A 2025-ös jégkorong-világbajnokságig kijelölték a házigazdákat
...
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) idei kongresszusi ülése után a szervezet bejelentette: ez a három helyszín kandidált a 2023-as torna megrendezésére, de az a döntés született, hogy mindhárom pályázó rendezhet világbajnokságot 2023 és 2025 között.
A sorban első vb-nek nyolcadszor adhat majd otthont Szentpétervár: a négy év múlva esedékes eseményre az oroszok egy új...
2019-05-24 10:58:56
Lelki élet
...,,A magasabb rendű lelki élet felé vezető út a megsebzett önszeretet véres lábnyomaival van tele."

-Alexander Maclaren-...
2019-05-24 10:58:54
Előgyereknapot tart az Ökumenikus Segélyszervezet Csepelen
...
Gáncs Kristóf azt mondta, hogy a május 24-én 14 órakor kezdődő csepeli rendezvényen többek között kézműves programokkal, társasjátékokkal és karaokéval készülnek a résztvevő hetven gyereknek.
A rendezvény célja az élménynyújtás mellett a figyelemfelhívás is, mert a szervezet elsősorban adományokból végzi a munkáját - tette hozzá.
Az igazgató kiemelte, hogy a gyermek...
2019-05-24 10:58:43
Na, ezt próbálják meg utánozni más nyelven!...
Kaptam, továbbadom, a magyar nyelv virtuozitása kapcsán...

EZ ZSENIÁLIS!

A magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke! Íme, egy levél csupa H-val!

Helgám!

Hazám határait hátrahagyva, három hétig Hegel, Heine honában,
Hannoverben, Hamburgban helyettesítettem hivatalos honoráriumért Hans
Herbertet.
Hetedikén hétfőn hárman Héd...
2019-05-24 10:56:34
Jézus szolgálata
...,,Az Úr Jézus, szeretetteljes szolgálatának végén mindent kész volt elviselni, hogy megmentsen bennünket bűneink következményétől."

-Richard A. Bennett-...
2019-05-24 10:55:56
Életünket adni másokért
...,,Ha az Úrral való igazi, mély közösséget kívánjuk, akkor ezt a kérdést kell föltennünk, hogy: Az Istentől kapott életem előnyeit saját hasznomra fordítom-e, vagy kész vagyok-e arra, hogy az életemet adjam másokért?"

-Richard A. Bennett-...
2019-05-24 10:55:05
Jézus
...,,Amikor az Úr Jézus eljött a szeretet nélküli világba, tökéletesen megmutatta Isten szeretetét. Tettei, szavai, legbelső gondolatai, mindent felülmúló ragaszkodása Atyja akaratához tökéletesen bemutatták, hogy milyen az a szeretet, amelyik 'nem keresi a maga hasznát'. Más szavakkal, attól a pillanattól kezdve, amikor a bölcsőbe fektették, addig a pillanatig, amikor megfeszíte...
2019-05-24 10:52:39
Szijjártó: rendeződött a szlovákiai himnusztörvény helyzete
...
A tárcavezető kiemelte: a pénteken hatályba lépett jogszabály egyértelművé teszi, hogy a magyarok - és természetesen más nemzetiségek is - szabadon énekelhetik a himnuszukat.
Hangsúlyozta: "továbbra is készek vagyunk a kölcsönös tisztelet alapján fejleszteni a kétoldalú kapcsolatainkat".
A jogszabályt korábban a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) terjesztette be. Andrej Dan...
2019-05-24 10:49:26
Varsó panaszt tett az Európai Bíróságnál az uniós szerzői jogi irányelv módosítása miatt
...
A panasz benyújtását csütörtökön Piotr Glinski kormányfőhelyettes, örökségvédelmi és kulturális miniszter jelentette be. Azt mondta: az irányelvnek a tartalomszűrésre vonatkozó előírásai "veszélyeztetik a szabadságot az interneten, és ellentétben állnak a szólás- és a gondolatszabadsággal, illetve az új tartalmak megalkotásával összefüggő uniós alapértékekkel".
Glinski s...
2019-05-24 10:49:18
Alegeri europarlamentare - Orbán: fac totul pentru succesul PPE
...
Într-un interviu publicat, parţial, în varianta print a ziarului german şi, integral, în varianta online, premierul a răspuns cu da când a fost întrebat dacă vede în Partidul Popular European (PPE) în continuare casa lui politică şi a afirmat că depinde de PPE dacă Fidesz, partidul pe care îl conduce, va rămâne sau nu parte a familiei politice europene sau se aliază cu alţii....
2019-05-24 10:49:08
1 2 3 ...........38 39 40 .....57 58 .....75 76 77 
Címkék: Ökumenikus Segélyszervezet Csepelen, Európai Bíróságnál, Nemzetközi Jégkorong Szövetség, Gáncs Kristóf, Szlovák Nemzeti Párt, Andrej Dan, Piotr Glinski, Partidul Popular European, szlovákiai himnusztörvény, uniós szerzői, szervezet bejelentette, három helyszín, 2023-as torna, sorban első, magasabb rendű, megsebzett önszeretet, május 24-én, résztvevő hetven, rendezvény célja, élménynyújtás mellett, szervezet elsősorban, igazgató kiemelte, magyar nyelv, emberi logika, levél csupa, kérdést kell, életemet adjam, szeretet nélküli, maga hasznát, pillanattól kezdve, bölcsőbe fektették, tárcavezető kiemelte, pénteken hatályba, kölcsönös tisztelet, kétoldalú kapcsolatainkat, jogszabályt korábban, panasz benyújtását, tartalomszűrésre vonatkozó, ziarului german, fost întrebat, familiei politice, következményétől, társasjátékokkal, helyettesítettem, europarlamentare, világbajnokságig, világbajnokságot, tartalomszűrésre, figyelemfelhívás, kapcsolatainkat, segélyszervezet, örökségvédelmi, himnusztörvény,
© 2013 TVN.HU Kft.