Belépés
Sörben sült csülök
... (amely ekkorra már egészen besűrűsödik) a tetejét be...
2010-06-25 13:58:36
x
... ekkorra már egészen besűrűsödik) bekenjük a tetejét. Csak annyi időre toljuk vissza a sütőbe, amíg szép ropogósra nem pirul. Vigyázzunk, nehogy túlsüssük, mert kiszárad, és rágós lesz. Zsemlegombóc vagy bármilyen körettészta illik hozzá
#823
2009. június 9. 18:04
Válaszolj!
Üzenet törlése
Felhasználó kitiltása




|...
2010-06-10 12:24:24
Recept
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal

Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg vegyes leveszöldség (répa, zöldség, karalábé, zeller)
1 nagy fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
60 dkg stefánia (fartő, hátszín)
4+2 evőkanál olaj
1 babérlevél
1 csipet szárított kakukkfű
1 dl száraz, testes vörösbor
2 evőkanál liszt
1 evőkanál cukor
3...
2010-05-04 15:35:38
Recept
... kiforraltad, sz...
2010-03-28 16:42:53
Zsemlegombóc
Hozzávalók:
2 szikkadt zsemle,
2 tojás,
kb 10 dkg liszt,
1 ek zsír,
1 kk só + 1 ek só a főzővízhez.

Elkészítése:
A zsemléket kis kockákra vágom, a zsíron megpirítom, majd félreteszem. A tojásból, a lisztből, 1 deci vízból és a kiskanálnyi sóból tésztát készítek és belekeverem a pirított zsemlekockákat. Vizes kézzel gombócokat formálok be...
2010-03-25 11:03:36
Vadas zsemlegombóccal
... zöldségeket és összekeverem.
- Szétterítem a zöldségen a húst és jól összefőzöm. (Ha kell, még ízesítem.)
- Belekeverem a tejfölt és felforralom.
- Kifőtt makarónival vagy zsemlegombóccal tálalom.

Zsemlegombóc:

- 2 szelet kenyeret apró kockákra vágok és olajon megpirítom.
- Keverek egy híg galuska tésztát: Liszt, 1 tojás, só, 1 ek apríto...
2010-01-25 16:34:37
Meleg Fokhagymamártás.
... Mindenfajta száraz húsféléhe...
2010-01-10 12:06:03
Lengyeles Pontyderék
... petrezselymet beleszórj...
2009-12-22 14:48:03
Zsemlegombóc
... vízbe mártott evőkanál...
2009-12-13 16:56:06
Karácsonyi kaják-:)
... petrezselymet beleszórjuk, megsózzuk, megborsozzuk, az elősütött halat ráfektetjük. Lefedve, kis lángon kb. 15 percig pároljuk, de közepesen forró sütőben is süthetjük ugyanennyi ideig. Zsemlegombóc az igazi mellé.
____________________________________ ____
Elkészítési idő: 50 perc.
Egy adag: 675 kcal / 2840 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor (Tihanyi kékfrankos ...
2009-11-28 21:33:10
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Meleg Fokhagymamártás, Lengyeles Pontyderék, zsíron megpirítom, kiskanálnyi sóból, pirított zsemlekockákat, elősütött halat, igazi mellé, zsemlegombóccal, fokhagymamártás, zsemlekockákat, petrezselymet, zsemlegombóc, megborsozzuk, leveszöldség, összekeverem, elkészítési, mindenfajta, marhaszelet, félreteszem, italajánlat, felforralom, makarónival, körettészta, kiskanálnyi, besűrűsödik, belekeverem, szétterítem, felhasználó, elkészítése, zöldségeket, kiforraltad, ráfektetjük, beleszórjuk, összefőzöm, vigyázzunk, gombócokat, pontyderék, karácsonyi, hozzávalók, ugyanennyi, kékfrankos, babérlevél, főzővízhez, megpirítom, válaszolj, személyre, szárított, zsemléket, fokhagyma, kitiltása, ropogósra, megsózzuk, beleszórj, elősütött, közepesen, süthetjük, lengyeles, húsféléhe, bármilyen, zöldségen, túlsüssük, evőkanál, lisztből, vörösbor, pirított, kakukkfű, pároljuk, szikkadt, kockákra, kenyeret, ízesítem,
© 2013 TVN.HU Kft.