|
|
|
... fazékban, vajon megpirítom a hagymákat, hozzáadom a zöldségeket, együtt dinsztelem. Adok hozzá vizet, fűszerezem, és megfőzöm. Hozzáadom a sült tököt is.
Félreteszek néhány zellerkockát, a többit botmixerrel összekeverem, adok hozzá bort és tejszínt. Rövid időre visszateszem a tűzhelyre.
... |
2017-01-09 22:13:40 |
|
|
|
|
|
|
...a receptjét itt találod meg
... |
|
2016-03-26 15:11:32 |
|
|
|
|
|
|
... apró kockákra vágom.
Diónyi olajon üvegesre pirítom a salottát, majd hozzáadom a fokhagymát - vigyázni kell, mert gyorsan pirul! Ezt követően jöhetnek a burgonya- és zellerkockák, valamint a sáfrány. Felöntöm alaplével, annyival, hogy jó egy ujjnyival ellepje a hozzávalókat. Fedő alatt nagyjából 20 perc alatt puhára főzöm a zöldségeket, ha nagyon sok nedvesség pár... |
2014-08-28 23:34:32 |
|
|
|
|
|
|
... zellert. Vigyázz, a párolás nem szétfőzést jelent! A zöldség maradjon ropogós, hogy tápanyagtartalmát megőrizze. Egy pillanatra meríts forró vízbe egy paradicsomot, és vágd a karfiol- és zellerkockák tetejére. Reszelj rájuk egy kevés sajtot, és amíg az megolvad, told be a sütőbe.
Délután csipegess el egy fürt szőlőt, és idd meg két citrom kicsavart levét számodra kellemes ará... |
|
2013-01-26 09:07:59 |
|
|
|
|
|
|
... apró kockákra vágom.
Diónyi olajon üvegesre pirítom a salottát, majd hozzáadom a fokhagymát - vigyázni kell, mert gyorsan pirul! Ezt követően jöhetnek a burgonya- és zellerkockák, valamint a sáfrány. Felöntöm alaplével, annyival, hogy jó egy ujjnyival ellepje a hozzávalókat. Fedő alatt nagyjából 20 perc alatt puhára főzöm a zöldségeket, ha nagyon sok nedvesség pár... |
|
2012-03-23 10:21:53 |
|
|
|
|
|
|
... zellert. Vigyázz, a párolás nem szétfőzést jelent! A zöldség maradjon ropogós, hogy tápanyagtartalmát megőrizze. Egy pillanatra meríts forró vízbe egy paradicsomot, és vágd a karfiol- és zellerkockák tetejére. Reszelj rájuk egy kevés sajtot, és amíg az megolvad, told be a sütőbe.
Délután csipegess el egy fürt szőlőt, és idd meg két citrom kicsavart levét számodra kellemes ará... |
2012-03-16 13:59:20 |
|
|
|
|
|
|
... zellert. Vigyázz, a párolás nem szétfőzést jelent! A zöldség maradjon ropogós, hogy tápanyagtartalmát megőrizze. Egy pillanatra meríts forró vízbe egy paradicsomot, és vágd a karfiol- és zellerkockák tetejére. Reszelj rájuk egy kevés sajtot, és amíg az megolvad, told be a sütőbe.
Délután csipegess el egy fürt szőlőt, és idd meg két citrom kicsavart levét számodra kellemes ará... |
2011-02-13 21:17:51 |
|
|
|
|
|
|
... Elisabeth)
Közepes nagyságú turbónak eltávolítjuk csontjait, kívül-belül besózzuk és megtöltjük. Zsemletölteléket készítünk, amelybe vajban megpárolt, apróra vágott zöldséget, apró zellerkockát, osztrigát és krevettet keverünk. Kivajazott edénybe vékony karikára vágott sárgarépát, vörös hagymát, babérlevelet, kakukkfüvet, zöldpetrezselymet, 1 zellerszárát, néhány szem fekete ... |
2010-11-10 05:12:49 |
|
|
|
|
|
|
... zellert. Vigyázz, a párolás nem szétfőzést jelent! A zöldség maradjon ropogós, hogy tápanyagtartalmát megőrizze. Egy pillanatra meríts forró vízbe egy paradicsomot, és vágd a karfiol- és zellerkockák tetejére. Reszelj rájuk egy kevés sajtot, és amíg az megolvad, told be a sütőbe.
Délután csipegess el egy fürt szőlőt, és idd meg két citrom kicsavart levét számodra kellemes ará... |
2010-04-20 07:43:48 |
|
|
|
|
|
|
Babos csuka:
Hozzávalók: 1 kg halhús, 40 dkg bab, 5-5 deka zeller, hagyma, vaj, reszelt sajt, 1 deci tejszín, só
A nagy szemű tarkababot, az apró zellerkockákat puhára főzzük, leszűrjük és ráöntjük a kivajazott edénybe helyezett csukafilére. Megszórjuk szálára vágott vöröshagymával, ráöntünk egy kis bablevet, és fedő alatt megpároljuk. Végül tejszínt adunk ho... |
2010-02-12 17:24:29 |
|
|
|
|