Belépés
A lengyel pápa magyarok legjobb barátja
... emberiség, az egyesülő Európa, benne hazánk jövőjének távlatait kutatjuk. Az 1978. október 16-án pápává választott krakkói bíboros érsek ünnepélyes beiktatására október 22-én került sor a zsúfolásig megtelt Szent Péter téren. E szentmisén mondott homíliájában hangzottak el ezek a szavak.
Lényegében ezt az üzenetet hangoztatta II. János Pál a nagyvilágot bejárva, apostoli zará...
2020-05-26 20:27:32
Koronavírus - Újra megnyílt a Szent Sír-templom Jeruzsálemben
... található sziklasírja, a Szent Sír, ahonnan halála után három nappal a keresztény hit szerint feltámadt.
Az új koronavírus megjelenése előtt a hatalmas templomegyüttest mindennap zsúfolásig megtöltötték a világ minden részéből érkező zarándokok és turisták ezrei. Izrael március közepén zárta le légterét a külföldiek elől, azóta csak izraeli állampolgárok utazhatnak be, akikre...
2020-05-26 13:03:30
Esti szentmise Déváról 03.25
... be! Imádkozzunk, hogy minél hamarább újból egymást megölelve tölthessük meg városaink főtereit, legyenek gyerekzsivajtól újból hangosok az iskoláink és hálaének töltse be a nagyvilág zsúfolásig megtelt minden templomát!
Szeretettel, Csaba t.
Videó
.......................
2020-03-25 15:56:34
Elszomorították az atyát az üres padsorok
...
....................................
2020-03-25 15:42:59
Koronavírus - Negyedmillió önkéntest toboroz a brit kormány
... elvégezni.
Kedden komoly vita támadt abból, hogy pontosan mi számít olyan kiemelten fontos munkának, amelyet nem lehet otthonról ellátni, miután a kedd reggeli csúcsforgalomban ismét zsúfolásig megteltek a tömegközlekedési eszközök, főleg a londoni metrószerelvények.
Az egyik fő vitapont az, hogy a folyamatban lévő építkezések kiemelten fontos munkának számítanak-e, és í...
2020-03-24 19:23:45
Koronavírus - Nagy-Britanniában ezentúl csak a legszükségesebb esetekben lehet az utcára lépni
... ajánlásoknak másképp nem sikerül érvényt szerezni, akkor szigorításokra lesz szükség.
A hétfőn valóra váltott figyelmeztetés előzményeként a hétvégén számos népszerű kirándulóhe...
2020-03-23 23:23:13
Koronavírus - A parlament előtt a brit kormányt rendkívüli intézkedésekre felhatalmazó törvény tervezete
... járvány megfékezését célzó ajánlásoknak másképp nem sikerül érvényt szerezni, akkor szigorításokra lesz szükség.
Nagy-Britanniában a hétvégén számos népszerű kirándulóhely és park zsúfolásig megtelt, jóllehet a kormány jelenleg érvényes felhívásában az szerepel, hogy az emberek tartsanak legalább két méter távolságot egymástól szabadtéri helyszíneken is, és tartózkodjanak a n...
2020-03-23 09:30:58
Koronavírus - Magyarországról érkező utasokat is diagnosztizáltak a fertőzéssel Pekingben
... értetlenkedéssel fogadták azt a hírt is, hogy a Stereophonics nevű walesi együttes a múlt hétvégén három egymást követő napon adott tízezres közönséget vonzó koncerteket az Egyesült Királyságban. A zsúfolásig telt nézőtérről készült kép láttán sokan úgy vélekedtek, hogy a brit vezetés nem készült fel kellően a helyzet kezelésére.
Szerda éjfélig összesen 21 újabb, külföldről ...
2020-03-19 14:42:44
Vedd anyai oltalmadba életünket!
... óriási, piros-fehér-zöld színű virágokból alkotott csokrok. A padok foghíjasan telnek csak meg a Győri Egyházmegye szeretett ünnepén, holott ez az az ünnep, amikor minden alkalommal zsúfolásig tele van a székesegyház. Most visszafogott az ünneplés. ,,Búcsúra jöttünk szép Szűz Máriához" - hangzik fel az ének, megkezdődik a bevonulás. A főpásztorral csak Németh Lász...
2020-03-16 16:58:43
Beszámoló a hamvazószerdai szentmiséről
Zsúfolásig megtelt a II. János Pál Katolikus Szakkollégium kis kápolnája a bensőséges hangulatú hamvazószerdai esti szentmisére.
A szentmisét dr. Székely János megyéspüspök, dr. Perger Gyula szakkollégiumi spirituális mutatta be. A zenei szolgálatot szakkollégistáink látták el.
A beszámolót elolvashatják egyházmegyénk honlapján https://www.martinus.hu/hirek/9709/i n...
2020-03-01 14:35:06
1 2 3 ...............47 48 .......70 71 .......93 94 95 
Címkék: Szent Sír-templom Jeruzsálemben, Szent Péter, János Pál, Szent Sír, Egyesült Királyságban, Győri Egyházmegye, Szűz Máriához&#8221, Németh Lász, János Pál Katolikus Szakkollégium, Székely János, Perger Gyula, lengyel pápa, üres padsorok, brit kormány, legszükségesebb esetekben, utcára lépni, parlament előtt, brit kormányt, fertőzéssel Pekingben, hamvazószerdai szentmiséről, egyesülő Európa, zsúfolásig megtelt, üzenetet hangoztatta, nagyvilágot bejárva, hatalmas templomegyüttest, világ minden, külföldiek elől, nagyvilág zsúfolásig, kedd reggeli, tömegközlekedési eszközök, londoni metrószerelvények, folyamatban lévő, hétfőn valóra, hétvégén számos, kormány jelenleg, emberek tartsanak, múlt hétvégén, zsúfolásig telt, brit vezetés, helyzet kezelésére, padok foghíjasan, főpásztorral csak, bensőséges hangulatú, zenei szolgálatot, beszámolót elolvashatják, értetlenkedéssel, diagnosztizáltak, templomegyüttest, csúcsforgalomban, tömegközlekedési, elszomorították, magyarországról, legszükségesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.