TVN.HU
Receptbázis
Képtár
Blog
Tudjátok?
Továbbiak »
Szótár
Fecsegj
Jó Forrás
KiNeHagyd!
Belépés
Almás bugyor
... őrölt fahéjjal. A megkelt tésztát vékonyra kisodorjuk, nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Megkenjük baracklekvárral a korongokat és a párolt almából halmokat rakunk rá. �...
2008-11-29 20:47:24
1
Címkék:
megkelt tésztát
,
párolt almából
,
baracklekvárral
,
kiszaggatjuk
,
korongokat
,
kisodorjuk
,
megkenjük
,
vékonyra
,
fahéjjal
,
halmokat
,
nagyobb
,
tésztát
,
megkelt
,
almából
,
párolt
,
rakunk
,
bugyor
,
almás
,
őrölt
,
© 2013 TVN.HU Kft.