Belépés
Közös turnéra indul a Müller Péter Sziámi AndFriends és a Romano Drom
... Müller Péter Sziámi által vezetett csapat a legjobb URH-, Kontroll Csoport- és Sziámi-dalokon túl a legújabbakat is előadja. A Romano Drom az egyik legismertebb kelet-közép-európai cigányzenekar, alapítása óta a világzenei színtér állandó szereplője - olvasható a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.
A két zenekar együttműködése 2017 telén kezdődött a szilveszterr...
2020-08-13 13:22:03
Minisorozattal indítja új évadát a Zeneakadémia augusztus közepén
... dicsekedhet. Ennek oka nagyrészt az, hogy technikailag nehéz, eközben érzelmekben mély és összetett zenei művekről van szó, emellett kihívást jelent a ritmika bonyolultsága, a szólista és a zenekar együttműködésének nehézsége.
A közleményben emlékeztetnek arra, hogy Kocsis Zoltán, a Nemzeti Filharmonikusok korábbi főzeneigazgatója szívügyének tekintette a Rahmanyinov-életmű ...
2020-07-30 15:42:14
Nagyvárosi Folkudvar - Koncertek, előadások és táncház Budapesten
...
A Hagyományok Háza augusztus 20-ig tartó ingyenes szabadtéri rendezvénye kedden hangolódó muzsikával indul, majd énektanítással és felnőtt mesemondással folytatódik. Este a Dűvő zenekar lép színpadra, az est zárásaként pedig a Zagyva Banda muzsikál a szabadtéri táncházban és a Hagyományok Háza Átriumában, ahol a Magyar Állami Népi Együttes táncosai tanítják meg a lépésekre az...
2020-07-08 16:12:24
Latin zenével folytatódik szerdán a Müpa Autósmozi sorozata
... koncertek mellett a Metropolitan Opera közvetítésének ismétlését, valamint Lehár A víg özvegy című operettjét láthatja felvételről a közönség.
Pénteken a világzene két rangos magyar zenekara, a délszláv zenei hagyományokat felelevenítő Vujicsics és Söndörgő közösen lép fel vendégeikkel: Sebestyén Mártával, Tompos Kátyával és Tolcsvay Lászlóval.
Szombaton a Random Trip,...
2020-07-08 14:32:09
Cirkuszok éjszakája - Pénteken és szombaton Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz várja a közönséget
... Kimo, Ric...
2020-07-06 15:51:44
Kaposfest - Rövidebb, de színesebb fesztivált ígérnek a szervezők
... Kaposfest - Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál néven futó esemény fő helyszíne a Szivárvány Kultúrpalota és a felújított Csiky Gergely Színház lesz, ahol a szólistákkal, valamint a zenekari muzsikusokkal együtt mintegy száz művész lép színpadra - írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagukban.
Kitértek rá, hogy a fellépők között van a fesztiválalapító Ko...
2020-06-28 09:39:34
Júliusban megrendezik a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napokat
... bemutatása is szerepel. A rendezvénysorozat fontos eleme a koncerteket követő kötetlen beszélgetés - írjákaz MTI-hez eljuttatott közleményben.
Gyöngyöspatán mások mellett Szalóki Ági és zenekara, az Egri Szimfonikus Zenekar és a Muzsikás Együttes, Kékestetőn a Talamba ütőegyüttes, a Duna Művészegyüttes, a Corpus Harsona Quartett és Szokolay Dongó Balázs, Abasáron az Alföld Qu...
2020-06-24 14:41:42
Megjelent a Belau új albuma, a Colourwave
... legfontosabb a tenger és annak ereje. A Belau hosszú távú céljai között szerepel, hogy több tematikus konceptlemezt alkosson meg, amelyek különböző földrajzi területek hangulatát idézik.
A zenekar továbbá folytattatta a The Odyssey-korszakból megismert koncepcióját, az anyag ezúttal a Karib-térségbe kalauzol el, külföldi vendégszereplővel. Számos brit énekesnő szerepel a leme...
2020-06-04 11:43:40
A Metro ötven éve rögzítette az első magyar koncertlemezt
...
A Metro (korábban Zenith) a hatvanas évek legelejétől működött, az évtized második felében az Illés és az Omega mellett a legnépszerűbb magyar beatzenekar volt. Az együttes 1961-től játszott a fővárosi Metro Klubban (ez lett a névadó), amely 1966-ban költözött a Dohány utca 22-24. alá, az egykori Árkád Bazár épületébe.
"Ezerkétszáz Metro Klub-tagsági igazolványt adtak ki...
2020-05-30 17:02:12
Nagy-Szín-Pad!: elmarad az idei verseny, négy győztest hirdettek
... résztvevő meghívást kap a Telekom VOLT fesztiválra, a Szigetre, a Campusra és a Strand fesztiválra, a győztes pedig e rendezvények nagyszínpadain mutatkozhat be.
Eddig hatvannál több zenekar és előadó szerepelt a Nagy-Szín-Pad!-on, többen - köztük a Halott Pénz, a Margaret Island, a Szabó Balázs Bandája, ByeAlex vagy a Bagossy Brothers Company - napjainkra a hazai fesztiválo...
2020-05-29 11:11:27
1 2 3 .........32 33 .....49 50 ....64 65 66 
Címkék: Müller Péter Sziámi AndFriends, Romano Drom, Nagyvárosi Folkudvar, Müpa Autósmozi, Richter Flórián Cirkusz, Mátrai Művészeti Napokat, Müller Péter Sziámi, Kontroll Csoport-, Kocsis Zoltán, Nemzeti Filharmonikusok, Hagyományok Háza, Zagyva Banda, Hagyományok Háza Átriumában, Magyar Állami Népi Együttes, Metropolitan Opera, Lehár, Sebestyén Mártával, Tompos Kátyával, Tolcsvay Lászlóval, Random Trip, Nemzetközi Zenei, Művészeti Fesztivál, Szivárvány Kultúrpalota, Csiky Gergely Színház, Szalóki Ági, Egri Szimfonikus Zenekar, Muzsikás Együttes, Duna Művészegyüttes, Corpus Harsona, Szokolay Dongó Balázs, Metro Klubban, Árkád Bazár, Ezerkétszáz Metro Klub-tagsági, Telekom VOLT, Halott Pénz, Margaret Island, Szabó Balázs Bandája, Bagossy Brothers Company, első magyar, idei verseny, legjobb URH-, egyik legismertebb, világzenei színtér, szervezők által, ritmika bonyolultsága, zenekar együttműködésének, közleményben emlékeztetnek, szabadtéri táncházban, délszláv zenei, felújított Csiky, zenekari muzsikusokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.