényekre és precedensekre v...
2018-12-03 22:53:08
Az uniós bővítési biztos a szerbiai és a boszniai termékekre kivetett 100 százalékos koszovói vám eltörlését kö
... tartományának tekinti Koszovót, amely 2008-ban egyoldalúan kiáltotta ki függetlenségét. Ilyen megállapodást független országok kötnek egymással, így a megállapodás aláírásával Szerbia voltaképpen szuverén államként ismerné el Koszovót.
A bővítési biztossal folytatott megbeszélés előtt Ramush Haradinaj a sajtónak azt mondta, reméli a koszovói állampolgárokkal szembeni uniós v...
2018-12-03 19:56:29
Kelemen Hunor: nem az RMDSZ tartja hatalmon a bukaresti szociálliberális kormányt
... jobboldalt kellene erősítenie.
Kelemen Hunor szerint a PNL elnöke a saját politikai tehetetlenségét próbálja palástolni az RMDSZ ellen irányuló támadásaival. Megjegyezte: Ludovic Orban voltaképpen nem akar kormányozni.
"Ha akarna, akkor nem az RMDSZ-en fenné a fogát folyamatosan, hanem felvázolná azt, hogy a PSD-ALDE-t milyen többséggel lehetne leváltani a hatalomból. Az...
2018-11-27 19:29:35
Gruevszki menekültstátusza - A macedón parlament felfüggesztette Gruevszki mentelmi jogát
... hivatali visszaélés miatt. A bíróság azért találta bűnösnek, mert miniszterelnökként politikai befolyását latba vetve, törvényellenes módon vásárolt páncélozott luxusautót a kormány, de voltaképpen saját maga számára.Az ügyészség több eljárást is indított ellene egyebek mellett hivatali visszaélés, választási csalás, bűnszervezetben való részvétel, illegális pártfinanszírozás, pén...
2018-11-27 18:49:45
Szerb elnök: koszovói albán csapatok indultak meg a szerbiai határ felé
... zöldhatár ellenőrzésére, hogy megakadályozzák a szerbiai áruk Koszovóba juttatását.
Koszovó szerdán száz százalékra növelte a Szerbiából érkező termékek vámját, ami a szerbek szerint voltaképpen ellehetetleníti a szerbiai termékek árusítását Koszovóban, ugyanis ilyen magas áron senki nem akarja majd azokat megvásárolni.
Az albánok szerdán több helyen is máglyán égették...
2018-11-22 15:39:09
Nyílt levél a brüsszeli hazaárulóknak
... kommunista kisebbséghez tartozva, amely liberális kisebbséghez képest Hitler és Sztálin véres diktatúrája csak egy cserkésztábor volt.

Mert mit is csinálnak Önök, akiknek pártjait voltaképpen - ha nincs egy aljas Bush-Gorbacsov európai újrafelosztás - ab ovo be kellene tiltani emberiség ellen elkövetett bűneik miatt?

Hangos, nyugati kampányokkal, ...
2018-10-05 21:44:59
Szerb napilap: ismét megkísérlik eladni a Tanjug hírügynökséget
... privatizációs kísérletről Suzana Vasiljevic, a kormány médiával történő együttműködésért felelős csapatának vezetője beszélt egy múlt pénteki találkozón, amelyen az is elhangzott, hogy voltaképpen csak a Tanjug márkanevet adják el, a hírügynökségnek ugyanis már nincsen sem saját vagyona, sem ingatlanja.
Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy hogyan akar eladni az állam egy olyan...
2018-10-01 12:12:03
Érvénytelen lett a macedón népszavazás
... integráció érdekében. A közvélemény-kutatások alacsony részvételre utaló eredményeit látva azonban később módosította álláspontját, és azt mondta: aki nem megy el szavazni, annak a véleménye voltaképpen nem is számít, azt veszik majd csak figyelembe, hogy aki leadta voksát, az igennel vagy nemmel válaszolt-e.
Vasárnap este, az előzetes eredmények kihirdetése után a kormányfő ...
2018-09-30 22:52:29
Lehet-e cukorbetegen gyalogolni?
... szövődményeitől tartania.

A gyaloglás egy nagyon jó módja a testedzésnek. Persze mielőtt belevág az életmódváltásba, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. A gyaloglás voltaképpen a testedzés egyik formája, amely fokozni képes az inzulinérzékenységet, illetve megakadályozza vagy késlelteti a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását.

A gyaloglásnak más e...
2018-09-25 20:24:24
Bertók László
... MÁSIK SÍNRE


Valahogy át a másik sínre,
váltó nincs, csak a gyorsulás,
lesni, hogyan csinálja más,
s mintha a lendületed vinne.

Tudni, hogy voltaképpen senki,
hiába tesz úgy, mintha ő,
s hogy közben elfogy az idő,
és megállni se már, se menni.

Valahogy addig, amíg egyszer,
magától másik sínre vált,
s ne...
2018-09-25 19:59:58
1 2 3 ..........................85 86 .............127 128 .............169 170 171 
Címkék: Hatos Archetípus Szintjei, Kelemen Hunor, Bertók László, Ramush Haradinaj, Ludovic Orban, Suzana Vasiljevic, MÁSIK SÍNRE, uniós bővítési, boszniai termékekre, bukaresti szociálliberális, macedón parlament, szerbiai határ, brüsszeli hazaárulóknak, macedón népszavazás, döntéseket félve, megállapodás aláírásával, bővítési biztossal, koszovói állampolgárokkal, saját politikai, fogát folyamatosan, bíróság azért, ügyészség több, szerbiai áruk, szerbek szerint, szerbiai termékek, albánok szerdán, cserkésztábor volt, aljas Bush-Gorbacsov, kormány médiával, múlt pénteki, hírügynökségnek ugyanis, véleménye voltaképpen, igennel vagy, előzetes eredmények, gyaloglás voltaképpen, testedzés egyik, cukorbetegség szövődményeinek, másik sínre, lendületed vinne, menekültstátusza, szociálliberális, együttműködésért, állampolgárokkal, felfüggesztette, tehetetlenségét, szövődményeinek, ellehetetleníti, bűnszervezetben, életmódváltásba, megakadályozzák, hírügynökségnek, kezelőorvosával, szövődményeitől, hírügynökséget,
© 2013 TVN.HU Kft.