Belépés
Tallóztam
... legalább 15 tömegszázalék természetes eredetű cukrot tartalmaz. A termőhelyre és a fajtára, esetleg a készítési módra vagy az évjáratra jellemző, határozottan felismerhető illat-, íz- és zamatanyagokat tartalmaz. A származásában és minőségében 100%-ban, fajta és évjárat vonatkozásában 85%-ban meg kell felelnie az elnevezésnek és a jelölésnek. A körzet, település és dűlő nevei csak...
2015-10-28 07:23:59
A borivás tízparancsolata
... legalább 15 tömegszázalék természetes eredetű cukrot tartalmaz. A termőhelyre és a fajtára, esetleg a készítési módra vagy az évjáratra jellemző, határozottan felismerhető illat-, íz- és zamatanyagokat tartalmaz. A származásában és minőségében 100%-ban, fajta és évjárat vonatkozásában 85%-ban meg kell felelnie az elnevezésnek és a jelölésnek. A körzet, település és dűlő nevei csak...
2015-10-26 18:01:02
Augusztus 20. - Magyar Ízek Utcája Budapesten
... Szent István-napi kenyérről elmondta: a kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból, kovászos technológiával készüljön, vastag héjú legyen, jó illat-, íz- és zamatanyagokat tartalmazzon. Idén Vajda Péter, a Pedró Pékség tulajdonosának hosszúérlelésű, kovásszal készült tönkölybúzás kenyere nyert.
A Magyar Pékség Védjegy programról kifejtette: matrica...
2015-08-12 14:02:04
Ezért érdemes kelbimbót fogyasztani
... van a szervezetre nézve. Tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint, karotint, 5,4% szénhidrátot, 4,3-5,3% fehérjét, 13-16% szárazanyagot, 1,3% rostot, ásványi sókat (Ca, P, Fe), íz- és zamatanyagokat.

1. Megelőzheti a daganatos betegségek kialakulását: mivel a keresztesvirágúak rendjébe tartozik programozott sejthalált (apoptózis) válthat ki a beteg sejtek esetében. Szinigri...
2014-10-29 06:57:12
Ezért érdemes kelbimbót fogyasztani
... van a szervezetre nézve. Tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint, karotint, 5,4% szénhidrátot, 4,3-5,3% fehérjét, 13-16% szárazanyagot, 1,3% rostot, ásványi sókat (Ca, P, Fe), íz- és zamatanyagokat.



1. Megelőzheti a daganatos betegségek kialakulását: mi...
2014-10-27 16:25:22
Augusztus eleje: indul a befőzési szezon
... beérlelni.

Őszibarackfa

Ennek két előnye is van: az érés utolsó szakaszában a gyümölcs hirtelen növekszik, mennyiségében gyarapszik, tökéletesen kialakulnak az íz-és zamatanyagok is, tehát a minősége összehasonlíthatatlanul jobb lesz. Az őszibarackot tehát csak akkor szüreteljük, amikor a gyümölcs csúcsa (bibepont) már puha és elnyerte a fajtára jellemző mére...
2014-08-01 15:00:20
Tovább bővülhet a magyar kivitel Németországba a FruitVeB elnöke szerint
... bővítésére lát lehetőséget. Ezt támasztják alá a piaci tapasztalatok is, amik azt mutatják, hogy a német vásárlók értékelik azt a speciális magyar minőséget, amit főként a különleges íz- és zamatanyagok adnak, és ezért szívesen vásárolják a magyar termékeket - tette hozzá.
Az elnök szerint a magyar zöldség-gyümölcs ágazat tervei is indokolttá teszik a piaci lehetőségek kihasz...
2014-02-13 12:03:02
Amit a borról illik tudni . . .
... legalább 15 tömegszázalék természetes eredetű cukrot tartalmaz. A termőhelyre és a fajtára, esetleg a készítési módra vagy az évjáratra jellemző, határozottan felismerhető illat-, íz- és zamatanyagokat tartalmaz. A származásában és minőségében 100%-ban, fajta és évjárat vonatkozásában 85%-ban meg kell felelnie az elnevezésnek és a jelölésnek. A körzet, település és dűlő nevei csak...
2013-01-14 06:40:48
Gyógyító növényeink
... folyamatosan érnek. A gyümölcsökben sok az A-vitamin és a nikotinsav, továbbá a foszfor, a kalcium és a vas. Beérve maguktól lehullanak, és fokozatosan megráncosodnak - a cukor- és zamatanyagok eközben tovább gyarapodnak bennük. A termések szobahőmérsékleten hosszan tárolhatók — közben sok vizet vesztenek, de az ízük nem romlik. A teljesen érett gyümölcsök íze üdítő, s...
2011-08-28 17:43:24
A borról
... legalább 15 tömegszázalék természetes eredetű cukrot tartalmaz. A termőhelyre és a fajtára, esetleg a készítési módra vagy az évjáratra jellemző, határozottan felismerhető illat-, íz- és zamatanyagokat tartalmaz. A származásában és minőségében 100%-ban, fajta és évjárat vonatkozásában 85%-ban meg kell felelnie az elnevezésnek és a jelölésnek. A körzet, település és dűlő nevei csak...
2011-08-06 00:12:11
1 2 3 4 
Címkék: Magyar Ízek Utcája Budapesten, Szent István-napi, Idén Vajda Péter, Pedró Pékség, Magyar Pékség Védjegy, Tartalmaz A-, borivás tízparancsolata, befőzési szezon, magyar kivitel, borról illik, készítési módra, évjáratra jellemző, kiválasztásánál fontos, szervezetre nézve, daganatos betegségek, keresztesvirágúak rendjébe, beteg sejtek, érés utolsó, gyümölcs hirtelen, íz-és zamatanyagok, őszibarackot tehát, gyümölcs csúcsa, fajtára jellemző, piaci tapasztalatok, német vásárlók, speciális magyar, magyar termékeket, elnök szerint, magyar zöldség-gyümölcs, piaci lehetőségek, teljesen érett, tízparancsolata, kiválasztásánál, tulajdonosának, technológiával, zamatanyagokat, hosszúérlelésű, vonatkozásában, alapanyagokból, megráncosodnak, szárazanyagot, gyümölcsökben, tömegszázalék, németországba, származásában, tapasztalatok, mennyiségében, szénhidrátot, tartalmazzon, felismerhető, határozottan, elnevezésnek, tönkölybúzás, őszibarackfa, zamatanyagok, őszibarackot, kialakulását, programozott, folyamatosan, természetes,
© 2013 TVN.HU Kft.