Regisztráció  Belépés
Isten neve
..."Ha Istent 'Atyánk'-nak szólítjuk, ugyanakkor tele vagyunk aggodalommal és kétségekkel, akkor megtagadjuk az ő nevét."

- John Stott -...
2018-09-18 20:22:24
Szíria - Török külügyminiszter: Törökországnak katonai erősítést kell küldenie Idlíbbe
... offenzívát a lázadók utolsó bástyájának számító Idlíb tartományban.
Erdogan szerint a megállapodás révén nagy humanitárius katasztrófának sikerült elejét venni. Az idlíbi támadás terve aggodalommal töltötte el Törökországot, amely így is 3 millió menekültet fogadott be. Moszkva azt hangoztatta, hogy terroristák nyugati támogatással színlelt vegyifegyver-támadásokra készülnek,...
2018-09-18 17:23:32
Sargentini-jelentés - Lengyelország nem szavazza meg a Magyarországgal szembeni esetleges EU-s szankciókat
...
A tárca honlapján megjelent közlemény szerint Lengyelország külügyminisztériuma aggodalommal tekint az Európai Parlament szerdai döntésére, amely támogatja Magyarország ellen az uniós alapszerződés hetes cikke szerint indítandó eljárást.
Hangsúlyozták: "minden EU-tagállamnak szuverén joga olyan belső reformokat végrehajtani, amelyeket megfelelőnek tart. Az egyes tagállam...
2018-09-12 22:53:59
Donald Trump elnöki rendeletet írt alá a választásokba történő beavatkozások szankcionálásáról
... idején lehetett tapasztalni, bár nem zárta ki, hogy a novemberi választásokig még sor kerülhet erre. Hozzátette: Washingtont a kínai, az észak-koreai és az iráni kibertevékenység is aggodalommal tölti el.
Dan Coats elmondta: az elnöki rendelet a hírszerző szervezetek feladatává teszi annak meghatározását, hogy egy egyén, egy vállalat vagy egy ország beavatkozott-e az amerika...
2018-09-12 20:24:15
Juncker: az EU-nak még inkább szuverén szereplőként kell fellépnie a nemzetközi porondon - BŐVÍTETT (új: részle
... oldala van: nemzeti és európai, ugyanis lehet egyszerre szeretni a nemzetünket és Európát.
Juncker beszélt arról is, hogy a helyzet egyes tagállamokban továbbra is rendkívüli aggodalommal tölti el a bizottságot, meg kell indítani az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást azon országok ellen, amelyekben a jogállamiság veszélybe került.
Teljes támogatásáról bizt...
2018-09-12 12:52:53
Juncker: az EU-nak még inkább szuverén szereplőként kell fellépnie a nemzetközi porondon
... oldala van: nemzeti és európai, ugyanis lehet egyszerre szeretni a nemzetünket és Európát.
Juncker beszélt arról is, hogy a helyzet egyes tagállamokban továbbra is rendkívüli aggodalommal tölti el a bizottságot, meg kell indítani az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást azon országok ellen, amelyekben a jogállamiság veszélybe került.
Teljes támogatásáról bizt...
2018-09-12 11:41:46
EU-tisztújítás - Manfred Weber elindul az Európai Néppárt csúcsjelölti tisztségéért - BŐVÍTETT (új: részletek)
... EP pedig megválasztotta a tisztségre.
Walter Hallstein személyében eddig először és utoljára 1958 és 1967 között volt német elnöke a brüsszeli bizottságnak. Többeket ugyanakkor aggodalommal tölt el, hogy a németek felülreprezentáltak az uniós intézmények vezetői posztjain. Weber ellen szól emellett a kormányzati tapasztalat hiánya is.
Bár várhatóan jövőre is az EPP-frakc...
2018-09-05 12:10:05
EU-tisztújítás - Manfred Weber elindul az Európai Néppárt csúcsjelölti tisztségéért
... EP pedig megválasztotta a tisztségre.
Walter Hallstein személyében eddig először és utoljára 1958 és 1967 között volt német elnöke az Európai Bizottságnak. Többeket ugyanakkor aggodalommal tölt el, hogy a németek felülreprezentáltak az uniós intézmények vezetői posztjain.
A csúcsjelöltek rendszere már legutóbb is vitákat váltott ki, mert az Európai Unió alapszerződése ér...
2018-09-05 12:02:30
1896. augusztus 28-án született Márton Áron püspök
... mostantól szabad vagyok és szabadon mozoghatok. Ezt mindenekelőtt veletek akartam közölni."

Annak ellenére, hogy szabadon járhatott-kelhetett, hívei a bérmautak alatt aggodalommal kísérték, nem bíztak az állami szervek őszinteségében. Jó példa erre az 1969-i felcsíki bérmaút, ahol spontán ,,testőrgárdákat" szerveztek védelmére. Ezek kísérték a püspököt,...
2018-08-28 23:32:44
Tőzsde - Vegyesen zártak a nyugat-európai piacok
... FTSE100 index 0,43 százalékos mínusszal, a frankfurti DAX-30 0,34 százalékos plusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,01 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.
A befektetőket aggodalommal tölti el a kereskedelmi konfliktusok eszkalálódása, az árfolyamok alakulását ugyanakkor a negyedéves jelentések is befolyásolják.
A kiskereskedelmi ágazat egy százalékkal erősödött, mí...
2018-08-10 10:10:37
1 2 3 ...........................87 88 .............130 131 ..............173 174 175 
Címkék: Donald Trump, Manfred Weber, Európai Néppárt, Márton Áron, John Stott, Európai Parlament, Walter Hallstein, Európai Bizottságnak, Európai Unió, választásokba történő, nemzetközi porondon, nyugat-európai piacok, lázadók utolsó, megállapodás révén, idlíbi támadás, tárca honlapján, uniós alapszerződés, egyes tagállam, novemberi választásokig, iráni kibertevékenység, elnöki rendelet, hírszerző szervezetek, vállalat vagy, ország beavatkozott-e, helyzet egyes, jogállamiság veszélybe, brüsszeli bizottságnak, uniós intézmények, kormányzati tapasztalat, csúcsjelöltek rendszere, bérmautak alatt, állami szervek, 1969-i felcsíki, frankfurti DAX-30, párizsi CAC-40, befektetőket aggodalommal, kereskedelmi konfliktusok, árfolyamok alakulását, negyedéves jelentések, kiskereskedelmi ágazat, százalékkal erősödött, kibertevékenység, magyarországgal, külügyminiszter, kiskereskedelmi, katasztrófának, megválasztotta, meghatározását, testőrgárdákat, alapszerződése, törökországnak, őszinteségében, beavatkozások,
© 2013 TVN.HU Kft.