|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpaprikát adunk... |
2018-08-23 10:39:02 |
|
|
|
|
|
|
... összecsavarva, szorosan,majd nylon zacskóban sokáig eláll a fagyasztóban.
Felhasználáskor,szeletelünk belőle,amennyire épp szükségünk van!
TURPISSÁGOK A KONYHÁBAN!
1.
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal,ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe... |
|
2018-08-04 17:49:09 |
|
|
|
|
|
|
... gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, ha nem rántással sűríted!
2. A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főz... |
2018-03-10 00:29:45 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa... |
|
2017-12-27 17:02:56 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa... |
|
2017-12-05 07:26:38 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél z... |
2017-09-04 18:44:41 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél z... |
2017-01-08 16:39:39 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpap... |
2016-04-02 08:08:30 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.
A krumplifőze... |
2016-01-27 14:15:31 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpa... |
2015-10-05 13:32:05 |
|
|
|
|