Belépés
Kegyelem
...,,A kegyelem a szentek megtartásának záloga."

-J. I. Packer-...
2018-11-01 11:26:30
Kristófné Vidók Margit - Együtt az úton
... emléke fellobog,
a szív most az örömtől felzokog,
két ember, ki együtt volt a bajban,
hosszú utat tett meg a viharban.
Ma újra megtörténik a csoda,
Ígéreted jövőtök záloga,
a hit és remény él szívetekben,
szeretet sugara szemetekben.
Ezentúl is dúlnak majd a viták,
nem mindig lesz színes ez a világ,
és ha néha megsebzed párodat,...
2018-10-28 20:20:41
Kövér: egy közösség tagjaiként felelősséggel tartozunk egymásért
... azt mondta, hogy a szigorú pénzügyi és monetáris feladatai mellett az MNB küldetésének tekinti, hogy a közjót is szolgálja, és ebben partnere a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. A jövő záloga a gyermek, és fontos feladatunk a minél jobb minőségi oktatás biztosítása - fogalmazott.
Az eseményen a sajtóval azt is közölték, hogy a nehéz sorsú gyermekek felkarolásával foglalkozó ...
2018-10-25 15:31:34
Potápi: ma a nemzetpolitika középpontjában a jövő megalapítása áll
... mondta:"őriznünk kell azokat a hagyományokat, amelyeket dédszüleink, nagyszüleink hagytak ránk, és ezeket kell továbbadnunk gyermekeinknek és unokáinknak is, mert csak ez lehet fennmaradásunk és jövőnk záloga".
Kifejtette: a magyar kormány programjaival azt kívánja elérni, hogy külhonban is gazdaságilag stabil, életerős közösségek maradhassanak fenn. Ezért kiemelt hangsúlyt ...
2018-10-10 16:01:56
Átadták az Idősbarát önkormányzat és az Idősekért díjakat
... pótolhatatlanok. A nemzetnek oda kell figyelnie az idősebb emberek bölcs és megfontolt iránymutatására. Ez nemcsak kötelesség, hanem - a történelem tanulsága szerint - sokszor a túlélés záloga is - jegyezte meg a miniszer.
Kásler Miklós azt mondta, a család a nagyszülők köré épül, ők jelentik ugyanis a család szívét. A nemzet egészsége érdekében pedig oda kell figyelni a szí...
2018-10-09 15:32:25
Sebestyén Márta és Andrejszki Judit Erdélyben adott koncertet
... elviszi.
Különleges élmény elénekelni egy gregoriánt, a magyarság megmaradásáról szóló történetet, egy népdalt. Ez az a hit, a nyelv és az egymásba kapaszkodás, ami a megmaradásunknak a záloga, így bírtuk ki ezt az ezer évet. Egy ilyen különleges helyen még hangsúlyosabban érvényesülnek ezek a gondolatok és dallamok - mondta el a műsorban Sebestyén Márta.
Andrejszki Judi...
2018-10-05 19:32:31
Szakmai konferenciát rendeztek az NKA múltjáról és jelenéről Budapesten
...
A rendezvényen Lőrinczy György, az NKA alelnöke kiemelte: az NKA fontos záloga a sokszínű, gazdag magyar kulturális életnek, értékeknek. A szervezet fennállásának 25. évfordulója jó alkalom felmutatni az NKA erényeit, a mögötte álló szakmai konszenzust - fűzte hozzá.
Fekete György, az NKA alapító első elnöke, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke felidéz...
2018-10-01 13:22:59
Közéleti vezetőképzést indított magyar fiatalok számára a Mathias Corvinus Collegium Kárpátalján
... Kárpátalja megyei tanács első elnökhelyettese beszédében kiemelte, rendkívül fontos a kárpátaljai magyar fiatalok közéleti képzése, mert ez a kárpátaljai magyar közösség megmaradásának a záloga, hiszen a projektben részt vevő fiatalok fogják átvenni a stafétabotot a jelenleg aktív kárpátaljai magyar közéleti szereplőktől. Elengedhetetlennek nevezte, hogy a kárpátaljai magyar közös...
2018-09-30 18:22:04
CAFe Budapest - Tánckoncerttel készül a Duna Táncműhely és a Fugato Orchestra
... karakterek, különböző értékek, hagyományok, életstílusok és műfajok képviselői.
A jövő telepeseinek szimbólumai, közös létezésük azonban feszültséget és konfliktust teremt. Túlélésük záloga, hogy megtalálják szerepüket, és felismerve erősségeiket közösen alakítsanak ki egy egyensúlyra épülő, új világot.
"Az előadás tematikája alkotói pályafutásom ars poeticáját fogalmazz...
2018-09-29 13:41:47
ITM: Brüsszel emelje tízszeresére a magyaroknak és a régiónak szánt innovációs forrásokat
... valós felzárkózás valósulna meg, miközben Európa fejlett országai ki szeretnék sajátítani az innovációs pénzeket, és csökkenteni a felzárkózásra szánt forrásokat. Európa versenyképességének záloga ugyanakkor a kohéziós források szintjének fenntartása és a közös erőforrások arányos elosztásában van - húzta alá.
Mint közölte, az uniós bizottság azt szeretné, hogy a tagországok ...
2018-09-28 17:54:14
1 2 3 .................105 106 .........158 159 ........210 211 212 
Címkék: Kristófné Vidók Margit, Sebestyén Márta, Andrejszki Judit Erdélyben, Mathias Corvinus Collegium Kárpátalján, CAFe Budapest, Duna Táncműhely, Fugato Orchestra, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, Kásler Miklós, Andrejszki Judi, Lőrinczy György, Fekete György, Magyar Művészeti Akadémia, közösség tagjaiként, nemzetpolitika középpontjában, jövő megalapítása, régiónak szánt, szentek megtartásának, szív most, örömtől felzokog, szigorú pénzügyi, jövő záloga, minél jobb, nehéz sorsú, magyar kormány, idősebb emberek, történelem tanulsága, túlélés záloga, nagyszülők köré, család szívét, nemzet egészsége, magyarság megmaradásáról, egymásba kapaszkodás, ezer évet, ilyen különleges, műsorban Sebestyén, rendezvényen Lőrinczy, szervezet fennállásának, mögötte álló, kárpátaljai magyar, projektben részt, jelenleg aktív, jövő telepeseinek, egyensúlyra épülő, előadás tematikája, innovációs pénzeket, felzárkózásra szánt, kohéziós források, közös erőforrások, uniós bizottság, megmaradásunknak, elnökhelyettese,
© 2013 TVN.HU Kft.