Belépés
A kezem
Hétfőn az Orfiban megmutattam a kezemet a főorvos asszonynak. Azt tanácsolta, hogy mozgassam, tornáztassam. Tegnap igyekeztem a vonatokat bal kézzel felhatalmazni indulásra, látványosan jobban mozog a kéz. Igaz még teljesen kinyújtani nem tudom, de már közel járok a célhoz. Ennek nagyon örülök!
Megfőztem mára és holnapra, délután tudok pihenni, ez is fontos az éjszaka előtt....
2022-01-19 12:17:15
Majdnem baleset
... és felfordulás jön. Szegény kol...
2021-06-16 15:02:44
Dupla nappal
A tegnapi Öttevény után ma Mosonban voltam. Szombat lévén laza nap volt, bár ilyenkor is ugyanolyan biztonságosan kell a vonatokat terelni. Egyedül egy nemzetiségi családdal volt gond, de helyre tettem őket. Holnap alvás, majd főzés és bevásárlás szerepel a listámon....
2021-04-17 19:38:50
Nagyon cseh - Szigorúan ellenőrzött vonatok
... és szomorúsággal. Március elsejéig meghosszabbították a börtönt.
Kutattam a cédék között, s közben Jirkára gondoltam, s megleltem híres, 1966-os filmjét. A Szigorúan ellenőrzött vonatokat.
Menzel valóban mindent beleoltott, ami cseh. Nem tudom kifejezni, de emlékeszem, amikor beszélgettünk, elmondta, hogy bárhol jár, jó visszamenni, mert ő mindenütt cseh.
Ő is elm...
2021-01-28 20:19:37
Vágányzár
... jobbot. Tudok ebédelni. Elindul a délutáni sűrítés, torlódás van, a bejáraton három vonat áll egymás után. Hegyeshalomnak kellene a kimlei oldalban lévő két vonat. Térközre indítom a vonatokat. Ott állok a berendezés mellet, amint szabad az állomásköz kérem az irányt, nyomom az utzastájékoztatást, naplozók itt is ott is. Kezelem a berendezést. Az alállomási motor beér Kimlére, vis...
2021-01-28 14:40:31
Minden jó, ha a vége jó
... kapott, illetve üres levest a folyadék pótlás miatt. Este már jól volt, szerencsére.
Nekem a vasúton a délután lett izgalmas, az egyik sorompó elszállt íg...
2020-11-28 19:54:00
Eső
... vezetékre, de csak az alsó 1 m...
2020-10-14 10:09:08
Leszállítják a vonatokról és a volánbuszokról
... közegészségügyi előírásokat, lázzal vagy meghűléses tünetekkel járó betegség esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.
A MÁV-START keddtől fokozottan ellenőrzi a vonatokat a Készenléti Rendőrséggel, a polgárőrséggel és a vagyonőrökkel együttműködve.
A Volánbusznál is fontos változás lép életbe: az autóbuszvezetők kötelesek megtagadni a felszállást, ha ...
2020-09-16 08:36:19
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Koronavírus - Kormányszóvivő: fontos ismerni, hogy az emberek mely korábbi járványellenes intézkedéseket támoga
... turisztikai programról, amelynek keretében július 1. és augusztus 31. között minden 6-11 éves kor közötti gyermek Kajla Útlevelét és diák igazolványát felmutatva díjmentesen veheti igénybe a vonatokat és egyes hajójáratokat, a kormányszóvivő azt mondta, azzal a "nagymamát is meg lehet látogatni".
Beszámolt arról is, hogy az örökbefogadó szülőknek is jár a csecsemőgondozási d...
2020-07-11 21:13:22
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....69 70 71 
Címkék: Készenléti Rendőrséggel, Kajla Útlevelét, emberek mely, főorvos asszonynak, éjszaka előtt, tegnapi Öttevény, vonatokat terelni, nemzetiségi családdal, cédék között, délutáni sűrítés, bejáraton három, kimlei oldalban, berendezés mellet, állomásköz kérem, alállomási motor, folyadék pótlás, délután lett, egyik sorompó, közösségi közlekedési, vagyonőrökkel együttműködve, autóbuszvezetők kötelesek, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, örökbefogadó szülőknek, kerékpárszállító, kerékpárhelyjegy, autóbuszvezetők, kötelezettséget, közegészségügyi, járványellenes, kormányszóvivő, volánbuszokról, polgárőrséggel, székesfehérvár, hegyeshalomnak, intézkedéseket, felhatalmazni, beszélgettünk, biztonságosan, együttműködve, szomorúsággal, vagyonőrökkel, pályaudvarról, hajójáratokat, leszállítják, örökbefogadó, volánbusznál, igazolványát, tornáztassam, rendőrséggel, berendezést, előírásokat, ellenőrzött, turisztikai, nemzetiségi, megmutattam, koronavírus, szerencsére, visszamenni, látványosan, díjmentesen,
© 2013 TVN.HU Kft.