Belépés
27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpaprikát adunk...
2018-08-23 10:39:02
Konyhai turpisságok!
... összecsavarva, szorosan,majd nylon zacskóban sokáig eláll a fagyasztóban.
Felhasználáskor,szeletelünk belőle,amennyire épp szükségünk van!

TURPISSÁGOK A KONYHÁBAN!
1.
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal,ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe...
2018-08-04 17:49:09
Konyha tündéreknek Turpisságok
... gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, ha nem rántással sűríted!

2. A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főz...
2018-03-10 00:29:45
27 Konyhai tanács
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa...
2017-12-27 17:02:56
27 konyhai tanács
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa...
2017-12-05 07:26:38
27 olyan konyhai tanács
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél z...
2017-09-04 18:44:41
Konyhai praktikák
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél z...
2017-01-08 16:39:39
Konyhai tanácsok
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpap...
2016-04-02 08:08:30
Konyhai trükkök
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.

A krumplifőze...
2016-01-27 14:15:31
Ügyeskedés a konyhában
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa...
2015-10-05 13:32:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: TURPISSÁGOK KONYHÁBAN, keveréket minden, zsemlyegombóc galuskájába, krumplifőzelék akkor, rántásba reszelt, szárazbabhoz főzésközben, dupla alufóliát, forrásban lévő, pirított hagymához, tűpróbát makarónival, szilikonformában, zsemlyegombócot, felhasználáskor, krumplifőzelék, zsemlyegombóc, zellerlevelet, összecsavarva, szárazbabhoz, vöröshagymát, összekeverem, petrezselyem, megszurkálom, zöldpaprikát, fagyasztóban, becsomagolom, turpisságok, galuskájába, főzésközben, krumplifőze, tündéreknek, szeletelünk, makarónival, spagettivel, fasírozott, ügyeskedés, szükségünk, tejfölösen, hagymához, használom, konyhában, károsodik, praktikák, forrásban, keveréket, alufóliát, amennyire, zacskóban, rántással, szárítás, valamint, téglalap, rántásba, megkenek, formázom, töltelék, tanácsok, hústűvel, végezzük, tűpróbát, gyalulás, pirított, szorosan, finomabb, teszünk, konyhai, töltött, trükkök, reszelt, paprika, zárható, ráöntöm,
© 2013 TVN.HU Kft.