Belépés
A szolga olyan, mint a mester
... egyetlen mondatban említi meg. (ApCsel 12,2) Nem mondja el, hogy hol és hogyan halt meg Pál és Péter. Ha tudnánk, egy tucat templomot építenénk, meg vagy húsz kegyhelyet. Milliók zarándokolnának el arra a helyre, ahol ők meghaltak. De a Biblia éppúgy ellen van minden ilyesminek, ahogy az emberek ,,odáig vannak érte".
Ezért látszik különösnek, hogy az első mártírnak...
2020-03-25 08:21:40
Betlehem
... számára rendkívüli fontosságú város.

Az a ciszjordániai város, amelynek 30 ezer palesztin lakosa túlnyomó részben keresztény és ahová a világ minden tájáról oly sokan zarándokolnának, ha akadály nélkül megtehetnék.

Ha Betlehem a világ schengeni szeretetövezetévé válna.

De nem vált.

A várost északra nyolc méteres izraeli fal zárja el...
2007-12-23 15:28:02
1 
Címkék: szolga olyan, tucat templomot, emberek &#8222, első mártírnak, világ minden, világ schengeni, várost északra, zarándokolnának, ciszjordániai, megtehetnék, rendkívüli, keresztény, kegyhelyet, különösnek, fontosságú, ilyesminek, mártírnak, schengeni, mondatban, meghaltak, templomot, palesztin, építenénk, betlehem, túlnyomó, amelynek, egyetlen, tudnánk, akadály, északra, milliók, tájáról, izraeli, látszik, számára, emberek, méteres, részben, minden, lakosa, szolga, vannak, éppúgy, helyre, biblia, várost, hogyan, mondja, apcsel, említi, mester, nélkül, világ, olyan, ezért, város, válna, sokan, odáig, nyolc, ellen, péter, tucat, zárja, ahogy, ahová,
© 2013 TVN.HU Kft.