Belépés
GKI: romlottak a lakáspiaci várakozások
... ki a válaszokból.
A felmérés kiemeli a járvány hatását a visszaesésben, de hangsúlyozták, hogy a lakáspiac felfutása már a koronavírus előtt megtorpant. Az állampapírok már kevésbé vonzóak, és a válság is felértékeli az ingatlant mint befektetést, de a lakosság óvatosabb lett, sokan tartalékolnak a munkahelyek megszűnése miatt - tették hozzá.

A GKI negyedévente öss...
2020-05-06 07:04:35
BÉT - Csökkenéssel kezdődhet a kereskedés
... Equilor szenior elemzője.
A CIB elemzői arra mutatnak rá, hogy a részvénypiacok első negyedévet átlagosan 20 százalékot meghaladó eséssel zárták, hosszú távra több ajánlás szerint is vonzóak lehetnek a részvénypiacok, ugyanakkor rövidebb távon továbbra is nagy a bizonytalanság, óvatos kitettségnövelés hosszabb távra indokolt lehet.
Érkeznek majd a márciusi makroadatok, ...
2020-04-01 08:41:06
Csökkent az adóparadicsomban bejegyzett cseh cégek száma
... cseh cégek tőkéjének az értéke azonban az elmúlt év alatt 326,6 milliárd koronáról 331,5 milliárd koronára emelkedett.
"A trend teljesen világos. Az adóparadicsomok már nem olyan vonzóak a cseh cégek számára. Az ott bejegyzett cégek száma 2015 óta csökken, s ez a folyamat várhatóan folytatódni fog" - mondta Petra Stepánová, a Bisnode elemzője újságíróknak.
A legnagyobb ...
2020-01-21 17:58:58
Semmisnek tekinthető . . .
... bűnbocsánatra . Arra gondolni ,
nincs annál nagyobb öröm , mint
Isten közelében élni , szeretetben ,
béketűrésben , szelídségben , jóságban .
Bármennyire is úgy tűnik , hogy vonzóak
számunkra a Világ dolgai , Isten közelsége
nélkül , nem tudjuk valóra váltani !
Vágyaink porba hullnak , semmibe vesznek !


Bédné Marika ...
2019-05-16 13:20:59
Pimco: jók maradnak a magyar gazdasági fejlődés esélyei a következő években is
...
Jelezte: a magyar GDP bővülése azonban nagyban függ a német gazdasági növekedéstől, erre pedig hatnak az eurózóna, sőt az Egyesült Államok növekedési lehetőségei is. Azt kedvezőnek mondta, hogy a magyar maginfláció már 3 százalék felett jár éves összevetésben, és eza tény a monetáris politika fokozatos normalizálására késztetheti a magyar jegybankot.
Andrew Bosomworth e...
2019-02-14 14:22:08
Európai Bíróság: érvényes az ízesített dohánytermékek kivezetését is előíró uniós irányelv
... rendelkezések célja, hogy védjék a fogyasztókat a dohányzáshoz kötődő kockázatokkal szemben, s ezek nem lépik túl a célkitűzés megvalósításához szükséges mértéket.
"Egyes ízesítések különösen vonzóak a fiatalok számára, és így megkönnyítik a rászokást a dohányzásra" - mutattak rá a döntést ismertető közleményben.
A most is alkalmazott, úgynevezett előzetes döntéshozatali...
2019-01-30 13:52:18
Enneagram - Hármas Archetípus Szintjei
... ettől válnak a Hármasok képessé arra, hogy valóban elérjék kitűzött céljaik jó részét.

Az egészséges Hármasok nyilvánvaló magabiztosságuk és pozitív hozzáállásuk miatt rendkívül vonzóak, és ez a többi embert további interakcióra, újabb megerősítő válaszokra készteti. Az emberek azért is vonzódnak a Hármasokhoz, mert ez a típus mint csoport általában fizikailag is attrak...
2019-01-29 11:49:05
Rákóczi Szövetség: nem csökkent a magyar oktatást választó felvidéki diákok száma
... fontos, mert 2001 és 2011 között a felvidéki magyarok száma több mint 10 százalékkal csökkent.
Hasonló a helyzet Kárpátalján, hiszen a 2017-es és a 2018-as tanév adatai szerint ott is vonzóak a magyar iskolák; ezeket sok esetben nemcsak magyarok, de ukrán vagy ruszin származású emberek is választják - tette hozzá.
Az erdélyi régióban és a vajdaságban is vannak pozitív pé...
2019-01-21 07:41:19
Szegeden tartja közgyűlését a Szecessziós Városok Hálózata
... város épített kulturális örökségének jelentős részét adják a szecessziós épületek. Ez komoly lehetőséget és egyben felelősséget is jelent, hiszen a stílusirányzat népszerű, a műemlékek vonzóak a turisták számára, fenntartásuk azonban komoly terhet jelent. Példaként a közgyűlés helyszínéül szolgáló Reök-palotát említette, melyet bő egy évtizede újítottak föl, és vált lakóépületből ...
2018-11-23 09:51:38
Születésnapok jelentése
... másokét is megnehezítik. Olyan partnerre vágynak, aki az igazi szerelem melle tt biztonságérzetet is nyújt nekik.

21. A huszonegyedikén világra jött emberek elbűvölően sármosak és vonzóak tudnak lenni, ha akarnak. Szórakoztató beszélgetőpartnerek, kreatívak és érzékenyek, de talán egy kicsit ingerlékenyek. A szerelemben gyengédek, odaadók, és partnerüktől is ezt várják...
2018-09-22 17:55:14
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Európai Bíróság, Hármas Archetípus Szintjei, Rákóczi Szövetség, Szecessziós Városok Hálózata, Petra Stepánová, Bédné Marika, Egyesült Államok, Andrew Bosomworth, lakáspiaci várakozások, adóparadicsomban bejegyzett, magyar gazdasági, következő években, ízesített dohánytermékek, magyar oktatást, felmérés kiemeli, járvány hatását, lakáspiac felfutása, koronavírus előtt, ingatlant mint, lakosság óvatosabb, munkahelyek megszűnése, részvénypiacok első, márciusi makroadatok, értéke azonban, trend teljesen, cseh cégek, folyamat várhatóan, német gazdasági, magyar maginfláció, monetáris politika, magyar jegybankot, dohányzáshoz kötődő, célkitűzés megvalósításához, fiatalok számára, döntést ismertető, egészséges Hármasok, többi embert, emberek azért, típus mint, felvidéki magyarok, helyzet Kárpátalján, 2018-as tanév, magyar iskolák, erdélyi régióban, szecessziós épületek, stílusirányzat népszerű, műemlékek vonzóak, turisták számára, közgyűlés helyszínéül, évtizede újítottak, igazi szerelem, huszonegyedikén világra,
© 2013 TVN.HU Kft.