Belépés
" ... a hóhéroknak nem akarunk emléket állítani."
Vereb Zsolt piarista ig szerint:

" ... a hóhéroknak nem akarunk emléket állítani. Tehát azzal tudjuk gyógyítani ezt a városrész szövetén esett mély történelmi sebet, hogyha eltűnik onnét ez a vészterhes épület. Egyfajta Isteni gondviselésnek a keze nyomát látom abban, hogy az elmúlt nyáron leégett az épület, így nem is tartható az épület tovább és a helyi védettséget is ...
2018-12-16 01:41:52
MÖSZ: megbízott pénzügyi biztos a szövetségnél
... minisztérium költségvetési okokra hivatkozva elállt a további támogatástól. Hozzáfűzte: a vb után a sajtóhoz "surranópályán" olyan adatok jutottak, amelyek nem voltak auditáltak.
Erdei Zsolt, a MÖSZ elnöke a megnövekedett szervezési költségeket illetően arra hívta fel a figyelmet, hogy a vb megrendezése Budapesten többe került, mint az eredetileg kijelölt Győrben, illetve, ho...
2018-12-15 14:52:04
Látvány-, díszlet- és jelmeztervezők munkáiból nyílt kiállítás a FUGA-ban
... Erkel László Kentaur, Fűzér Anni, Horányi Juli,Horesnyi Balázs, Horváth Jenny, Horváth Kata, Ignjatović Krisztina, Bianca Imelda Jeremias, Kálmán Eszter, Kiss Beatrix, Khell Csörsz, Khell Zsolt, Klimo Péter, Kulumatué, Nagy Fruzsina, Szűcs Edit, Vereckei Rita, valamint Bányai Tamás világítástervező munkái láthatók.
A szakmai kiállítást a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatá...
2018-12-14 18:53:45
Nagy István: megduplázódott Magyarország üvegházi termelőkapacitása
... beszélt, hogy ez a vállalkozás mind a településnek, mind az országnak igen hasznos, szeretné, ha továbbra is fennmaradna. Hozzátette, hogy nem a szavak, hanem a tettek számítanak.
Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezetője elmondta, hogy 2018-ban már a magyar piacra adták el kapacitásuk 70 százalékát és csak 30 százalékot külföldre. Hozzátette, hogy a mostani fejlesz...
2018-12-14 15:32:39
AM: jó lehetőség az agráripari trendek megismerésére az AGROmashEXPO
...
Harsányi Zsolt, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) elnöke kiemelte, hogy a Hungexpo és a szövetség közötti több éves megállapodásnak köszönhetően több mint 350 kiállító csaknem 40 ezer négyzetméteren vonultatja fel termékeit, mutatja be szolgáltatásait.
Szilvási Krisztina, a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy idén a...
2018-12-14 13:24:07
BÉT - Eltérnek a szakértők várakozásai
... világszerte erőteljesen csapkodtak, a befektetők érzékenyebbek lettek a geopolitikai hírekre - mutatott rá a szakember. Szerinte emiatt kiszámíthatatlanabbá vált a helyzet.

Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. részvényelemzője kommentárjában kifejtette, hogy pénteken mérsékelt lejtmenetre számít a Budapesti Értéktőzsdén a csalódást keltő ázsiai makroadatok követk...
2018-12-14 08:41:01
Megjelent a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című könyv
... kötődik.
Lukácsy György kötetszerkesztő elmondta: a könyvben az alkotókkal - köztük Székely László díszlettervezővel - készült interjúk mellett helyet kapott Medgyesy S. Norbert tanulmánya, Szász Zsoltnak, az előadás dramaturgjának írása és Böjte Csaba köszöntője is. A fotókat Benkő Imre és Eöri Szabó Zsolt készítette.
A kötetben az erdélyi előadásból vett szemelvények, ...
2018-12-13 20:42:27
Befolyással üzérkedés miatt hat évre ítélték a volt Összefogás Párt elnökét
... 110 millió forintot) vettek át - ezért azonban egyetlen honosítási eljárást sem kezdeményeztek, a pénzt saját céljaikra fordították.
A másodfokú bíróság megállapította, hogy Szepessy Zsolt legalább 594 honosítási ügyben fogadott el pénzt, továbbá, hogy a másodrendű vádlott D. N. a befolyással üzérkedés elkövetéséhez szándékosan nyújtott segítséget.
A törvényszék nyomaték...
2018-12-13 18:22:09
Uniunea Rákóczi a primit în acest an Premiul Televiziunii Duna
...
Zsolt Semjén,vicepremierul ungar responsabil pentru politicile naţionale, apreciind Uniunea, a subliniat că Uniunea Rákóczi a fost înfiinţată în anul 1989 pentru a "susţine în mai multe feluri" maghiarii din Bazinul Carpatic în lupta lor pentru supravieţuire, precum şi de a "cultiva şi de a conştientiza moştenirea spirituală a lui Ferenc Rákóczi al II-lea (principe regent al ...
2018-12-13 14:51:48
A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna-díjat
...
Semjén Zsolt a díjazott szervezetet méltatva kiemelte: a Rákóczi Szövetség 1989-ben azért alakult, hogy "sokféleképpen támogassa" a kárpát-medencei magyarságot a megmaradásáért folytatott küzdelmében, valamint hogy "ápolja és tudatosítsa II. Rákóczi Ferenc és Esterházy János szellemi örökségét".
A miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott: a szövetség munkájában a "legimp...
2018-12-13 12:52:30
1 2 3 ................1618 1619 ........2428 2429 ........3236 3237 3238 
Címkék: Nagy István, Összefogás Párt, Uniunea Rákóczi, Premiul Televiziunii Duna, Rákóczi Szövetség, Vereb Zsolt, Egyfajta Isteni, Erdei Zsolt, Erkel László Kentaur, Fűzér Anni, Horányi Juli, Horesnyi Balázs, Horváth Jenny, Horváth Kata, Ignjatović Krisztina, Bianca Imelda Jeremias, Kálmán Eszter, Kiss Beatrix, Khell Csörsz, Khell Zsolt, Klimo Péter, Nagy Fruzsina, Szűcs Edit, Vereckei Rita, Bányai Tamás, Nemzeti Kulturális Alap, Márkus Zsolt, Veresi Paradicsom Kft, Harsányi Zsolt, Mezőgazdasági Eszköz-, Gépforgalmazók Országos Szövetsége, Szilvási Krisztina, Hungexpo Zrt, Bosnyák Zsolt, Equilor Befektetési Zrt, Budapesti Értéktőzsdén, Lukácsy György, Székely László, Medgyesy, Szász Zsoltnak, Böjte Csaba, Benkő Imre, Eöri Szabó Zsolt, Szepessy Zsolt, Zsolt Semjén, Bazinul Carpatic, Ferenc Rákóczi, Semjén Zsolt, Rákóczi Ferenc, Esterházy János, agráripari trendek, szakértők várakozásai, színházi előadás, volt Összefogás, városrész szövetén, vészterhes épület, keze nyomát, elmúlt nyáron, épület tovább, helyi védettséget,
© 2013 TVN.HU Kft.