Regisztráció  Belépés
Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?
Azt hiszem, pont a bajor belügyminiszter mondta pár hónapja, hogy importálták az antiszemitizmust. A befogadottak 80℅-a antiszemita. Még az is, aki otthon egész addigi életében nem látott egy eleven zsidót sem. Tehát utálják a zsidókat, keresztényeket és ugye egymást is. Hisz a siíta-szunnita ellentét mitől szünne meg az új hazában? Az afgánokat pedig szírek, irakiak, stb. mé...
2018-06-14 06:17:38
A Soros-terv elleni kampány miatt antiszemitizmustól tart Magyarországon az EU alapjogi ügynöksége
...
A bécsi székhelyű szervezet rámutatott például, hogy az etnikai kisebbségek tagjait, a migránsokat továbbra is gyakran éri hátrányos megkülönböztetés, zaklatás, ezzel párhuzamosan azonban újabb eredményeket sikerült elkönyvelni a meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és interszexuális (LMBTI) emberek jogegyenlősége terén.
Az értékelésben többek között kiemelték, az u...
2018-06-07 15:52:20
Kell a zsaroló EU? Ez egyenlő a szovjetunióval, vagy rosszabb?
Mellesleg a németeknek még csak most jutott el a tudatáig, hogy importálták az antiszemitizmust is....
2018-05-10 06:41:50
Izraelnek, illetve a zsidóságnak ki, kik az ellenfelei?
... összessége, vallásukat gyakorló, sok, tisztességes állampolgár kiszsidóval és vannak nagy gazemberek, akik a vallásukkal élve, de leginkább visszaélve generálják és fenntartják az antiszemitizmust.
A zsidóság összességének az egyik legnagyobb ellensége a cionizmus...
A történelem úgy könyveli el, hogy a holokausztért egyedül és kizárólag a nácik a felelősek, holott a c...
2018-03-18 08:30:27
Újabb magyargyűlölő zsidó kapott szobrot Judapesten
... Kanadából az SZDSZ-ig futó Göllner András volt, akinek egyik "szakmája", hogy futószalagon fedezzen fel a benne, kedvelt cégalapítási szokásai helyszínén, csaknem halálfélelmet keltő antiszemitizmust - kizárólag a jobboldal térfelén.

Najra egyébként Kuvait lerohanásakor messze volt Kuvaittól, minthogy az amerikai kuvaiti nagykövet lánya.

A cikk később megjeg...
2018-02-01 16:15:48
A harmincas évek antiszemitizmusa fenyegeti a mai Európát a Zsidó Világkongresszus elnöke szerint
... felelősségéről az antiszemitizmus elleni küzdelemben.
Thomas Greminger EBESZ-főtitkár szerint az antiszemitizmus a mai napig veszélyezteti a biztonságot. Hangsúlyozta, hogy az antiszemitizmust mindenekelőtt emlékezéssel, neveléssel és a gyűlöletből fakadó bűncselekmények elleni fellépéssel lehet leküzdeni.


A nemzetközi konferencián többek között részt vett ...
2018-01-29 17:29:18
Zetényi-Csukás Ferenc nyílt levele
Zetényi-Csukás Ferenc , A Horthy Miklós Társaság elnökének nyílt levele az elmaradt igazság, az elmaradt Horthy-mise kapcsán

,,A zsidók csinálják az antiszemitizmust, hogy eltereljék különböző felelősségek vállalásáról a figyelmet. Nem vagyok antiszemita." (Szabó Dezső magyar író)

A HORTHY MIKLÓS TÁRSASÁG ELNÖKÉNEK NYÍLT LEVELE
...
2018-01-26 22:45:59
Akkor és most is, ezek ugyanazok
... megtörténni. Az elnyomók újra itt vannak és a nép felett uralkodva újra hülyének néznek minket. Ugyanazokkal a módszerekkel ugrasztanak minket egymásnak és legitimálják a rasszizmust, az antiszemitizmust, a gyűlöletet.

1989-ben nem váltottunk rendszert, sőt, még csak nem is változtattuk meg azt. Egy kis kitérőt követően újból egy elnyomó rendszernek adtunk hatalmat. Egy...
2018-01-24 20:15:33
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... kiépítésén dolgozik
28. Orbán nem tűri a kritikát, az ellenvéleményeket
29. Orbán nem tekinti a magyarság részének azokat, akik nem Fideszesek
30. Orbán eltűri az antiszemitizmust és az idegengyűlöletet
31. Orbán nyíltan bátorítja és táborába hívja a szélsőjobboldaliakat
32. Orbán és köre leplezetlen nosztalgiával kezeli a Horthy-korszakot
33. Orbán a...
2018-01-17 01:06:46
Menekülés a multikultúrából: A fehérek tömegesen hagyják el
... lehetetlennek tartották, hogy arab vagy afrikai származású emberek antiszemiták vagy rasszisták legyenek, elvégre ők alávetettek és kizsákmányoltak. Ugyanazok, akik tegnap ezt a külvárosi antiszemitizmust tagadták, ma ugyanezen népességek körében a leukofóbia terjedését tagadják.

Mindeddig a tudományos szakirodalom csak az ún. uralmi rasszizmusról prédikált, a győztesek...
2018-01-13 23:32:49
1 2 3 .............41 42 ......61 62 ......81 82 83 
Címkék: Zsidó Világkongresszus, Zetényi-Csukás Ferenc, Göllner András, Thomas Greminger EBESZ-főtitkár, Horthy Miklós Társaság, Szabó Dezső, HORTHY MIKLÓS TÁRSASÁG ELNÖKÉNEK NYÍLT LEVELE, harmincas évek, fityisz csinált, fehérek tömegesen, bajor belügyminiszter, befogadottak 80&#8453, eleven zsidót, siíta-szunnita ellentét, afgánokat pedig, bécsi székhelyű, etnikai kisebbségek, migránsokat továbbra, értékelésben többek, vallásukkal élve, zsidóság összességének, egyik legnagyobb, holokausztért egyedül, jobboldal térfelén, amerikai kuvaiti, cikk később, antiszemitizmus elleni, antiszemitizmust mindenekelőtt, gyűlöletből fakadó, nemzetközi konferencián, elmaradt igazság, elmaradt Horthy-mise, zsidók csinálják, elnyomók újra, módszerekkel ugrasztanak, elnyomó rendszernek, magyarság részének, külvárosi antiszemitizmust, leukofóbia terjedését, tudományos szakirodalom, antiszemitizmust, antiszemitizmusa, világkongresszus, idegengyűlöletet, megkülönböztetés, kizsákmányoltak, bűncselekmények,
© 2013 TVN.HU Kft.