Belépés
Utolsó fázisba lépett a fővárosi Nordic Light irodakomplexum építése
... csoport árbevétele 2017-ben meg...
2018-09-18 17:44:19
Új igazgató a svéd Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának élén
... Electrolux Lehel Kft. jászberényi és nyíregyházi telephelyei a vállalatcsoport kiemelt európai gyártóbázisai.
A magyar leányvállalat 2017-es árbevétele 250,2 milliárd forint volt, alkalmazottainak száma meghaladta a 3500-at.
A svéd Electrolux - több márkanév alatt - évente több mint 60 millió háztartási és professzionális készüléket értékesít több mint 150 országban. A ...
2018-07-02 21:21:17
Azt tudtad, hogy a magyar focisták szellemi foglalkoztatotta
... de közel húszan érkeztek a másodosztályból feljutó Puskás FC Kft-hez is.

Emellett sok csapatnál részmunkaidőben is jelentős állomány dolgozik, velük együtt az élvonal alkalmazottainak száma már bőven meghaladja az ezret. A Fradi például közel feleannyit részmunkaidőst foglalkoztat, mint amennyi teljes állású alkalmazottja van.
Ami azonban e...
2018-06-24 10:46:39
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... elmúlt években csökkentette az egyetemek, így az Óbudai Egyetem tartozását is. Megjegyezte továbbá, miközben az intézmény hallgatóinak száma kis mértékben csökkent, addig az egyetem alkalmazottainak száma emelkedett.
A szintén jobbikos Ander Balázs azt mondta, az oktatás romló színvonala, a pedagógusok elöregedése rendkívül nehéz helyzetet teremt majd Magyarországnak a követk...
2018-06-18 22:13:22
Véget ért a Bihar megyei önkormányzat munkáját kilenc hónap óta megbénító patthelyzet
... szavazategyenlőség miatt a megye sok fontos projektjét nem tudták megszavazni a testületben. Az önkormányzat 2018-as költségvetését is csak áprilisban sikerült elfogadni az intézmény alkalmazottainak a tiltakozása közepette, miután a PNL egyik önkormányzati képviselője átszavazásával meglett a többség.
A PNL azt próbálta a mandátumigazolás megtagadásával megtorolni, hogy noh...
2018-06-14 13:21:33
Hamis mosószereket áruló férfi ellen emeltek vádat
... azzal, hogy vegyék fel velük telefonon a kapcsolatot. A telefonálók - a vádlottól kapott instrukciók szerint - magukat Magyarországon is piacvezető, mosószereket gyártó multicégek alkalmazottainak adták ki, valótlan tájékoztatást adtak a mosószer eredetéről és hatásfokáról, valamint azt állították, hogy a sértett nyerte a terméket.
A vádlott magát esetenként egy futárszolgál...
2018-06-06 10:09:42
Búcsút vettek a diakónusok a gyulafehérvári szemináriumtól
... búcsúztatójában a szeminaristák képviselője.
- Antal Zoltán a végzős évfolyam nevében felidézte az elmúlt éveket. Köszönetet mondott az elöljáróknak, a tanároknak, a papnevelő intézet alkalmazottainak.
A szemináriumban maradó kispapokhoz fordulva így fogalmazott a végzős kispap: ,,Idebent egy közösséget alkottunk, és ezért arra szeretnélek buzdítani titeket, akik eg...
2018-05-29 19:02:54
Nyolc ok, hogy Ön kisvállalkozóként is szavazzon nyolcadikán
... 14:13

Nyolc ok, hogy Ön kisvállalkozóként is szavazzon nyolcadikán!

Vállalkozik, de nem tud egyről kettőre jutni? Szeretne nemcsak magának és családjának, de alkalmazottainak is tisztes megélhetést nyújtani! Menjen el szavazni!

Tisztelt Kisvállalkozó, Középvállalkozó Honfitársam!

Ez az írás most Önnek szól! Önnek, aki szeretne megélni és...
2018-04-05 20:23:53
Több mint hatmilliárd forintból fejleszti két telephelyét a Rosenberger Magyarország Kft.
... üzemének építését. A cég a megnövekedett megrendelések miatt döntött egy teljesen új üzem felépítése mellett, a zöldmezős beruházás végén pedig mintegy négyszázzal bővült a társaság alkalmazottainak létszáma.
A nyolcezer négyzetméteres üzemcsarnok nagyobb részén a gyártás zajlik, kisebb részén pedig a szociális helyiségek és a raktárak kaptak helyet. A fejlesztés során gyártó...
2018-03-12 14:06:46
A Fidesz szövetségeséhez bekötött szervezet kezeli a Vajdasá
... lesz.

Korhecz Tamás, az MNT korábbi elnöke 2015 áprilisában egy interjúban nyilatkozott elsőként a VMSZ-en belüli elégedetlenség okairól. Ebben utal arra például, hogy távozása után az MNT alkalmazottainak felét ,,valamilyen női szeszély miatt" kisöpörték az intézményből.

Két hónappal később Varga László, a párt volt alelnöke és köztársasági parlam...
2018-02-06 20:43:30
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Nordic Light, Rosenberger Magyarország Kft, Electrolux Lehel Kft, Puskás FC Kft-hez, Óbudai Egyetem, Ander Balázs, Antal Zoltán, Tisztelt Kisvállalkozó, Középvállalkozó Honfitársam, Korhecz Tamás, Varga László, fővárosi Nordic, svéd Electrolux, magyar focisták, gyulafehérvári szemináriumtól, vállalatcsoport kiemelt, magyar leányvállalat, másodosztályból feljutó, élvonal alkalmazottainak, intézmény hallgatóinak, egyetem alkalmazottainak, szintén jobbikos, oktatás romló, pedagógusok elöregedése, önkormányzat 2018-as, intézmény alkalmazottainak, tiltakozása közepette, mandátumigazolás megtagadásával, vádlottól kapott, mosószer eredetéről, sértett nyerte, vádlott magát, szeminaristák képviselője, végzős évfolyam, elmúlt éveket, papnevelő intézet, szemináriumban maradó, végzős kispap, közösséget alkottunk, írás most, megnövekedett megrendelések, zöldmezős beruházás, társaság alkalmazottainak, nyolcezer négyzetméteres, gyártás zajlik, szociális helyiségek, raktárak kaptak, fejlesztés során,
© 2013 TVN.HU Kft.