Belépés
Főzelék
... is.

Főzelék alapanyagok és hozzávalók

A legkülönbözőbb zöldségek alkalmasak főzelék készítésére. A friss zöldségek közül például fejes káposzta, kelkáposzta, karalábé, karfiol, zöldborsó, tök, patisszon, cukkini, cékla, burgonya, sárgarépa, spenót és sóska, zöldbab, vegyes zöldség, stb. A száraz főzelékfélék (hüvelyesek) közül a leggyakrabban bab, lencse, sár...
2010-09-07 23:14:43
Zöldborsóleves kicsit másként


* 250 g zöldborsó (tavasszal friss, egyébként mirelit)
* 2 közepes sárgarépa
* 2 közepes burgonya
* 1 kis fej vöröshagyma
* 2 kk só
* 1 kk vegeta
* 1 kk csípős pirosarany
* 2 ek (üveges) jalapeño paprika

rá...
2010-05-27 17:06:09
1 
Címkék: legkülönbözőbb zöldségek, friss zöldségek, száraz főzelékfélék, zöldborsóleves, legkülönbözőbb, leggyakrabban, főzelékfélék, alapanyagok, kelkáposzta, készítésére, vöröshagyma, alkalmasak, pirosarany, hozzávalók, hüvelyesek, egyébként, zöldségek, patisszon, sárgarépa, tavasszal, zöldborsó, burgonya, káposzta, karalábé, főzelék, zöldség, zöldbab, paprika, másként, karfiol, nosalty, cukkini, közepes, például, mirelit, lencse, kicsit, ldbors, recept, spenót, üveges, jalape, vegeta, csípős, száraz, vegyes, friss, közül, leves, kepek, fejes, cékla, files, sóska,
© 2013 TVN.HU Kft.