Belépés
Borkrémes mini gyümölcstorták
... lévő használati utasítás szerint beáztatjuk, és félretesszük. A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 375 ml bor és 4 evőkanál cukor hozzáadásával elkészítjük. A zselatinlapokat kinyomkodjuk, a még forró pudinghoz keverjük, majd közvetlenül a pudingot alufóliával letakarjuk. A tojásokat egy keverőedénybe tesszük, és konyhai robotgép legmagasabb fokozatán 1 percig...
2010-12-16 13:50:23
Fehér csokoládés-ricottás sajt
... ,,tésztát" lapogassuk bele egy kapcsos tortaformába, és tegyük hűtőbe.
Törjük kockára a fehér csokoládét. A tejszínt forraljuk fel, egyenként keverjük el benne a zselatinlapokat, majd adjuk hozzá a fehér csokoládét, és folyamatosan kevergessük, míg elolvad. Ha sima a krém, keverjük el a ricottával, és adjuk hozzá a cukrot. Kenjük a krémet a megszilárdult kekszalapr...
2010-12-14 22:50:00
Mézes birsalagút
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobbikat óvatosan az őzgerincformába simítjuk. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen felolvadnak. Utána a birsalmára merjük, de mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával lefel...
2010-12-14 05:55:12
Mézes birsalagút
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobbikat óvatosan az őzgerincformába simítjuk. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen felolvadnak. Utána a birsalmára merjük, de mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával lefel...
2010-12-06 19:30:05
Mézes birsalagút
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobbikat óvatosan az őzgerincformába simítjuk. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen felolvadnak. Utána a birsalmára merjük, de mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával lefel...
2010-12-04 23:20:04
Kávés panna cotta
... lábosba, adjuk hozzá a cukrot, a vaníliarúd kikapart magjait és magát a rudat, majd forraljuk fel. Kapcsoljuk le alatta a gázt, vegyük ki belőle a vaníliarudat. Keverjük el benne a zselatinlapokat. Várjuk meg, míg kicsit kihűl, majd alaposan keverjük össze, és öntsük poharakba. Tegyük a hűtőbe kb. 1 órára.

Közben készítsük el a kávészirupot. A cukrot forraljuk fel 2 dl ...
2010-11-26 17:14:51
Mézes birsalagút
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobbikat óvatosan az őzgerincformába simítjuk. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen felolvadnak. Utána a birsalmára merjük, de mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával lefel...
2010-11-26 05:10:34
Mézes birsalagút
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobbikat óvatosan az őzgerincformába simítjuk. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen felolvadnak. Utána a birsalmára merjük, de mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával lefel...
2010-11-15 21:35:45
x
...





Juhászné Szunyogh Mária [Mar...


Dobostorta
Hozzávalók:
A piskótához:
15 tojás,
15 evőkanál cukor,
15 evőkanál liszt.
A krémhez:
5 tojás,
30 dkg porcukor,
2 Rama,
pici kakaó
A tetejére kb 20 dkg cukor.
Elkészítés:
Kerek tortaformában 5 lap...
2010-11-10 16:58:59
Birsalagút recept
... díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük és a nagyobbikkal óvatosan az őzgerincformát kibéleljük.
Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk és addig melegítjük, amíg teljesen fölolvadnak (ha zselatinport használunk, akkor azt kevergetve 1-2 percig forralni kell a főzőlével). ...
2010-11-07 10:27:08
1 2 3 .9 10 11 13 14 .17 18 19 
Címkék: Juhászné Szunyogh Mária, tasakon lévő, zselatinlapokat kinyomkodjuk, pudingot alufóliával, keverőedénybe tesszük, kapcsos tortaformába, fehér csokoládét, tejszínt forraljuk, megszilárdult kekszalapr, piskótalapokat vékonyan, nagyobbikat óvatosan, őzgerincformába simítjuk, párolt birsalmával, zselatinlapokat egyesével, gyümölcs leszűrt, birsalmára merjük, félretett piskótát, vaníliarúd kikapart, cukrot forraljuk, nagyobbikkal óvatosan, őzgerincformát kibéleljük, zselatinlapokat, őzgerincformába, piskótalapokat, gyümölcstorták, őzgerincformát, keverőedénybe, megszilárdult, hozzáadásával, tortaformában, félreteszünk, folyamatosan, kinyomkodjuk, tortaformába, zselatinport, vaníliarudat, kávészirupot, félretesszük, nagyobbikkal, felolvadnak, fölolvadnak, nagyobbikat, birsalmával, megdermedne, alufóliával, díszítéshez, legmagasabb, közvetlenül, elkészítjük, kevergessük, csokoládét, főzőlevébe, birsalmára, birsalagút, melegítjük, kapcsoljuk, vaníliarúd, megtöltjük, kekszalapr, ricottával, használati, beáztatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.