Belépés
Kocsonya-zselatin-kollagén


A kocsonyát, vagy zselatintartalmú készítményeket már elég régóta alkalmazza az emberiség eledelnek és gyógyszernek egyaránt. Hildegard Bingen, a XII században úgy írta le a borjúbőrből és porcokból készült főzőlét (a kocsonyát), mint egy olyan gyógyszert ami alkalmas...
2019-06-07 18:35:46
Fiatalít és fogyaszt
... mellé. Ilyenek a csontleves vagy a húsleves, a halak és sovány húsok, a piros bogyós gyümölcsök és a fokhagyma, melyekben egyaránt van kollagén.


A főzött húsok zselatintartalma kiemelkedően magas, ahogy a kocsonyáé is.A sötét leveles zöldségek, mint a spenót és kelkáposzta, óvnak a szabad gyökök ellen, melyek lebontják a kollagént.

A narancsszínű zölds...
2018-04-20 10:13:36
Olcsó házi csodaszer ízületi gyulladásra
... kezelésének legjobb módszere a háztartási vagy étkezési zselatinból készült pakolás. A módszer logikusnak tűnhet, ráadásul olcsó is, érdemes kipróbálni.

A zselatint vagy zselatintartalmú készítményeket már meglehetősen régóta alkalmazza gyógyhatású anyagként az emberiség. Már a XII. században Hildegard Bingen úgy írta le borjúbőrből és porcokból készült főzőlét (mi talá...
2016-01-05 15:52:11
Olcsó házi csodaszer ízületi gyulladásra
... kezelésének legjobb módszere a háztartási vagy étkezési zselatinból készült pakolás. A módszer logikusnak tűnhet, ráadásul olcsó is, érdemes kipróbálni.

A zselatint vagy zselatintartalmú készítményeket már meglehetősen régóta alkalmazza gyógyhatású anyagként az emberiség. Már a XII. században Hildegard Bingen úgy írta le borjúbőrből és porcokból készült főzőlét (mi talá...
2016-01-03 11:08:30
Házi csodaszer ízületi gyulladásra
... kezelésének legjobb módszere a háztartási vagy étkezési zselatinból készült pakolás. A módszer logikusnak tűnhet, ráadásul olcsó is, érdemes kipróbálni.

A zselatint vagy zselatintartalmú készítményeket már meglehetősen régóta alkalmazza gyógyhatású anyagként az emberiség. Már a XII. században Hildegard Bingen úgy írta le borjúbőrből és porcokból készült főzőlét (mi talá...
2014-10-05 15:52:35
Mi az a pörkölt? És mi nem az?
... szeletben vagy egyben sütésre jó, hosszan főzésre nem jó részeket, a fehér és fekete pecsenyét, vagy gömbölyű felsált, bélszínt, hátszínt. A pörköltnek lassan elkészülő, cubákos, magas zselatintartalmú részek kellenek, -kisebb állat esetén a csontosa is, sőt, birkapörköltnél az egész állat belekerül- marha estében a legjobb a pofa, lábszár, vagy a nyak.

A pörköltfőzés z...
2012-07-14 09:30:32
Mi az a pörkölt? És mi nem az?
... szeletben vagy egyben sütésre jó, hosszan főzésre nem jó részeket, a fehér és fekete pecsenyét, vagy gömbölyű felsált, bélszínt, hátszínt. A pörköltnek lassan elkészülő, cubákos, magas zselatintartalmú részek kellenek, -kisebb állat esetén a csontosa is, sőt, birkapörköltnél az egész állat belekerül- marha estében a legjobb a pofa, lábszár, vagy a nyak.

A pörköltfőzés ...
2012-07-14 09:09:35
x
...-





Szűcs Dezsőné [Vera]


Gyümölcsös kavart
4 egész tojást kikavarunk 30 dkg cukorral, 3 evőkanál forró vízzel. Belerakunk egy vaníliás cukrot vagy reszelt citromhéjat, vagy mindkettőt, 1 csomag sütőport citromlével felfuttatva, 30 dkg lisztet. Ezt kikavarjuk, a végén hozzákavarunk 1 dl olajat. Zsírozott, lisztezett tepsib...
2011-05-10 21:11:49
1 
Címkék: Hildegard Bingen, Szűcs Dezsőné, emberiség eledelnek, olyan gyógyszert, csontleves vagy, piros bogyós, főzött húsok, sötét leveles, szabad gyökök, narancsszínű zölds, háztartási vagy, módszer logikusnak, zselatint vagy, pörköltnek lassan, egész állat, vaníliás cukrot, végén hozzákavarunk, zselatintartalmú, zselatintartalma, birkapörköltnél, készítményeket, hozzákavarunk, gyógyszernek, kiemelkedően, meglehetősen, pörköltfőzés, narancsszínű, gyógyhatású, kelkáposzta, kezelésének, borjúbőrből, zselatinból, gyulladásra, felfuttatva, citromlével, citromhéjat, háztartási, alkalmazza, kipróbálni, logikusnak, gyümölcsök, gyógyszert, kikavarjuk, pörköltnek, csontleves, mindkettőt, gyümölcsös, belerakunk, kikavarunk, lisztezett, fokhagyma, emberiség, anyagként, kocsonyáé, kollagént, zselatint, csodaszer, lebontják, zöldségek, melyekben, pecsenyét, elkészülő, szeletben, porcokból, hildegard, belekerül, zsírozott, században, kocsonyát, eledelnek, fiatalít,
© 2013 TVN.HU Kft.