Belépés
Lengyel kormány: az igazságügyi reform ügyében Varsó kész megvédeni álláspontját az uniós bíróság előtt
... intézkedéseket a vitatott jogszabály előtti helyzet visszaállítására, Kopcinska leszögezte: ezek "természetüknél fogva csak a jövőbeni ítélet végrehajtását nehezítő fejleményekre vonatkozhatnak".
Stanislaw Karczewski, a lengyel felsőház elnöke korábban reményét fejezte ki, hogy az Európai Bíróság elutasítja az EB panaszát. Leszögezte: a varsói kormány "nagyon erős, érdemi jo...
2018-09-24 17:03:45
Hogy lefegyverezze a fejedelemségeket...
... 2,14-15

"Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerontsa." 1János 3,8


A Bibliában a ,,fejedelemségek és hatalmasságok" emberi uralkodókra vonatkozhatnak. De amikor arról olvasunk, hogy Krisztus a kereszten ,,lefegyverezte a fejedelemségeket és hatalmasságokat", és ,,nyilvánosan megszégyenítette őket", és &#...
2018-07-23 10:04:44
Iráni atomprogram - Lavrov: Izrael Irán elleni bizonyítékai egy korábbi periódusra vonatkozhatnak
...
"Az átfogó közös cselekvési terv (a 2015-ben megkötött iráni atomalku) előkészítésén dolgozó szakemberek és az általam hallott kommentárok arról szólnak, hogy ezek a dokumentumok nagy valószínűséggel korábbi (iráni) tevékenységre vonatkoznak, amelyet a NAÜ ellenőrzése már figyelembe vett" - mondta Lavrov.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfőn azzal vádolta meg...
2018-05-03 16:42:27
Pásztorzsoltár
... hivatkozik a hívőkre úgy, mint bárányokra. Éppen ezért ez a zsoltár is rólunk szól. Vedd fontolóra a következő, bárányokkal kapcsolatos információkat, és gondold végig, hogy mennyiben vonatkozhatnak ránk is:

1.A bárány jóformán védtelen. Az Isten által teremtett állatok legtöbbje rendelkezik valamiféle védelmi mechanizmussal: karmokkal, fogakkal, különleges színnel, gyo...
2017-06-05 07:10:44
Illegális bevándorlás - Kovács Zoltán: az illegális migránsokra nem vonatkozhatnak enyhébb szabályok, mint az U
...
Kovács Zoltán elmondta: az interjúban alapvetően a magyar kormány illegális migrációval kapcsolatos intézkedésekről fognak beszélgetni.
Felidézte: március közepétől-végétől az uniós állampolgároknak regisztrálniuk kell ki- és belépéskor a saját határaikon, amikor átlépik a schengeni övezetet.
Amikor az Egyesült Államok a saját állampolgáraival, vagy Európa a saját ...
2017-02-17 09:11:37
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... építésügyi műszaki irányelveket. Alkalmazásuk önkéntes.
Az építésügyi műszaki irányelvek építőanyagokra, építéstechnológiákra, építészeti programokra és épületszerkezetekre vonatkozhatnak.
Ha az építésügyi műszaki irányelv által szabályozott területen jogszabályt vagy szabványt adnak ki, az irányelvet vissza kell vonni.
Az építésügyi műszaki irányelvek kidolgozásáér...
2016-11-08 10:08:37
Isten Fiának megfeszítése
... magára: ,,az a tanítvány, akit Jézus szeretett (21,20.23-24). Figyeld meg a további lehetséges (és talán szándékosan homályos) utalásokat, melyek ugyanerre a névtelen szerzőre vonatkozhatnak (akit hagyományosan Jánossal, Zebedeus fiával azonosítanak) a következő versekben: 1,35-37.40; 21,2!

Isten munkája, melyet neki tetszően, az ő dicsőségére végeznek, sosem lesz ...
2016-10-31 11:33:36
Uniós törvényszék: előírható az őshonos fajok telepítése az ökológiai jelentőségű területek kijelölésénél
... vonatkozó korlátozás megsemmisítését kérte a törvényszéktől.
A bíróság kiemelte, hogy a bizottság az ökológiai jelentőségű területté történő minősítéssel kapcsolatos kritériumai vonatkozhatnak a telepíthető fajokra is.
A döntés hangsúlyozza: noha "a tagállamok hatáskörébe tartozik a rövid vágásforgójú fás szárú energetikai ültetvények létesítése érdekében telepíthető faf...
2016-06-01 11:21:24
Krónika 5. rész (területrendezés, MEKH-törvény, napirend után)
... szabályozás legyen, amely biztosítja a meglévő kulturális természeti örökség megóvását.
A vitát az elnöklő Lezsák Sándor lezárta.
MEKH-törvény módosítása
Speciális szabályok vonatkozhatnak az ERRA-ra
Csepreghy Nándor a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalról (MEKH) szóló törvény módosítását ismertető expozéjában elmondta: a javaslat a 36 állam energ...
2016-05-18 14:52:52
Ingatlan.com: fehéríthetik az albérletpiacot az új adójavaslatok
... dolgozóiknak lakást béreljenek.
...
2016-05-04 11:51:52
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Izrael Irán, Kovács Zoltán, Isten Fiának, Stanislaw Karczewski, Európai Bíróság, Isten Fia, Benjámin Netanjahu, Egyesült Államok, Lezsák Sándor, Csepreghy Nándor, Magyar Energetikai, Közmű-szabályozási Hivatalról, igazságügyi reform, uniós bíróság, korábbi periódusra, illegális migránsokra, őshonos fajok, ökológiai jelentőségű, vitatott jogszabály, jövőbeni ítélet, lengyel felsőház, varsói kormány, ördög munkáit, kereszten &#8222, átfogó közös, 2015-ben megkötött, általam hallott, dokumentumok nagy, bárány jóformán, interjúban alapvetően, magyar kormány, uniós állampolgároknak, saját határaikon, schengeni övezetet, saját állampolgáraival, építésügyi műszaki, irányelvet vissza, további lehetséges, névtelen szerzőre, következő versekben, bíróság kiemelte, telepíthető fajokra, döntés hangsúlyozza, tagállamok hatáskörébe, rövid vágásforgójú, meglévő kulturális, elnöklő Lezsák, fejedelemségeket, megszégyenítette, állampolgároknak, visszaállítására, állampolgáraival, intézkedésekről, területrendezés,
© 2013 TVN.HU Kft.