Belépés
Húsleves, ahogy Klári készíti
Húsleves, ahogy Klári készíti

Hozzávalók

1 db egész csirke
2 db sárgarépa
1 db karalábé
1/2 db zellergumó + a levele
1 kis fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 levél kelkáposzta
1 csokor petrezselyem
1 db t.v. paprika
1 db paradicsom
1 db krumpli

...
2016-08-27 21:58:11
42 nap alatt megöli a rákos sejteket
... összetevőkből áll:

Céklalé (a legfontosabb rák elleni szer), de ezzel egyedül nem lehel tartósan élni, ezért tartalmaz sárgarépát, amelynek magas a cukor és karotintartalma, zellergumót- annak foszfortartalma miatt- és retket.

Májrákosok számára ezt ki kell egészíteni bio termesztésből származó burgonya levével is. Mialatt a zöldséglékúra tart rendkívül fon...
2016-08-23 18:51:12
Őszintén a rákról
... összetevőkből áll:

Céklalé (a legfontosabb rák elleni szer), de ezzel egyedül nem lehel tartósan élni, ezért tartalmaz sárgarépát, amelynek magas a cukor és karotintartalma, zellergumót- annak foszfortartalma miatt- és retket.

Májrákosok számára ezt ki kell egészíteni bio termesztésből származó burgonya levével is. Mialatt a zöldséglékúra tart rendkívül fon...
2016-07-20 06:24:58
Zeller:
ZELLER

A zeller Dél-Európából terjedt el. A görögök már a középkorban használták gyógyító erejéért. Ma többféle változata ismert és termesztett. A zellergumó éppoly hasznos, mint a felső része, a különbség annyi, hogy a felső rész húsos levélszárat inkább nyersen fogyasztjuk.
A zellert több száz éve használja a népgyógyászat, legfontosabb tulajdonságai: pusztítja a ...
2016-05-20 17:57:04
Konyhai praktikák
... megőrzi fehérségét.

A kelkáposzta okozta puffadás is elkerülhető, ha az első főzővizet leöntjük róla.

A káposztaszag is enyhíthető, ha egy kis fej vöröshagymát, vagy zellergumót teszünk a főzővízbe.

Ha az újburgonyát forró vízben áztatjuk néhány percig és csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele, könnyedén lekaparhatjuk a héját.
Ha zöld salátát ...
2016-02-12 09:00:30
konyhai praktikák
... megőrzi fehérségét.

A kelkáposzta okozta puffadás is elkerülhető, ha az első főzővizet leöntjük róla.

A káposztaszag is enyhíthető, ha egy kis fej vöröshagymát, vagy zellergumót teszünk a főzővízbe.

Ha az újburgonyát forró vízben áztatjuk néhány percig és csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele, könnyedén lekaparhatjuk a héját.
Ha zöld salátát ...
2016-02-08 16:29:50
Hasznos tanácsok a konyhába
... megőrzi fehérségét.

A kelkáposzta okozta puffadás is elkerülhető, ha az első főzővizet leöntjük róla.

A káposztaszag is enyhíthető, ha egy kis fej vöröshagymát, vagy zellergumót teszünk a főzővízbe.

Ha az újburgonyát forró vízben áztatjuk néhány percig és csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele, könnyedén lekaparhatjuk a héját.
Ha zöld salátát ...
2016-02-04 10:05:56
Konyhai fortélyok
... ecetet teszünk, megőrzi fehérségét. A kelkáposzta okozta puffadás is elkerülhető, ha az első főzővizet leöntjük róla.
A káposztaszag is enyhíthető, ha egy kis fej vöröshagymát, vagy zellergumót teszünk a főzővízbe.

Ha az újburgonyát forró vízben áztatjuk néhány percig és csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele, könnyedén lekaparhatjuk a héját.

Ha zöld sal...
2015-10-05 13:16:51
Okos dolgok
... teszünk, megőrzi fehérségét.
- A kelkáposzta okozta puffadás is elkerülhető, ha az első főzővizet leöntjük róla.
- A káposztaszag is enyhíthető, ha egy kis fej vöröshagymát, vagy zellergumót teszünk a főzővízbe.
- Ha az újburgonyát forró vízben áztatjuk néhány percig és csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele, könnyedén lekaparhatjuk a héját.
- Ha zöld salátát k...
2015-09-15 18:55:28
Népgyógyászati javallatai és receptjei
Nátha: tormát reszelnek, kis dőre pohárral letakarják, s amikor a nagy ereje már elment, beleszagolnak, inhalálnak. Gyakran alkalmazzák köhögés, légcső- és hörghurut, influenza esetén: háromszor napjában 1 kávéskanálnyi mézzel kevert, reszelt tormát v. tormateát kell fogyasztani.

A reszelt, ecetes torma könnyíti a légzést, a felköhögést elősegíti. A mézzel kevert torma e...
2015-09-15 18:49:00
1 2 3 4 5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: rákos sejteket, zöldséglékúra tart, zeller Dél-Európából, középkorban használták, zellergumó éppoly, felső része, különbség annyi, felső rész, zellert több, kelkáposzta okozta, első főzővizet, újburgonyát forró, nagy ereje, felköhögést elősegíti, mézzel kevert, foszfortartalma, karotintartalma, szódabikarbónát, népgyógyászati, beleszagolnak, lekaparhatjuk, termesztésből, zöldséglékúra, összetevőkből, tulajdonságai, népgyógyászat, kávéskanálnyi, káposztaszag, vöröshagymát, legfontosabb, petrezselyem, újburgonyát, fogyasztani, zellergumót, elkerülhető, kelkáposzta, termesztett, középkorban, fogyasztjuk, levélszárat, felköhögést, vöröshagyma, alkalmazzák, sárgarépát, enyhíthető, fehérségét, egészíteni, zellergumó, májrákosok, letakarják, hozzávalók, használták, paradicsom, javallatai, inhalálnak, rendkívül, főzővízbe, csipetnyi, fortélyok, elősegíti, könnyedén, praktikák, tartalmaz, receptjei, főzővizet, európából, sárgarépa, pusztítja, különbség, influenza, háromszor,
© 2013 TVN.HU Kft.