Belépés
őrség zöld aranya !
... átmixeljük. Ezután hozzáadjuk a hántolt ostyát majd spatulával óvatosan elkeverjük. Egy 22cm es tortakarikába kiöntjük és egyenletesen elkenjük. Ezután lefagyasztjuk.

4. Zselatinmassza

- 250 g víz
- 50 g tisztított zselatin 200 bloom

Leírás: A vízhez hozzáadjuk a zselatint, majd felfőzzük annyira, hogy feloldódjon a zselatinporunk.

...
2018-08-26 12:46:58
2015.évország tortája
... karamellizált mandula



Pálinkás krém:

25 g barackpálinka
20 g víz
70 g sárgabarack dzsem
2 g citromsav



Zselatinmassza:

50 g zselatin
250 g víz



Sárgabarackkrém:

250 g sárgabarack dzsem
30 g zselatinmassza
(ha nem dzse...
2015-09-19 21:02:26
Kisütöttük, avagy Magyarország tortája 2015 és a recept(ek)
... :53 g
Karamellizált mandula: 70 g

3. Szirup
Pannonhalmi sárgabarack-pálinka: 25 g
Sárgabarackpüré: 70 g
Víz: 20 g
Citromsav: 3 g

4. Zselatinmassza
Zselatin: 100 g
Víz: 500 g

5 . Sárgabarackkrém
Sárgabarackpüré: 250 g
X58 Pectin: 3 g
Porcukor: 20 g
Zselatinmassza: 27 g

6. Karamellmous...
2015-08-25 22:47:16
Pannonhalni sárgabarack pálinkás karamelltorta 2015
... g karamellizált mandula

Szirup

25 g pannonhalmi sárgabarack pálinka

70 g sárgabarack püré

20 g víz

3 g citromsav

Zselatinmassza

100 g zselatin

500 g víz

Sárgabarack krém

250 g sárgabarack püré

3 g X58 Pectin

20 g porcukor

27 g zselatin mass...
2015-08-21 09:50:17
1 
Címkék: hántolt ostyát, vízhez hozzáadjuk, sárgabarackkrém, sárgabarackpüré, zselatinmassza, zselatinporunk, barackpálinka, tortakarikába, lefagyasztjuk, karamellizált, karamelltorta, magyarország, karamellmous, egyenletesen, feloldódjon, sárgabarack, pannonhalmi, pannonhalni, elkeverjük, tisztított, kisütöttük, hozzáadjuk, átmixeljük, spatulával, zselatint, citromsav, felfőzzük, pálinkás, óvatosan, évország, zselatin, porcukor, elkenjük, kiöntjük, hántolt, mandula, tortája, pálinka, annyira, recept, szirup, vízhez, pectin, ezután, aranya, leírás, ostyát, dzsem, őrség, bloom, avagy,
© 2013 TVN.HU Kft.