Belépés
A shiitake gyógygombáról
... csökkentette a kezelések mellékhatásait. Jelenleg Kaliforniában folyik egy humán kísérlet (University of California Davis School of Medicine), mely a béta-glükán hatását vizsgája rákbetegek vonatkozásában.

A shiitake gyógygomba 1980-óta örvend nagyobb népszerűségnek az USA-ban, azóta nagyobb mennyiségben termelik és alkalmazzák.

A shiitake gyógygombát együtt ...
2021-02-11 20:33:40
SARS-CoV-2
... kivált Egyesült Királyság közötti személyforgalmat.

Svájccal külön tárgyalni kell a szigorításokról
Hozzátette: amennyiben bármely szomszédos vagy más közeli ország vonatkozásában nagyon széttartó a védekezés - például minden üzlet nyitva tart, miközben Németországban minden zárva van - legvégső esetben akár a határok lezárására is szükség lehet.
|...
2021-01-23 18:57:02
Az autópályákról......
... útépítések némileg kényszerből módosították az elképzelést, de maga az elv a mai napig életben van.)

Az óramutató járásának megfelelő számozási elvet később az autópályák vonatkozásában is megtartották, ami egyébként 1966-ban lépett életbe az M7-es szabályozása kapcsán. Azt már tehát tudjuk, hogy miért hívják a Bécsnek tartó pályát M1-nek és a Szeged felé futót M5-nek. ...
2021-01-23 15:00:35
6 ok, amiért a fokhagymát „csodaételnek” tartják
... a legtöbb ételmérgezést és elkerülhetjük a kórházi kezelést is.

2) Állatkísérletek során kutatók bebizonyították a fokhagyma jótékony tulajdonságait a cukorbetegség vonatkozásában. Megállapították, hogy a fokhagyma első sorban az inzulin aktivitásra van hatással, s így csökkenti a vércukorszintet.

3) A fokhagyma képes kiirtani az olyan baktériumokat a ...
2020-12-03 16:56:54
77-re nő a koronavírusos betegeket fogadó intézmények száma
... intézményeket jelölnek ki a koronavírusos gyerekek, illetve a dialízis-kezelésre szorulók ellátására.
Az országos tisztifőorvos ismertette: Magyarország "jól áll" a betegágyak vonatkozásában, jelenleg a betegágyak 60 százaléka foglalt, és rendelkezésre állnak intenzív ágyak, illetve lélegeztetőgépek. Ugyanakkor "ezeket működtetni is kell", az egyre növekvő betegszámot az ...
2020-11-10 08:45:24
Gyuri bácsi tanácsaiból
... szagtalanít.

Javallott verejtékezni, izzadás-kúrákat tartani megfelelő teák fogyasztásával, hogy elősegítsük főbb méregtelenítő szerveink, így a májunk és vesénk működését. Májunk vonatkozásában érdemes hetente egy gyermekláncfű teát elfogyasztani, vesénkre és májunkra a leghatásosabb az aranyvesszőfű teája.

3. A rák ellenszere a lúgosítás
A rákos sejt...
2020-10-29 21:25:38
A petrezselyem, zeller és a kamilla közös titka a rák ellen
... az egészséges étkezésről. Epidemiológiai tanulmányok sora talál szoros összefüggést bizonyos típusú étkezési szokások és a jobb egészségi állapot között különösen a szívbetegségek vonatkozásában.

De hogy mik azok a legapróbb részletek, az élelmiszerekben létező hatékony molekulák, amelyek aztán a hatásért felelősek, ez sok esetben rejtély marad. Különösen, ha arra gondo...
2020-10-15 01:44:08
A világ gyógyító fűszerei
... diabétesz és Alzheimer-kór kezelésében.

Aggraval doktor szilárd meggyőződése, hogy a kurkumin potenciális rákgyógyszer, különösen a vastagbél-, prosztata- és mellrák vonatkozásában. Előzetes tanulmányok szerint a kurkumin képes gátolni a tumorsejtek növekedését és a karcinogéneket aktiváló enzimeket.

Sáfrány - a kedélyjavító
A sáfrány már a tradicionál...
2020-10-14 14:36:15
Ezeket a betegségeket nagyon fontos karbantartani
... érintett a 20-29 éves korosztály, azonban elmozdulni látszik a megbetegedési arány. Hangsúlyozta, hogy az arányok elmozdulni látszanak, a fiatal felnőttek és az idősödő korosztály vonatkozásában is.

A tendenciák azt mutatják, hogy széles körben a társadalom valamennyi korosztályában jelen van a vírus, és ennek tudatában kell betartani az előírt szabályokat
...
2020-10-13 16:19:23
Isten szentsége
... valamennyit Isten szentségéből!
A héber nyelvben a szentre használt szó a kádós. Jelentése elkülönített, megkülönböztetett, a köznapi használatból elválasztott, kivont. Isten vonatkozásában ez a szó két fontos igazságot fejez ki.
Először: Isten szentsége az Ő transzcendens (természetfölötti) jellegére utal. Mint Teremtő, minden teremtménye fölött áll, és tökéletesen külö...
2020-10-11 20:49:06
1 2 3 ..........................168 169 .............252 253 .............335 336 337 
Címkék: Jelenleg Kaliforniában, California Davis School, Egyesült Királyság, Mint Teremtő, shiitake gyógygombáról, fokhagymát &#8222, koronavírusos betegeket, kamilla közös, világ gyógyító, betegségeket nagyon, kezelések mellékhatásait, humán kísérlet, béta-glükán hatását, shiitake gyógygomba, shiitake gyógygombát, védekezés &#8211, határok lezárására, óramutató járásának, autópályák vonatkozásában, legtöbb ételmérgezést, kórházi kezelést, fokhagyma jótékony, cukorbetegség vonatkozásában, fokhagyma első, inzulin aktivitásra, fokhagyma képes, olyan baktériumokat, koronavírusos gyerekek, országos tisztifőorvos, betegágyak vonatkozásában, egyre növekvő, gyermekláncfű teát, aranyvesszőfű teája, rákos sejt, egészséges étkezésről, jobb egészségi, szívbetegségek vonatkozásában, legapróbb részletek, élelmiszerekben létező, hatásért felelősek, kurkumin potenciális, kurkumin képes, tumorsejtek növekedését, karcinogéneket aktiváló, megbetegedési arány, arányok elmozdulni, fiatal felnőttek,
© 2013 TVN.HU Kft.