|
|
|
... 160 g
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártással tá... |
2014-05-08 06:40:07 |
|
|
|
|
|
|
... 160 g
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártással tá... |
|
2011-01-08 21:15:16 |
|
|
|
|
|
|
...
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártássa... |
2010-12-03 19:10:00 |
|
|
|
|
|
|
... 160 g
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártással tá... |
|
2010-12-03 13:35:05 |
|
|
|
|
|
|
... 160 g
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártással tá... |
|
2010-10-20 18:14:50 |
|
|
|
|
|
|
...
Liszt 100 g
Tojás 2 db
Zsemlemorzsa 150 g
Zsír 200 g
Só, bors ízlés szerint
A felszeletelt sertéscombot kiveregetjük, sózzuk
borsozzuk, vékony sokna- és sajtszeleteket
helyezünk rá, mejd begöngyölitjük.
Lisztbe, tojásba, sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban megsütjük.
Burgonyaropogóssal ls kapormártássa... |
2009-10-24 10:53:11 |
|
|
|
|